.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен Аватара на sladkalady

Най-добрата ми приятелка и той...

Здравейте,приятели!Дойде и моят ред да споделя това,което ме мъчи и да поискам съвет от вас.
    С приятеля ми сме заедно от 3 месеца.Запознах го с моята най-добра приятелка М ,с която сме на квартира.Още щом ги запознах усетих,че има по -странно отношение към нея-мн бързо се сближиха.Естествено,в началото се радвах,но после...Когато и да ми звъннеше,приятелят ми винаги питаше за М-какво прави,дали са я изпитвали по нещо и т.н.
    Когато идваше в квартирата ни ,още с влизането си в стаята отиваше при нея ,даже един път си играеше с косата й Стана ми мн гадно,но реших да си замълча...Той продължаваше да се интересува повече от нея ,отколкото от мен.Един път аз и М се скарахме за нещо,а той застана на нейна страна...Дори да знам ,че не бях права,той трябваше да ме подкрепи и защити...Винаги се съгласява с нея и винаги зачита мнението й...Майката на приятеля ми е учителка по английски и преподава на М.Тя имаше класно по английски и понеже нищо не знаеше помоли приятеля ми да й каже всичките отговори...А той дори и не се замисли.Прибра се вкъщи и тайно от майка си взе отговорите и ги даде на М...Но най -мн ме разочарова когато си тръгваше от квартирата ни и след 5 мин. ми звъни .Попитах го какво е станало,а тои ми каза,че е забравил да каже Чао на М...
    Моля ви,кажете ми какво да правя,защото не издържам
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Здравей "sladkalady"! Според мен си сгрешила в избора си за приятел, щом прави такива неща и то пред теб. Все пак той е твой приятел и трябва винаги да е зад теб, дори когато не си права, както каза ти. Съветвам те да поговорите за това на четири очи и да го попиташ директно по въпроса... относно М

Повече от фен Аватара на VampireGirl666
    Поговори с момчето или просто зарежи и двамата.

zdr

Ем това е много гадно наистина ... но поговори все пак с него .. Ако те обича ще промени това .. Надявам се да има ефект разговора ви !!
    Времето е твърде бавно за тези, които чакат...минава твърде бързо за тези, които се страхуват...Времето е твърде дълго за тези, които страдат... и твърде късо за тези, които празнуват...Но за тези които обичат времето е вечност.

Той няма да се промени поне според мен.. по скоро първо говори с него (демек скарай му се) и ако няма ефект му каазваш едно голямо чао и си потърси следващия път по свестно момче което преди да тръгнеш с него го изведи на среща първо само и после с тая твоята приятелка да видиш как реагира когато сте сами и когато сте с нея, ако е пак същото в краен случай направи някой полюлей в квартирата да е на въженце и когато приятелката ти мине под него пущай въженцето!
    What if.. ?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    той не те харесва,явно е 4е харесва приятелката ти,говори с нея или остаяви приятеля си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Харесва ме,дори смея да твърдя,че ме обича...но грешката му е ,че иска да се хареса на всички...
    Може и да греша...
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladkalady
    Харесва ме,дори смея да твърдя,че ме обича...но грешката му е ,че иска да се хареса на всички...
    Може и да греша...
    определено си в гре6ка,за6о той отива при нея,а не при теб?помисли малко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Поговори с него,но и аз си мисля,че има някакво привличане към приятелката ти.

Град
    Boulevard of broken dreams
    Първо поговори с него. Според мен е започнал да харесва и приятелката ти и ако след разговора няма промяна просто го зарежи. А защо не поговориш и с приятелката ти- ако наистина ти е приятелка ще се отдръпне от него

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Поговори с него,но и аз си мисля,че има някакво привличане към приятелката ти.
    Какво мислиш, то си личи от 100 км с невъоръжено око. И честно казано не знам как авторката твърди, че той я обича като от описанието на проблема не се вижда това да е така. Според мен не те обича, но говори с него и се опитай да разбереш защо става така. Ако вземе да шикалкави и казва че няма нищо особено, значи работата не е много розова
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Благодаря ви за съветите
    Спи ми се! А пия кафе...

