.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: Съвет

Съвет

Имам следния проблем.Свързах си уредбата с компютара оба4е когато я включа тя предава само едната тонколона др ваобще не фигурира, а на радио или СД си предават и 2-те.Та някои ако може да ми каже как оправя тая работа ще сам му благодарен.
    П.С. Извинявам се за правопиосните грепки предполагам са ми доста и се извинявам за темата ,ако не е в този раздел просто не можах да преценя каде др да я пусна.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Виж правилно ли си я вързал. Разчовъркай настройките на звуковата карта. Иии дай малко повече инфо ако е възможно (картата самата каква е, само уредбата ли е вързана или има още колонки, слушалки, туй онуй). А и звучи тъпо, но виж дали не си пуснал плеъра си (предполагам уинамп) да свири само от едната колона. Правил съм го, гадно е
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PlamenMEN
    Виж правилно ли си я вързал. Разчовъркай настройките на звуковата карта. Иии дай малко повече инфо ако е възможно (картата самата каква е, само уредбата ли е вързана или има още колонки, слушалки, туй онуй).
    +1..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си