- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка и той...
тъкмо щях да го нареча боклук и неблагодарник и прочетох това...Първоначално написано от sladkalady
ако наистина е така той ще остане и без теб, и без нея, ухажвайки я и ще му е добър урок...
ами "охладней" към него и ще те моли на колене да се върнеш при негоа дали щи го приемеш вече е твой избор
Абе недей така, ти не искаш даго оставиш и за това постоянно го оправдаваш ,но скоро ще ти се качи съвсем на главата.Внимавай, поговорете си!
Поговорете (въпреки че едва ли ще има смисъл,защото само ще се изпокарате ...)
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Питай го: Ако искаш да те уредя с М ?! :P
Само Гледай Реакцията и... после му кажи сбогом!!![]()
аз бих ги заебал и двамата....
Ти май нямаш уважение към себе си.. как може да го оставяш да се държи така със теб си ако бях на твое място такива майни ще му тегля...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Извиняваи ама тоя твоя приятел е ЕБАТИ ПЕДАЛА ти от тфа което разбрах тоя педал харесва твоята приятелка повече от тебе бе тоя ко не те зареже след 1-2 месеца си режа главата така че съветът ми е ЗАРЕЖИ ГОООООО просто му казваш отивай при "М" до тук сме КЪСАМЕ !!! и тфа е, Е Успех.![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Боже ти имаш ли някакво себеуважение изобщо?Ако отговорае да зарежи го веднага!
С никой няма да говориш,зарежи го тоя-не ти трябват такива момчета.
И още нещо-твоята "най-добра приятелка" защо не го отреже,като ти е толкова близка...да ги имам и приятелите ви...зарежи я и нея..незаменими хора почти няма![]()
Иска да предизвика ревност с гадния трик с приятелката.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.