- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момчетата..
Толкова ли е трудно да го повярваш? Ще видиш как някой ден бляскавите ти очички ще бъдат изпълнени с радост от някое момче и неговото неописуемо излъчване и ще се стапяш в неговите прегръдки слушайки го как ти се наслаждава на топлината която му създаваш дълбоко в душата и сърцето..Първоначално написано от BleedingSoul
Това беше един от жалките ми опити хаха![]()
What if.. ?
а така, прехвърлете топката на момчетата... няма смисъл да се разделяме на момчета/момичета... тя любовта не пита.. примерно в една хомосексуална връзка момиче/момиче, кво прайм? Къде е момчето, което да създаде романтиката? Относно романтиката - вярвам, че има, ама това, което показват около 95-97% от днешните момчета, не е романтика, а селяния... или както казва един приятел "не обиждай селяните"Първоначално написано от DevilWish
има я, но прекалено малко хора я търсят, а още по-малко я предлагат (поне в периода 14-17 г.)
Първоначално написано от fatal4o
Опита не беше никак жалък![]()
![]()
а най-гадното е че точно това искам.. А няма кой да ми го даде..
![]()
![]()
![]()
Ами вечерта в дискотеката се натискахме и вече на следващия ден беше официалната първа среща,пиене на шейкове по кафенца , след това разходчица,после хапнахме от макдоналдс, след това вече се стъмни бяхме само двамата на едно високо място и се :* и както подобава я изпратих до спирката да си хване автобуса (по принцип трябва да я изпратя дотях де но в момента това неможеше да стане) и след нейното заминаване се прибрах в моя град и цяла вечер си писахме по скайп след което тя си легна и си говорихме по телефона докато заспим.
Това е моята изживяна представа за първа перфектна среща със момичето което все още немога да забравя след тези 3 години.
Това лято се прибира от америка дано да се получи между нас отново.
Който го е прочел това надявам да се му е харесало.
Не го търси ти, той сам ще дойде при тебПървоначално написано от BleedingSoul
ако ти търсиш такъв значи и той търси такава като теб бъди спокойна, хубавото не идва толкова лесно
и имай малко търпение
![]()
What if.. ?
ами аз съм романтичен обаче досега с момичетата все на твърдо удрям...смисъл ходил съм на срещи имах и една връзка, но като цяло...
първата среща съм си я представял в хиляди различни варианти...
...единственото ,което ми трябва от страна на момичето е желание - другото е лесно - знам прекрасни места, не се славя с беден речник, за да не мога да изразя чувствата си, въпросът е че бях ш*бано отрязан наскоро и някак си това уби много от красивото в мен...
...ако бях в по-добро настроение бих описал някой от любимите ми идеи, но в момента се чувствам ужасно...
То романтиците се с търсиме търсиме ама ако се намериме е станало 8 чудо на света![]()
да за мен има романтика, но досега никога когато съм се държал романтично момичето ме е харесвалоследователно романтиката съкс щото иначе си оставам сам
Е добре по дяволите всички сте толкова романтични а само аз попадам на къуните(нищо лично)И то тип "аз съм плейбой неможеш да ми устойш"(не си правете погрешно мнение не съм от тъпа топ модел с уникално дълги крака и клечаво тяло - точно обратното!) и малко тъпо се получава шото им устоявам и те почват да нареждат
![]()
![]()
Аз също се определям като много романтичен човек. Жалко само че приятелката ми не харесва чак толкова много тия изпълнения, и в повечето случаи някак ми става тъпо, че правя неща които биха ми се хареса хиляда пъти повече ако ги оценяваше достатъчно, а не просто като някакъв комплимент или каквото и да било от сорта![]()
I lost colors of my face
In that moment I thought... I was dead
What can I say the same old story
I feel the pain but I am not sorry.