.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara

Телефон,специално за музика ?!?!??!

Здравейте!Значи ся ако влеза в Ег мама ми е обещала да ми купи телефон ! Та въпроса ми е какъв да си взема,предложете марка,модел до 700-800 лева .трябва ми някакъв,който да свири силно,ама наистина силно,а не някакъв скапан. Предлагайте ?!

shadow4e
    Грешен раздел
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

За по-малко пари примерно 450 може да си вземеш XperessMusic
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Един приятел,дето има такъв казва,че не свири силно ..

Ако влезеш в Е клас, ѝ кажи не за 700-800, ми за 7000-8000 да ти купи.

XpressMusic имат доста модели, не е само 1, според мен 1 телефонче като Е51 + и мп3/4 плеър е най-удачно, но примерно аз бих си взел 5800/5630/5730/N91/95/96/97 но има и други марки освен Nokia, зависи освен да свири какво друго искаш

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Вече един телефон, за да не е скапан трябва да свири силно, ама много силно... защото за селяните слушалки няма, много по-оборотно е да си пуснеш смотаната музика и да надуеш главата на всички наоколо...

обзалагам се, че ще си хита в новото училище - всички забелязват простите пръчки...
    + Имаше една цоца дебела мазна ,където почти всеки ден ми надуваше главата в автобуса за да знаят всички , че слуша селска музика (чалга) Сериозно тогава мислих как да извърша най-мъчителното убийство
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Вече един телефон, за да не е скапан трябва да свири силно, ама много силно... защото за селяните слушалки няма, много по-оборотно е да си пуснеш смотаната музика и да надуеш главата на всички наоколо...

обзалагам се, че ще си хита в новото училище - всички забелязват простите пръчки...
    + Имаше една цоца дебела мазна ,където почти всеки ден ми надуваше главата в автобуса за да знаят всички , че слуша селска музика (чалга) Сериозно тогава мислих как да извърша най-мъчителното убийство
    Е аз не слушам чалга и въпросът ми,мисля че е ясен,не ви искам мнението дали ще съм оборотна или не.Не мисля,че материалните неща правят човека по-добър и това не означава,че не бива да имаме по-хубаво телефонче или нещо др.

всъщост по мои наблюдения sony ericsson правят по силен звук ..

Изредих няколко тефона който имат стандартен аудио жак част от тях са по към 500лв + нещо такова http://plesio.bg/mp3-mp4-speakers-c-...-p-235288.html и ще вадиш супер звук навсякъде

Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    Изредих няколко тефона който имат стандартен аудио жак част от тях са по към 500лв + нещо такова http://plesio.bg/mp3-mp4-speakers-c-...-p-235288.html и ще вадиш супер звук навсякъде
    Най ми хареса Нокиа 5730,но в нета ли го има само или в някой магазин

сони ериксон вадят много силен звъук,само трябва да гледаш плеъра им да е Walkman 2.0 най-малко. тези с 1.0 съкват,но с 2.0 звукът им е много силен.
    [size=3]Sie ist ein Star
    Ihr Traum ist wahr..
    Sie tanzt im Licht..

Nachts liegt sie wach und die Angst kommt ganz nah..
    Sie sucht das M

Аз съм останал с впечатление, че по-важен е хардуера, а не софтуера.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    сони ериксон вадят много силен звъук,само трябва да гледаш плеъра им да е Walkman 2.0 най-малко. тези с 1.0 съкват,но с 2.0 звукът им е много силен.
    Да не мислиш, че в телефоните на Sony Ericsson слагат само супер камера?! ИМат всичко, което един нормален телефон (не смартфон) има. Memory Stick Micro M2 - и какво като ги ползват сони? Каква е разликата м-у M2 и MicroSD?! Една M2 1GB струва около 16 лева. Скъпо ли е ?! K850i поддържа както и M2 така и microSD. Дисплея бил 256к. Ти да нe си вярваш, че има разлика м\у 16млн и 256к? Сони били скъпи? Коя нокия със 5MP боклук е под 500 лева? Аз не се сещам. И не викай че са скапани. Преди 3 години имах K700i. Правил съм му какво ли не. Вежнъж в даскало нямахме топка и играхме с него мач. И си работи. Е не приличаше на телефон, но всичко си му работеше. Сега моя K800i същото става. Разбит отсякъде, и си бачка. Всички плюят по SE, щото са свикнали с тъпите нокии, и си вярват че са най-добри. Нещо полезно. На първо място за най-добри камери се нарежда Sony Ericsson. На второ е Samsung (те също правят супер камери) и на трето Nokia. Хубава оптика, ужасни снимки. K850i и C902i засега водят в света по камери. Първият е конкурент на N95 както и W960i. Според мен ако тухлата N95 не беше смартфон, K850i щеше да го бие. Да не говорим че K850i има 3 пъти по добра камера от N95. За K800i и N73 да не говорим. N73 е най-тъпия тел на нокия правен някога. Изтървеш го, почва да забива и да се реска. Просто няма коментар. Това е истината за нокия и за Sony Ericsson.

