.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Той...

Той...

Той живее на 200 км от мен. Виждали сме се само веднъж ... беше едно прекрасно и непринудено запознанство преди една година и от тогава насам ни свързват skype и общи интереси, но знам, че има нещо повече. Сигурна съм, че ако не ни делеше това разстояние нещата щяха да бъдат различни и сега щях да изживявам нещо страхотно
    Е драги съфорумници как да изживея любовта на живота си???

п.с. Въпроса е на живот и смърт

в твоя случай по лесно, преди имах гадже от Варна и се виждахме страшно рядко ... варянт е ако скоро ще има рд да отидеш в неговия град да го празнуваш с него ако и той изявява такова желание, примерно отиваш сутринта с влака/автобуса и се връщаш вечерта.. демек хващаш си влака/автобуса ден преди това вечерта и пристигаш в неговия град за рд-то му сутринта после си тръгваш с вечерния от там и си в твоя град сутринта, в зависимост от отношенията му и реакцийте му към теб зависи дали изобщо наистина има смисъл какво да продължаваш според мен, ако се получи нещо на втората ви среща очи в очи значи може да го решиш така ,че да ходиш на интервали от време в неговия град за да се виждате и съответно ако той има възможност и той да идва. На края просто всичко ще се нареди.

Успех!
    What if.. ?

съвета ми е - рискувай ... отиди при него ( не точно у тях еми примерно на квартира някъде в неговия град ) независимо че последната ми тема е за това какво стана след като аз рискувах трябва да кажа че никога не съм и няма да съжалявам че съм го направила.. заслужаваше си всичко има си яки мигове които оправдават останалото успех !

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Хах ми ако ти се живее в друг град бягай .. живей и се радвай на любовта Иначе е кофти,поне аз така мисля.Преживявала съм го !Любов от разстояние ? - Не , не ...

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Хах ми ако ти се живее в друг град бягай .. живей и се радвай на любовта Иначе е кофти,поне аз така мисля.Преживявала съм го !Любов от разстояние ? - Не , не ...
    Е наистина рядко се получава нещо наистина добро ,но.. да пробва момичето при всеки е различно.
    What if.. ?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Е наистина рядко се получава нещо наистина добро ,но.. да пробва момичето при всеки е различно.
    Тей тей, ама после ''момичето'' ще пише теми подобни на оная мъжемразката дето ся се мотае в тоя раздел странно.. защо ли?

ехх какво ли не бих дала за неограничени възможности ... и двамата сме на по 16 ... е айде почти 17! И колко пъти съм мислила просто да хвана влак/автобус и да го изненадам приятно, защото съм сигурна, че ще е на седмото небе ако ме види. Благодаря ви за съветите и честно казано един ми стигаше да се навия да рискувам
    Никога не съм била наранявана в любовта и не съм от типа - 20 пъти мери, веднъж режи , но честно никога не съм се страхувала повече и тея пеперуди в стомаха

п.с. ...ако след дълги терзания, размисли и страсти, все пак се реша и тръгна, да повикам ли някоя приятелка за компания по пътя и кураж или ще е по удачно да съм сама на срещата?

Град
    България
    Ми май е по-добре да си сама,но т'ва си е твое лично решение
    Ако наистина си убедена в тия пеперудки в стомаха .. Ти си!

Успех!

Ми май е по-добре да си сама,но т'ва си е твое лично решение
    Ако наистина си убедена в тия пеперудки в стомаха .. Ти си!

Успех!
    +1 :P
    What if.. ?

Благодаря на разписалите се по темата
    Сега идва ваканция и ще имам предостатъчно време да пътувам, пък ако не ви изглежда самохвално и да драсна някой ред после да ви се изфукам надявам се

п.с. Официално обещавам да не се присъединявам към клуба на мъжемрзките ако претърпя разочарование

Цитирай Първоначално написано от nastyangel
    Благодаря на разписалите се по темата
    Сега идва ваканция и ще имам предостатъчно време да пътувам, пък ако не ви изглежда самохвално и да драсна някой ред после да ви се изфукам надявам се

п.с. Официално обещавам да не се присъединявам към клуба на мъжемрзките ако претърпя разочарование
    Ако се фукаш за това няма проблеми, ама ако се фукаш колко пъти го е*на през тва време лично ще те нахраня
    What if.. ?

ама моля ви сА господине какви неща ми говорите мене мнг мА ие срам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако имаш годините отиди при него ... сега и без това е лято ...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    нямам 18, но не помня някога това да ме е спирало ^_^ и все пак щеше да бъде мнг по-лесно ако ги имах тея пусти години...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    нямам 18, но не помня някога това да ме е спирало ^_^ и все пак щеше да бъде мнг по-лесно ако ги имах тея пусти години...
    .. e да кофти е ... и на мен много пъти са ми пречели ..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Лято е... така че нищо не ви пречи да се виждате по-често, но по принцип съм против връзките от разстояние... трудно е.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Ст.Загора
    пак ситуацията ти е по-добра от това да виждаш човека в който си влюбен,почти всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    пак ситуацията ти е по-добра от това да виждаш човека в който си влюбен,почти всеки ден.
    че какво по-хубаво, от това да виждаш любимия си човек всеки ден

Град
    Във сърцето на всички жени
    200km са около час и половина път, ами ако е голям казвай му да сипва бензин и да идва при тебе , но ако ти го желаеш толкова много,Ами да дойде да те вземе

Супер фен Аватара на mOBSCENE

+11
    Напълно права!
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ехх какво ли не бих дала за неограничени възможности ... и двамата сме на по 16 ... е айде почти 17! И колко пъти съм мислила просто да хвана влак/автобус и да го изненадам приятно, защото съм сигурна, че ще е на седмото небе ако ме види. Благодаря ви за съветите и честно казано един ми стигаше да се навия да рискувам
    Никога не съм била наранявана в любовта и не съм от типа - 20 пъти мери, веднъж режи , но честно никога не съм се страхувала повече и тея пеперуди в стомаха

п.с. ...ако след дълги терзания, размисли и страсти, все пак се реша и тръгна, да повикам ли някоя приятелка за компания по пътя и кураж или ще е по удачно да съм сама на срещата?
    ами ако не ти се пътува сама я извикай,но по-добре 6е е да си сама,като го види6 6е сте само двамата...нз ти си прецени
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Ст.Загора
    Цитирай Първоначално написано от balsamaa
    че какво по-хубаво, от това да виждаш любимия си човек всеки ден
    обаче когато за нея не си любимия човек не е хубаво

другата седмица заминавам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си