.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на fenasf

ами мисля пет минути ама никакво заглавие не ми хрумна

предварително се извинявам на който съм обидил с нещо от написаното по надолу защото може да стигна до крайности.

Първо - не съм емо, но съм в трайна депресия.

Съжелявам за хаотичното представяне, но не ми е до старание...

Така - ПРОКЛЕТАТА КУЧКА НЕ МЕ ИСКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, КОЕТО ЖЕРТВАХ ЗА НЕЯ !!!

Имам чувството че живея в проклет застой. В класа ми (няма да давам подробности за другите) има само едно момиче, което ме привлича. С нея съм бил и в най-трудните моменти, а тя - никакво внимание...когато й казах че я обичам тя зяпаше с чувствителността на дърво...

ЗАПРЯНА, ОБЪРКАНА, ЗАСПАЛА, ЕГОЦЕНТРИЧНА ДЕБЕЛАНА

Винаги съм бил внимателен с нея, а за отплата - нищо. Бившия й я заряза преди година и сега й се присмива, а тя още страда за него и го зяпа влюбено

А аз се опитвам да се отърва от мисълта за нея, но съм в ЗАСТОЙ - това, че не мога да я имам ме кара да я желая още повече и не намирам друга, с която да я заместя.

Дайте мнение и съвет какво да направя това лято за да оправя мизерния си живот....

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Прояви малко разбиране,щом още обича бившия си . Не винаги получаваме това което искаме.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    живота на другите не се върти около тебе... не си ти център на внимание... това, че си направил някакви жертви, нищо не значи... не е виновна тя, че не изпитва нищо към тебе

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Спри да мислиш за това колко си прецакан.
    Целият ти живот май се върти около въпросната "дебелана",а не трябва.

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Може би просто не те заслужава ..
    А и не е единствена .. забрави я ..

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Спри да мислиш за това колко си прецакан.
    Целият ти живот май се върти около въпросната "дебелана",а не трябва.
    +++
    P.P - ако спреш да се ядосваш и самосъжаляваш ще е много по-добре
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    varna
    насочи се към друга евала за темата последно време малко хора пишат смислени неща успех
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Спри да мислиш за себе си и какво си давал, а се замисли на нея какво й е и тя какво е дала на онзи бившия й и сега как страда
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Kaжи и всичко това в лицето и те уверявам,4е това,което ще последва от нейната реакция вероятно ще те отблъсне и дори отврати...и в случай че не стане,не мога да ти дам повече съвети,защото всеки сам избира дали да страда по някой или да заебе работата с несподелената любов.Лесно е да кажеш,4е я обичаш и че не искаш друга,по-трудно е да опознаеш останалите момичета и да намериш очарованието в тях.

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Прояви малко разбиране,щом още обича бившия си . Не винаги получаваме това което искаме.
    нищо лично ,но вие никога не знаете какво губите и винаги се навирате там където не трябва (лично мое мнение)
    Da da

Ами не винаги живота е розов,а и хората имат много по-големи проблеми.Никога не се знае какво ще ти дойде до главата-истински проблем.Тогава какво-ЩЕ СЕ САМОУБИЕШ ЛИ?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Спрете да се самосъжалявате,живота продължава.Това момиче сигурно губи много,но тя така си е избрала,така че кво можеш да направиш?!?! Абсолютно нищоооо.Така че life goes on,брат!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ами мисля пет минути ама никакво заглавие не ми хрумна

Цитирай Първоначално написано от fenasf
    предварително се извинявам на който съм обидил с нещо от написаното по надолу защото може да стигна до крайности.
    Имам чувството че живея в проклет застой. В класа ми (няма да давам подробности за другите) има само едно момиче, което ме привлича. С нея съм бил и в най-трудните моменти, а тя - никакво внимание...когато й казах че я обичам тя зяпаше с чувствителността на дърво...
    Винаги съм бил внимателен с нея, а за отплата - нищо. Бившия й я заряза преди година и сега й се присмива, а тя още страда за него и го зяпа влюбено
    А аз се опитвам да се отърва от мисълта за нея, но съм в ЗАСТОЙ - това, че не мога да я имам ме кара да я желая още повече и не намирам друга, с която да я заместя.
    Дайте мнение и съвет какво да направя това лято за да оправя мизерния си живот....
    Заглавието може да е:
    "Сам си го правя и ми е много зле"

Това е и отговора ми

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Re: ами мисля пет минути ама никакво заглавие не ми хрумна

Цитирай Първоначално написано от fenasf

майкаму даиба жените не съ хора просто ... споко пич и аз сам в подобна ситуация ще се оправиш а тея момичета сега направу незнаят какво искат
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

А ако твойто "внимание" я отблъсква?? Имаше едно момче което ме харесваше супер много и праеше вс за мен...Ама го мислех за женчо .. мн досадно понякога !!!! Така чееее по-добре не се занимавай потърси си друга ...

Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Kaжи и всичко това в лицето и те уверявам,4е това,което ще последва от нейната реакция вероятно ще те отблъсне и дори отврати...и в случай че не стане,не мога да ти дам повече съвети,защото всеки сам избира дали да страда по някой или да заебе работата с несподелената любов.Лесно е да кажеш,4е я обичаш и че не искаш друга,по-трудно е да опознаеш останалите момичета и да намериш очарованието в тях.
    Напълно съм съгласна
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    антидепресанти ftw

ако има момичета, които харесват теб.. обърниим ти внимание.. опознай ги.. и на тях не им е лесно 100% ..сигурно са в положение като твоето.. опознай ги.. ще има някое което ще ти допадне 100% съм сиг

Град
    Стара Загора
    айде пак...депресии...
    ако продължаваш да мислиш само за нея и да не забелязваш околните можеш да изтървеш нещо много по-добро...замисли се малко

ами първи вариант телиш и една дълга и си тръгваш няма да я пасеш до края на живота и или отиваш и и казваш какво чувстваш и гледаш какво ще стане после

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си