Да и много се кефя като ми кажат "Ама оптиката е Карл Цайс"
    I'm RETIRED.

Другарю,като искаш добра оптика си вземи един дигитален фото-апарат

не можеш да отречеш, че моя прави добри снимки.
    I'm RETIRED.

Абе снимки,чак толкова не ме интересуват,имам си хубав фотоапарат,но последно сони или нокиа !

Сони не, но Sony Ericsson звучи по-добре от Nokia.
    I'm RETIRED.

М не съм съгласен че камерофоните на нокия не ги бива :С виж N90 след него N93 и сега N86 всички са избирани за най-добрите телефона с най-добра камера имал съм К750 и N90, като изключим че К750 имаше радио и беше по-лека, нокиата беше по-добра, камерата го биеше с малко, но го биеше мен лично нокиите повече ме радват, най-много се кефя на НТС но засега съм нямал удоволствието да ползвам такъв

Иначе аз бих си взел 5630 все пак е 420лв, а 5730 6те е поне 650 и не мисля че за 1 клавиатура и гпс си заслужава :С ако пък искаш гпс аз бих си взел н78, 370лв е и има Wi-fi, супер

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    Здравей "EroSennin" ... Такамм ... Колко телефони сам ми минали през рацете... До някаква степен си прав до някаква не ... Мисля,че SE правят по-добри пикове и музика !
    "mim4ety_sara" според мен SE

Цитирай Първоначално написано от EroSennin
    М не съм съгласен че камерофоните на нокия не ги бива :С виж N90 след него N93 и сега N86 всички са избирани за най-добрите телефона с най-добра камера имал съм К750 и N90, като изключим че К750 имаше радио и беше по-лека, нокиата беше по-добра, камерата го биеше с малко, но го биеше мен лично нокиите повече ме радват, най-много се кефя на НТС но засега съм нямал удоволствието да ползвам такъв

Иначе аз бих си взел 5630 все пак е 420лв, а 5730 6те е поне 650 и не мисля че за 1 клавиатура и гпс си заслужава :С ако пък искаш гпс аз бих си взел н78, 370лв е и има Wi-fi, супер
    Значи между 5630 и 5730 разликата е само в клавиатурата и гпс,в силата на музиката няма разлика така ли ?!

скоро четях ревю на 5730 и само тези 2 разлики сами направили впечатление, помня че пишиче за интефейса на 5730 че е взет на готово от 5630, но процесора на 5630 е по-бърз но батерията е по-слаба и и беше без опция за мрежа имаща е само в китай
    като цяло разликата в цената ще е поне 200лв и за тях ще получиш 1 гпс, 1 QWERTY клавиатура, вероятно ще има и по-нов акселометър и ще е дойде с по-голяма карта памет. но н78 също е вариант съветвам те да го обмислиш понеже е на доста достъпна цена и за 2-3 децибела ме съмнява да намериш разлика Лично аз съм на мнение че нокиа. Поне аз не мога да се сетя за walkman в ценовият клас до 500лв който да е със wi-fi a n78 даже има ГПС да не говорим че има и symbian което е по-скоро +

w900i
    Тоя телефон пука тъпанчета.

Цитирай Първоначално написано от LizZz
    w900i
    Тоя телефон пука тъпанчета.
    надявам се не предлагаш него :С първо той има 470 мб памет без слот за разширяване, след това е модел на 4 години, и е към 500-600лв за тези пари има доста по-добри

Силно свири. Под 800лв е. Има слот и тя може да си купи карта. ова и трябва.

Аз за толкова пари нямаше да търся силно свирещ телефон, ама това е друг въпрос вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си