ПОМОЩ-голям проблем, дори и лекарите не могат да ми помогнат
Здравейте.Имам голям проблем.Миналата година на 16 октомври 2008 последно бях на гинеколог по причината, че последния ми цикъл беше кафяв и слаб и, че ми закъсняваше след него.И ме гледаха , и изследвания правиха и всичко ,но не ми откриха причина за това течение и нищо не откри и каза да изчакам да видим как ще ми дойде. После ми дойде на 22 ноември 2008 и беше нормално Но уви само ноември беше така и пак започна да става кафяво .Седях си и не ходих на лекар и накрая пак ми закъсня.Април месец тази година не ми дойде и отидах пак на гинеколог.Посъветвах се с друг гинеколог, който ми парви цитонамазка и ме гледа и на видеозон и отдолу и нищо не ми откри И отново не разбрахме причината за шибаното течение и ми даде хапчета дуфастон, за да ми предизвика менструация.И нали пих ги 5 дена, спрях ги и ми дойде червена менструяция на 19.05.09.И сднес сме 21.06.09 и ми дойде на време ми дойде с сички признаци за менструация, но отново кафяво -какво да правя, вече се отчаях .На 16 съм, имам менструация от вече 2 години и водя полов живот, но винаги внимавам и се пазя.