Може и да греша...
    Да бе обича те и аз така си помислих, за това търси нея не теб. Само на тебе ти се иска той да те обича истински..
    What if.. ?

Град
    Враца
    Ами наистина няма какво друго да направиш, освен да говориш с него.
    Но имай в предвид, че и приятелката ти има някаква вина, все пак предполага се, че ти е близка, би трябвало да постави някакви граници. А едва ли е толкова глупава да не забележи, че той прекалява.
    Колкото до него самия... Ами да ти се обади, за да иска да каже чао на М... нз, странно ми е.. Може би има нещо, за което иска да ти го върне, да го прави нарочно... Нз.. говори с него.. Ако нищо не се промени, направо късай с него..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Той с теб ли ходи наистина? Защото хич не си личи, че е така...
    Най-добре следващия път, когато забележиш по-специалното му отношение към нея, му го кажи в лицето и го зарежи. Малко крайно, но не си заслужава.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Хъх, остави ги да се обичат! Вярно, че е неприятна ситуацията за теб, но какво можеш да направиш? Опитай се да бъдеш силна и да останеш в добри отношения с двамата. Приятелството е ценно, не бъди егоист.
    Все пак няма да умреш, ако направиш компромис със своето накърнено достойнство и добродущно ги оставиш да се обичат..

Да,но М си има гадже,което мн обича,а що се отнася до моя приятел тя никак не го харесва...Просто иска да е в добри отношения с него,за да може той да й дава отговорите на контролните по английски...
    А той нали иска да й направи добро впечатление веднага се съгласи...
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    Ст.Загора
    прейте 3ка и всичко ще е на 6

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да,но М си има гадже,което мн обича,а що се отнася до моя приятел тя никак не го харесва...Просто иска да е в добри отношения с него,за да може той да й дава отговорите на контролните по английски...
    А той нали иска да й направи добро впечатление веднага се съгласи...
    Тогава говори с него... друг вариант не виждам.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Във сърцето на всички жени
    Аз мисля че трябва да му се обадиш и едно "ЧАО" би свършило чудесна работа.

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами очевидно е че той не те обича,има по-голям интерес към приятелката ти и е очевидно също че тя не ти е истинска приятелка,след като проявява към него интерес.Говори с двамата по отделно и им обясни как стоят нещата,ако не ги остави да си чупят главите и бягай надалеч от тях...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

блаа аз много се неврирам е така в такива моменти и веднага бих им теглила 1 стабилна майна и на 2мата щото и 2мата са виновни ебаси тая твойта приятелка на каква се прави хаха
    phah

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. Абе какви са тия "приятелки" и "гаджета" дето попадате ... ПО - добре говори с него .. явно я е харесал колкото и гадно да звучи ... а още по-гадното е, че май и тя го е харесала... според мен не си заслужава да търпиш около себе си такива хора... само излишни нерви ще ти образуват .. и все пак говори с него ... ако нещата не се променят ги отеби и двамата ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми може би пък са просто приятели. Гаджето на мойта най-добра приятелка ми е много добър приятел, казвал ми е много лични неща, помагала съм му да и направи някоя изненада или да се сдобрят ако са се скарали. Той също ми е помагал за много неща, с никое момче не съм се разбирала така добре. Но сме само приятели и макар да има някои интриганти дето си мислят че сме нещо повече, ние не сме. Той много обича приятелката ми и аз много ги обичам и двамата като приятели и много им се радвам. Но твойта приятелка и гаджето ти май са нещо повече, чак да си играе с косата и, да се интересува повече от нея от колкото от теб, малко е прекалено не мислиш ли?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Поговори с него и му кажи, че държанието му те притеснява, а и не ти е приятно да "флиртува" с М пред очите ти. Ако ли не си вземе поука го разкарай и си имай едно на ум за М.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си