- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата..
За вас има ли романтика ? И как си представяте първата среща с момичето на мечтите ви?
Поне за мен има романтика! Онсно първата среща с момичето на мечтите ми беше страхотна, а даже не бях си я представял да протече точно така. Аз я поканих да отидем на дискотека, като с нея бяхме се запознали преди около 6-месеца и бяхме само на "здравей - здрасти". След дискотеката ходихме в едно заведение и ядохме по една "супа" - кой би очаквал такова нещо?!?!И така.... В последствие и след доста време се оказа, че не е момичето на мечтите ми... защото сега не сме заедно, а всичките ни приятели очакваха друг развой на събитията. Все пак живота е непредсказуем....и така...
![]()
Е любопитна съм немога да не попитам защо не сте заедно ?Първоначално написано от doomkillerr
Макар че съм момиче ,ще си позволя да отговоря по темата.
Та . . според мен ,не момичето ,а момчето трябва да създаде романтиката особено на първата среща.После вече и момичето да се включва естествено, но . .Като за начало, момчето.
А иначе честно казано ,не си падам по романтиката.Скучно е .Не е нищо за мен това.![]()
Е разбира се, винаги трябва да има поне глътка романтика, защото това също е начин да се харесаш може би (казвам "може би" защото виждам ,че мнението ми ,че повечето момичета вече не си падат по това е отвърдено от DevilWish) , пък и така си показваш характера на момичето нищо ,че за всеки романтиката е изразена под различни методи..
Относно първата ми среща с момичето на мечтите ми едвали мога да кажа, защото още не съм я срещнал хехе![]()
What if.. ?
естествено че има особено ако стаа въпрос за ,,специалната'' в животаспоред мен романтичните случки между двама са наи запомнящите се не трябва да се лишаваме от тяьх за сметка на друго
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Ъм.. Искам да кажа че наистина съм изумена.. Не съм очаквала че и момчетата могат да бъдат до толкова романтични колкото на мен ми трябват.. (е добре де признавам бях си изградила един много лош образ за това какво представ;ява едно момче.. но признавам вече почвам да си го променям.. )Наистина много ме радва този факт..![]()
![]()
![]()
![]()
Ами тя реши, че иска нещо друго... ако мога така да го нарека....Първоначално написано от BleedingSoul
Сега до колкото знам е с човек с 9-години по голям от нея (и от мен)! И така... аз още чакам момичето на мечтите ми... №2 в списъка ми...![]()
Първоначално написано от doomkillerr
9 години ?! Уау..Е ще го намериш..
не си като мен
15 годишна отчаяла се от всичко..
дам..
всъщност започвам да си връщам желанието за "забавен живот" да както и да е ..
А ти впрочем на колко си?![]()
![]()
![]()
![]()
Почти на 23 съм...Първоначално написано от BleedingSoul
![]()
Иначе добре започна да те захапва !!Първоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
![]()
Пич, толкова ли е трудно намирането на добро момиче на тея години?![]()
What if.. ?
Първоначално написано от doomkillerr
Ем щом си на 23 предполага се че тя е максимум със 1-2 години по-малка от теб а тя има 18.. е да малко тъпо е ама едно е 15 годишно момиче да ходи с например 29 годишен "батку" другу е 20 и нещо годишно моме да оди с пич 9 години по-голям от нея![]()
![]()
За момента си е голям проблем...Първоначално написано от fatal4o
![]()
![]()
Едит:Ами тя беше една година по голяма от мен... ако има някакво значение това...Първоначално написано от BleedingSoul
![]()
Значи не само младшата възраст е прецакана !! ЯкоооооПървоначално написано от BleedingSoul
![]()
Pretty woman, walking down the street, pretty woman the kind i like to meet![]()
![]()
![]()
What if.. ?
че от моят град,познавам две-три лапетии дето ходят с по 26-7 годишни....но както и да е.....представятели си гледка :12 годишна с 26-7 годишенПървоначално написано от BleedingSoul
Ооо да.. и съм виждал... ей тука у софката ги има бол (София)Първоначално написано от godforothing
What if.. ?
Аз не искам да си го представям!!!Първоначално написано от godforothing
Твърде много ми идва това...
![]()
М дам.. на всякаде ги има.. Всъщност и аз ще си призная падам си по едно дуде дето е на 21.. обаче изобщо не му личат годините .. пък и не го познавам достатъчно добре.. голям сладур е и много ме е яд че е на 21..![]()
Дали за нас има романтика ли.Та ние мъжете сме далеч по-романтичния пол :P
Да обаче не можеш да сравниш романтиката която фешънските гъзета прилагат с тази на нормалните момчетаПървоначално написано от totik
![]()
nastyangel за теб имам едно поздравче: http://vbox7.com/play:5866c25d![]()
What if.. ?
Разбира се, че има романтика и за нас, мъжете (спрете да ни поставяте под един чадър). Перфектната 1ва среща за мен, е импулсивната, без градниозни планове и прочие. Просто, емоционално, импулсивно.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Това ми е трудно да го повярвамПървоначално написано от totik
Докажете ми
![]()
![]()
![]()
Я та каня на среща при ряката у Любимец.Аку духудаш нимой си носи вилица,оти имам.Ки ти дам номера на лс.Първоначално написано от BleedingSoul
![]()