- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-добрата ми приятелка и той...
Здравейте,приятели!Дойде и моят ред да споделя това,което ме мъчи и да поискам съвет от вас.
С приятеля ми сме заедно от 3 месеца.Запознах го с моята най-добра приятелка М ,с която сме на квартира.Още щом ги запознах усетих,че има по -странно отношение към нея-мн бързо се сближиха.Естествено,в началото се радвах,но после...Когато и да ми звъннеше,приятелят ми винаги питаше за М-какво прави,дали са я изпитвали по нещо и т.н.
Когато идваше в квартирата ни ,още с влизането си в стаята отиваше при нея ,даже един път си играеше с косата йСтана ми мн гадно,но реших да си замълча...Той продължаваше да се интересува повече от нея ,отколкото от мен.Един път аз и М се скарахме за нещо,а той застана на нейна страна...Дори да знам ,че не бях права,той трябваше да ме подкрепи и защити...Винаги се съгласява с нея и винаги зачита мнението й...Майката на приятеля ми е учителка по английски и преподава на М.Тя имаше класно по английски и понеже нищо не знаеше помоли приятеля ми да й каже всичките отговори...А той дори и не се замисли.Прибра се вкъщи и тайно от майка си взе отговорите и ги даде на М...Но най -мн ме разочарова когато си тръгваше от квартирата ни и след 5 мин. ми звъни .Попитах го какво е станало,а тои ми каза,че е забравил да каже Чао на М...
Моля ви,кажете ми какво да правя,защото не издържам![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...