.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Има ли такава болест ?

Значи има ли такава болест при която момчето ако не прави секс но има голямо желание за това и психически е настроено, но не прави да се появят болки в областта на слабините или да му се надуят тестисите ?

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Мисля че може...Ако имаш желания хващай някоя мацка и почвай

Цитирай Първоначално написано от WooDy
    то пък така става,да те таковам в боклука.....

Цитирай Първоначално написано от Shalala
    Цитирай Първоначално написано от WooDy
    то пък така става,да те таковам в боклука.....
    Ест, че така става, ти къде живееш? Се едно не познаваш поне едно 2-3 момичета на 13, които са духали вече, а не са се ебали, защото няма някой, който да им върже...
    Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
    Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
    Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..

Питам дали наистина така може да стане не ви питам мога ли да си хвана мацка бе хора

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Има ли такава болест ?

Цитирай Първоначално написано от neznaq
    Значи има ли такава болест при която момчето ако не прави секс но има голямо желание за това и психически е настроено, но не прави да се появят болки в областта на слабините или да му се надуят тестисите ?
    това не е болест, а състояние!
    и не е нещо, което "може" а е ФАКТ обусловен от биологията!
    когато Момчето е в ерекция дълго време и не последва нормалното физиологично изпразване - резултата е ужасяваща болка в тестисите и ниското абдоминално пространство затрудняваща нормалното движение.

няма по гнусно нещо от това Момиче да "пробва" Момче по този начин!
    нормално след такава "проба" - Момчето с право завинаги загърбва експириментаторката.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    и на мен ми се е случвало... ако не ти излезе късмета поправи нещата ръчно

Супер фен
    Напълно е възможно.Не е болест,но може ти докара такава.Едно че се нервиш,ако се случва и друг път.Второ натрупаният секрет може да се инфектира с бактерии,да получиш възпаление на тестисите,простатата или пикочния канал.Просто не си фантазирай много,ако не е сигурно че мацката ще ти пусне. Иначе има се мъчиш.

Ето ти мнение на един приятел на лекар:Може, вероятно да се дължи на спазъм на жлезата и/или нагнетяване на семенна течност в областта на дуктус еякулаториус в простатата. Много по-вероятната причина обаче е простатит, особено ако има и други оплаквания.

Имай на предвид особено за простатита, че трябва да има наличие на други симптоми, които аз не знам, така че не се шашкай сега. Иначе относно болките горното е мнението на лекаря.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

ТОва не е болест. Напълно е нормално, когато пениса ти е в готовност дълго време а не те огрее да те боли. На всеки се случва.

Ще те боли малко, но ще ти мине. Иначе за да избегнеш каквито и да е проблеми си свършваш работата сам и всички са доволни.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Blue balls май се казваше Ако не те огрее , то ръчна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си