- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за съвет :(
Здравейте съфорумци.Аз искам да ви помоля за съвет относно какво да кажа на момичето което харесвам,защото хич ме няма по роматика,изказвания и такива ти работи.Значи харесвам едно момиче което всъщност ми е бивше гадже.С нея бяхме гаджета преди година,обаче аз нещо пак си я харесах (всъщност не бях спирал да я харесвам де
).Та как да и кажа,че още я харесвам.Срам ме е
.Пък и разбрах,че от тази година ще сме в един клас,и се страхувам сега ако и кажа,че я харесвам,че няма да мога да я погледна като се видим
.След някой ден заминавам в Испания,тя също е там и родителите й,и моите са много добри приятели и ще се виждаме
.Страх ме е да не сгафя
![]()
Просто я погледни в очите и и кажи точно и ясно че не си спирал да я харесваш .. ако сърцето е готово и устните са готови да изрекът тея думи.. Късмет
![]()
Олеле много е директноПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
Ама мерси иначе![]()
Когато си в нейната компания и хвърляй погледчета +усмивка и търси същия отговор. 99% работи ако и другата страна има интересЗнам го от личен опит.
ACϟDC
Първоначално написано от UNITED
Момичетата обичат да са директни с тяхА като ги гледаш в очите се разтапят
Поне при мене е така
![]()
Рискувай иначе само ще се мъчиш ... дали те харесва? дали не ...
Не ми се вярва да не те погледне повече или ти нея... първите дни ще е неловко и до там ... Успех!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря на всички,мисля,че след съветите ви наистина,мога да и кажа без да ми пука.Казвам и пък каквото ще да става
![]()
Ако наистина ще сте в един клас - по добре ще е ако не сте гаджета. Пък ти ди реши де ....Първоначално написано от UNITED
![]()
![]()
аз пък ходих с една от моя класи още сме приятели ... какво като се виждаме всеки ден ? ходихме 2 месеца и аз я зарязах ... така че на мен не ми е кофти де
на нея може и да е ..
Действай! Тъкмо да се навиеш и може да тръгне с някой друг![]()
Ти сега ще си в 8 клас , нали ?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
съвсем направо недей ама и не увъртай много,като се видите излезете някаде на кафе туй онуй,малко изтъркано ама дейвства,ако се забавиш много рискуваш да тръгне с някой сруг,а ако прибързаш може да я уплашиш,ама както ти каза вече сте ходили и ако излезете 1/2 пъти някаде нещата ще дойдат от самосебе си,не се залъгвай да говориш през скайп....голяма грешка е.
Първоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"съвсем направо недей ама и не увъртай много,като се видите излезете някаде на кафе туй онуй,малко изтъркано ама дейвства,ако се забавиш много рискуваш да тръгне с някой сруг,а ако прибързаш може да я уплашиш,ама както ти каза вече сте ходили и ако излезете 1/2 пъти някаде нещата ще дойдат от самосебе си,не се залъгвай да говориш през скайп....голяма грешка е"
Мерси,точно мислех да и пиша по скайп но май ще трябва да изчакам поне още седмица до като се видим в Испания.Щото все още съм в България![]()
Харесвам те, хайде пак да се съберем!
Много сложно...
Можеш да й кажеш, че е грозна, тъпа и проста и да очакваш тя да разбере обратното, но по-добре давай смело с директни думи![]()
Saatana vittu perkele hate crew!