- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против
"за" лезбийки "против" педалчета 6тото ме дразнят![]()
![]()
Гейове/лесбийки - ЗА, стига да не участват в парадите "Вижте ме и ме намразете, аз съм шибан гей".
Би-жени - ЗА, стига да не парадират с ориентацията си само "щот мъжете полудяват като видят момичета да се натискат".
БИ-МЪЖЕ НЯМА!!! Тяхната сексуалност не е гъвкава като тази на жените. Науката го е доказала! Вероятно мъжете, които се имат за би, пробват да замажат тва че ги кефи да ги чукат в гЪ*овете с тва че "и с момичета са били".
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
КАТЕГОРИЧНО ЗА ЛЕCБИЙКИТЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пловдив е града, Ботев Пловдив е тима !
Дреме ми на мене,важното е човека да е готин и да не се държи като скапана кифла(и за двата пола става въпрос),пък сексуалния живот не ме инт.
нищо против нямам![]()
Нито за ,нито против ....
Да обичаш значи да страдаш!
За жени -за,за мъже-против
Жените са нежният пол. Факт. Мъжете са силният. Факт.
Да гледаш нежности... намирам за по-нормално, отколкото да гледаш как "таковат" силния пол, тъй като има всякакви сортове извратеняци, простотията не е чужда дума и за еволюцията, знам, че има и мъже, които пак си харесват жени, само че ролите в секса да са разменени...
Защо никое нормално мъжко животно (и при тях понякога стават грешки с хормоните, но това е болестно състояние, акцентирам върху думата "нормално" в случая) не чука друго такова от същия вид? И защо при животните такъв феномен е болест, а при нас е нормално, някой дали се е замислял. Вярно, че само хората и делфините правят секс за удоволствие, но делфини също не съм виждал да се напъват един друг мъжкари. При нас всичко е развинтено въображение или болестно състояние, което тъпаците намират за по-нормално от нормалното, едва ли не. Кофти, но е факт, няма да се оправи.![]()
Първоначално написано от bog4eto