Предисторията накратко..Заедно сме с приятелката ми от 2 години и 7 месеца (ще станат на 02.07).Винаги сме се разбирали,не сме се разделяли досега в смисъл да сме късали,карали сме се в рамките на нормалното и т.н. Тя се прибра в родния си град за 10 дена да ходи на бал на приятелка,и след като се видяхме на 01.06 тя ми каза,че е объркана,че не знае дали ме обича или е привързана към...каза,че и е хубаво с мен,приятно и е,забавно и е и т.н. Като и каЗах,че я обичам тя ми каза,че нещо отвътре и пречи да ми го каже.След като иЗлиЗахме 3-4 дена,седяхме на пейката пред тях да я изпращам и тя ми каза,че ме обича,и аз я питах дали е разбрала вече дали ме обича и тя каЗа да.И така всичко по старо му.На 11.06 се върнах в Бургас,а тя остана в София,защото има изпити.И на 22.06 след като всичко си беше по старо му,усетих по телефона,че нещо не е наред и тя каЗа,че пак това чувство се е появило.Преди да ми каже това 1-я път,аз бях доста Зает Защото имах изпити и се виждахме само за 1 кафе за 1 час вечер.След като изляЗахме 3-4 дена повече време и на др места ми каЗа пак обичам те.и ся като тя има изпити ми вика,че пак се е появило това чувство.Казахме си,че до 3.07 няма да си звъним докато се върне от София.Все си мисля,че Заради изпитите стана така,и след като отминат като имаме пак време един За др вс ще е постаро му.Посъветвайте нещо,или споделете ако сте имали подобна ситуация
pS: Сигурен съм,че няма намесено момче в тази история !!!