- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Телефон,специално за музика ?!?!??!
значи грешно съм запомнил сори :С но не мисля че телефон от 2005 година, без GPS, Wi-Fi, с 2МР и цена от 533лева си заслужавакато имаш конкуренция в лицето на 56/730/5800/n79
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Сега вчера бях в М-тел и ми предложиха C902 Cyber-shot ,наистина хубав е и се чудя между него и N5630 .
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
C902i е малко бъгъв, като го изтървеш и почва да се бъгва. Ако искаш Cyber-Shot - K850i. Ако искаш Walkman - W900i, W960i, W880i. Особено W900i е много хубав.
Първоначално написано от LittleDude
![]()
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
Няма телефон, който да свири по-силно от Nokia 6233 - ФАКТ.
Има - тъпия N73 и стария ми K750i със Toshara Mega Acoustic6233 и N73 са със стерео говорители.
АМи от емотконата гледай само началото дето показва палец. Другото не важи.Първоначално написано от LittleDude
I'm RETIRED.
I was tired yesterday, and today I'm tided too.
http://www.facebook.com/john.stefanov
http://blog.injenera.com
най ми хареса W960iПървоначално написано от ivanstef
![]()
![]()
Остави ги тия цигански истории със сменяне на софтуер. Бтв на мен 6233 ми звучи по-силно от N73 като съм ги сравнявал.Първоначално написано от LittleDude
![]()
Едно e сигурно - 6233 е 5 пъти по-добър от N73, независимо свири ли по-силно или не.![]()
Ся се сетих да питам още нещо,само изтърваването ли е проблема на С902 ,тогава ще си го пазя !Първоначално написано от ivanstef
![]()
Да! Иначе пръска отсякъдесамо не го удряй/изтървай.
Щото май за цена най-добре него ;д Ще го нося в бронирана кутия,мн често ги изпускат телефончетатаПървоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Ако си гу купуваш, го пази. щото при един приятел, не издържа и една седмица.![]()
Да и аз се чудя кое ли е по-добре телефон за музика от серия музикални телефони или такъв специализирани за снимкии не го купувай от мтел/глобул и т.н. без да си видяла цените в нета
![]()
We are Pein, We are God!
Според мене праскай е тоя изтребител http://europe.nokia.com/find-product...10-xpressmusic и живей спокойно![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
аве мои земи си 1 лаптоп и си го зимаи на даскало пускаш си winampa и лаптоппа на рамото и аре цялото даскало шта запомни с туи чи слушаш силно музика![]()
![]()
![]()
![]()
И сега сериозно : земи си к850и
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
За снимки най добрия от изброените и cyber shot - а но на звук нз как е попринцип има 1 сайтче www.359gsm.com виж там има видео с всичко за избрания тел надявам се да съм биа полезна![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Гледайте ся. Имал съм нокия и сони ериксон. Сега съм със Сони Ериксон C902. Да кажим че нокиа Н95 го бие само по това че има wi-fi. Тия Нокии N серията са пълен боклук! Може би 5800 най-бива и 3310Сегашният ми телефон всичко има. Кефне ти да снимаш - прави като цифров фотоапарат. Кефне ти музика - як плеър. Отделно с камерата се работи много бързо (тъч бутони). 160мб на телефона и можеш да ръгнеш до 8гб карта. (тука не ми харесва че са М2, че са скъпички, но като ти дадат 1гб кам телефона се оправяш). Дисплея е по-мъничък, но пък се вижда по-добре (по-сгъстени са пикселите). Батерията ти определяш колко да държи, може 4-5 дена може и 2. Особено ако пътуваш някъде на "самолетен режим" може да свири повече от 24 часа (тествано) и още батерия имах! Та тази Н95 пак има 5мегапиксела камера ама прави снимките като VGA, нищо че имала оптика за 100лв
. Повечето нови телефони на нокиа са боклуци. Има няколко стари модела които са удобни - дажат по 2 седмици батериите и може да си изкараш яда си варху него и пак да работи
(и стария ми СЕ к300 през какво ли не мина и още работи). Най-лошият вариант е Нокиа със Симбиан и нерви от корабни въжета да имаш пак няма да намериш това което търсиш
Ако не си свикнала да си пазиш телефоните, не си вземай с тъчскрийн, че дисплеите много скъпи, отделно някои са много дървени (играх си с едни LG-та голям боклук)... Ейпъл просто ще го прескочим. Купуват си го и се мислят за газета, че са дали 1200лв за телефон, пък един HTC го слага в джоба си по всички критерии
Сони Ериксон = Многофункционален телефон (всичко в едно)
Нокиа = тухла,дърво... скръб ( с 1-2 изключения)
ако държиш на смартфон - HTC