- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами мисля пет минути ама никакво заглавие не ми хрумна
предварително се извинявам на който съм обидил с нещо от написаното по надолу защото може да стигна до крайности.
Първо - не съм емо, но съм в трайна депресия.
Съжелявам за хаотичното представяне, но не ми е до старание...
Така - ПРОКЛЕТАТА КУЧКА НЕ МЕ ИСКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, КОЕТО ЖЕРТВАХ ЗА НЕЯ !!!
Имам чувството че живея в проклет застой. В класа ми (няма да давам подробности за другите) има само едно момиче, което ме привлича. С нея съм бил и в най-трудните моменти, а тя - никакво внимание...когато й казах че я обичам тя зяпаше с чувствителността на дърво...
ЗАПРЯНА, ОБЪРКАНА, ЗАСПАЛА, ЕГОЦЕНТРИЧНА ДЕБЕЛАНА
Винаги съм бил внимателен с нея, а за отплата - нищо. Бившия й я заряза преди година и сега й се присмива, а тя още страда за него и го зяпа влюбено![]()
А аз се опитвам да се отърва от мисълта за нея, но съм в ЗАСТОЙ - това, че не мога да я имам ме кара да я желая още повече и не намирам друга, с която да я заместя.
Дайте мнение и съвет какво да направя това лято за да оправя мизерния си живот....
Прояви малко разбиране,щом още обича бившия си . Не винаги получаваме това което искаме.
живота на другите не се върти около тебе... не си ти център на внимание... това, че си направил някакви жертви, нищо не значи... не е виновна тя, че не изпитва нищо към тебе![]()
Спри да мислиш за това колко си прецакан.
Целият ти живот май се върти около въпросната "дебелана",а не трябва.
Може би просто не те заслужава ..
А и не е единствена .. забрави я ..
![]()
+++Първоначално написано от hooliganka89
P.P - ако спреш да се ядосваш и самосъжаляваш ще е много по-добре![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
насочи се към друга евала за темата последно време малко хора пишат смислени неща успех![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Спри да мислиш за себе си и какво си давал, а се замисли на нея какво й е и тя какво е дала на онзи бившия й и сега как страда![]()
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Kaжи и всичко това в лицето и те уверявам,4е това,което ще последва от нейната реакция вероятно ще те отблъсне и дори отврати...и в случай че не стане,не мога да ти дам повече съвети,защото всеки сам избира дали да страда по някой или да заебе работата с несподелената любов.Лесно е да кажеш,4е я обичаш и че не искаш друга,по-трудно е да опознаеш останалите момичета и да намериш очарованието в тях.![]()
нищо лично ,но вие никога не знаете какво губите и винаги се навирате там където не трябва (лично мое мнение)Първоначално написано от LovEsIckk
![]()
Da da
Ами не винаги живота е розов,а и хората имат много по-големи проблеми.Никога не се знае какво ще ти дойде до главата-истински проблем.Тогава какво-ЩЕ СЕ САМОУБИЕШ ЛИ?![]()
Спрете да се самосъжалявате,живота продължава.Това момиче сигурно губи много,но тя така си е избрала,така че кво можеш да направиш?!?! Абсолютно нищоооо.Така че life goes on,брат!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Заглавието може да е:Първоначално написано от fenasf
"Сам си го правя и ми е много зле"
Това е и отговора ми![]()
майкаму даиба жените не съ хора просто ...Първоначално написано от fenasf
споко пич и аз сам в подобна ситуация ще се оправиш а тея момичета сега направу незнаят какво искат
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
А ако твойто "внимание" я отблъсква?? Имаше едно момче което ме харесваше супер много и праеше вс за мен...Ама го мислех за женчо .. мн досадно понякога !!!! Така чееее по-добре не се занимавай потърси си друга...
![]()
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от moneycomeme
![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
антидепресанти ftw
ако има момичета, които харесват теб.. обърниим ти внимание.. опознай ги.. и на тях не им е лесно 100% ..сигурно са в положение като твоето.. опознай ги.. ще има някое което ще ти допадне 100% съм сиг![]()
айде пак...депресии...
ако продължаваш да мислиш само за нея и да не забелязваш околните можеш да изтървеш нещо много по-добро...замисли се малко
ами първи вариант телиш и една дълга и си тръгваш няма да я пасеш до края на живота и или отиваш и и казваш какво чувстваш и гледаш какво ще стане после