.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Намалява болка ..

Такам да питам при коя поза е най-малка болката при първият път?!И може ли да се "отворим" с тампон ?!
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

за първи път мисионерска поне моята беше тази според мен е най- лесно за момичето може да се отпусне .За тампона не би трябвало ще си вземеш някакви по малки, които се препоръчват за девствени момичета и си готова

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Аз до колкото знам с тирбушон се отваря една бутилка хубаво вино
    Не се научихте че отнемането на девственост се нарича дефлорация а не отваряне бе .... Ти твойта пyтkaта като порта ли я чувстваш... Сезам отвори се,Сезам затвори се ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

За първия път най-добре е да сте в мисионерската поза (тоест ти отдолу) ,тъй като така проникването е изцяло,а и болката е по-малко(е при всеки различно).Може да разкъсаш химена си с тампон,но зависи какъв е и колко надълбоко го сложиш (има тампони за девственици които немогат да скъсат химена на момичето). А иначе дори да скъсаш химена си с тампон,пак ще си останеш девствена докато не го направиш с момче
    Different style, different move,
    Damn I like the way you move ..

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    djuki и ChocolateGirl ти го написаха ще ти го напиша и аз мисионерската поза ако не знаеш каква е си купи камасутра
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Цитирай Първоначално написано от ChocolateGirl
    За първия път най-добре е да сте в мисионерската поза (тоест ти отдолу) ,тъй като така проникването е изцяло,а и болката е по-малко(е при всеки различно).Може да разкъсаш химена си с тампон,но зависи какъв е и колко надълбоко го сложиш (има тампони за девственици които немогат да скъсат химена на момичето). А иначе дори да скъсаш химена си с тампон,пак ще си останеш девствена докато не го направиш с момче
    Да,но няма ли да се намали болката след като вече съм използвала тампон ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Супер фен Аватара на Shia
    А ,ако си момиче и първият си път го направиш с момиче пак ли си девствена ????

Град
    Шумен
    ....
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    Да,но няма ли да се намали болката след като вече съм използвала тампон ?
    ами това не мисля че трябва да те успокоява в началото бях с об мини и дори те ми бяха наудобни сега съм с нормал и са ми добре ... то си се разширява ама тампона се съмнявам да ти помогне ! А в същност е възможно въобще да не те боли при всеки е различно

Re: Намалява болка ..

И може ли да се "отворим" с тампон ?!
    С тампон, не. Може да се отвориш с кисела краставичка. Взимай от на баба ти зарзавата и почвай
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Re: Намалява болка ..

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    И може ли да се "отворим" с тампон ?!
    С тампон, не. Може да се отвориш с кисела краставичка. Взимай от на баба ти зарзавата и почвай
    или с люта чушка

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Аз до колкото знам с тирбушон се отваря една бутилка хубаво вино
    Не се научихте че отнемането на девственост се нарича дефлорация а не отваряне бе .... Ти твойта пyтkaта като порта ли я чувстваш... Сезам отвори се,Сезам затвори се ....
    поредния нареждащ коментар
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си