.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Въпрос към момчетата..

За вас има ли романтика ? И как си представяте първата среща с момичето на мечтите ви?

Поне за мен има романтика! Онсно първата среща с момичето на мечтите ми беше страхотна, а даже не бях си я представял да протече точно така. Аз я поканих да отидем на дискотека, като с нея бяхме се запознали преди около 6-месеца и бяхме само на "здравей - здрасти". След дискотеката ходихме в едно заведение и ядохме по една "супа" - кой би очаквал такова нещо?!?! И така.... В последствие и след доста време се оказа, че не е момичето на мечтите ми... защото сега не сме заедно, а всичките ни приятели очакваха друг развой на събитията. Все пак живота е непредсказуем....и така...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Поне за мен има романтика! Онсно първата среща с момичето на мечтите ми беше страхотна, а даже не бях си я представял да протече точно така. Аз я поканих да отидем на дискотека, като с нея бяхме се запознали преди около 6-месеца и бяхме само на "здравей - здрасти". След дискотеката ходихме в едно заведение и ядохме по една "супа" - кой би очаквал такова нещо?!?! И така.... В последствие и след доста време се оказа, че не е момичето на мечтите ми... защото сега не сме заедно, а всичките ни приятели очакваха друг развой на събитията. Все пак живота е непредсказуем....и така...
    Е любопитна съм немога да не попитам защо не сте заедно ?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Макар че съм момиче ,ще си позволя да отговоря по темата.
    Та . . според мен ,не момичето ,а момчето трябва да създаде романтиката особено на първата среща.После вече и момичето да се включва естествено, но . . Като за начало, момчето.
    А иначе честно казано ,не си падам по романтиката.Скучно е .Не е нищо за мен това.

Е разбира се, винаги трябва да има поне глътка романтика, защото това също е начин да се харесаш може би (казвам "може би" защото виждам ,че мнението ми ,че повечето момичета вече не си падат по това е отвърдено от DevilWish) , пък и така си показваш характера на момичето нищо ,че за всеки романтиката е изразена под различни методи..

Относно първата ми среща с момичето на мечтите ми едвали мога да кажа, защото още не съм я срещнал хехе
    What if.. ?

Град
    varna
    естествено че има особено ако стаа въпрос за ,,специалната'' в живота според мен романтичните случки между двама са наи запомнящите се не трябва да се лишаваме от тяьх за сметка на друго
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Ъм.. Искам да кажа че наистина съм изумена.. Не съм очаквала че и момчетата могат да бъдат до толкова романтични колкото на мен ми трябват.. (е добре де признавам бях си изградила един много лош образ за това какво представ;ява едно момче.. но признавам вече почвам да си го променям.. )Наистина много ме радва този факт..

Цитирай Първоначално написано от BleedingSoul
    Ами тя реши, че иска нещо друго... ако мога така да го нарека....
    Сега до колкото знам е с човек с 9-години по голям от нея (и от мен)! И така... аз още чакам момичето на мечтите ми... №2 в списъка ми...

Ами тя реши, че иска нещо друго... ако мога така да го нарека....
    Сега до колкото знам е с човек с 9-години по голям от нея (и от мен)! И така... аз още чакам момичето на мечтите ми... №2 в списъка ми...

9 години ?! Уау.. Е ще го намериш.. не си като мен 15 годишна отчаяла се от всичко.. дам..
    всъщност започвам да си връщам желанието за "забавен живот" да както и да е ..
    А ти впрочем на колко си?

...А ти впрочем на колко си?
    Почти на 23 съм...

Почти на 23 съм...
    Иначе добре започна да те захапва !!

Пич, толкова ли е трудно намирането на добро момиче на тея години?
    What if.. ?

Почти на 23 съм...

Ем щом си на 23 предполага се че тя е максимум със 1-2 години по-малка от теб а тя има 18.. е да малко тъпо е ама едно е 15 годишно момиче да ходи с например 29 годишен "батку" другу е 20 и нещо годишно моме да оди с пич 9 години по-голям от нея

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    За момента си е голям проблем...

Едит:
    ...Ем щом си на 23 предполага се че тя е максимум със 1-2 години по-малка от теб а тя има 18...
    Ами тя беше една година по голяма от мен... ако има някакво значение това...

Мно0о0о0го познат проблем

Мно0о0о0го познат проблем
    Значи не само младшата възраст е прецакана !! Якооооо

Pretty woman, walking down the street, pretty woman the kind i like to meet
    What if.. ?

Почти на 23 съм...

Ем щом си на 23 предполага се че тя е максимум със 1-2 години по-малка от теб а тя има 18.. е да малко тъпо е ама едно е 15 годишно момиче да ходи с например 29 годишен "батку" другу е 20 и нещо годишно моме да оди с пич 9 години по-голям от нея
    че от моят град,познавам две-три лапетии дето ходят с по 26-7 годишни....но както и да е.....представятели си гледка :12 годишна с 26-7 годишен

Цитирай Първоначално написано от godforothing
    Почти на 23 съм...

че от моят град,познавам две-три лапетии дето ходят с по 26-7 годишни....но както и да е.....представятели си гледка :12 годишна с 26-7 годишен
    Ооо да.. и съм виждал... ей тука у софката ги има бол (София)
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от godforothing
    Аз не искам да си го представям!!! Твърде много ми идва това...

М дам.. на всякаде ги има.. Всъщност и аз ще си призная падам си по едно дуде дето е на 21.. обаче изобщо не му личат годините .. пък и не го познавам достатъчно добре.. голям сладур е и много ме е яд че е на 21..

Pretty woman, walking down the street, pretty woman the kind i like to meet
    романтик

Дали за нас има романтика ли.Та ние мъжете сме далеч по-романтичния пол :P

Цитирай Първоначално написано от totik
    Да обаче не можеш да сравниш романтиката която фешънските гъзета прилагат с тази на нормалните момчета

nastyangel за теб имам едно поздравче: http://vbox7.com/play:5866c25d
    What if.. ?

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Разбира се, че има романтика и за нас, мъжете (спрете да ни поставяте под един чадър). Перфектната 1ва среща за мен, е импулсивната, без градниозни планове и прочие. Просто, емоционално, импулсивно.
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Това ми е трудно да го повярвам Докажете ми

Град
    Знам ли и аз,майна
    Това ми е трудно да го повярвам Докажете ми
    Я та каня на среща при ряката у Любимец.Аку духудаш нимой си носи вилица,оти имам.Ки ти дам номера на лс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си