.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Моля за съвет :(

Здравейте съфорумци.Аз искам да ви помоля за съвет относно какво да кажа на момичето което харесвам,защото хич ме няма по роматика,изказвания и такива ти работи .Значи харесвам едно момиче което всъщност ми е бивше гадже.С нея бяхме гаджета преди година,обаче аз нещо пак си я харесах (всъщност не бях спирал да я харесвам де ).Та как да и кажа,че още я харесвам.Срам ме е .Пък и разбрах,че от тази година ще сме в един клас,и се страхувам сега ако и кажа,че я харесвам,че няма да мога да я погледна като се видим .След някой ден заминавам в Испания,тя също е там и родителите й,и моите са много добри приятели и ще се виждаме .Страх ме е да не сгафя

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Просто я погледни в очите и и кажи точно и ясно че не си спирал да я харесваш .. ако сърцето е готово и устните са готови да изрекът тея думи .. Късмет

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Просто я погледни в очите и и кажи точно и ясно че не си спирал да я харесваш .. ако сърцето е готово и устните са готови да изрекът тея думи .. Късмет
    Олеле много е директно
    Ама мерси иначе

Град
    По балкана някъде..
    Когато си в нейната компания и хвърляй погледчета +усмивка и търси същия отговор. 99% работи ако и другата страна има интерес Знам го от личен опит.
    ACϟDC

еми да кажи и директно това което чувстваш

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Олеле много е директно
    Ама мерси иначе

Момичетата обичат да са директни с тях А като ги гледаш в очите се разтапят Поне при мене е така

Мега фен Аватара на Hilary_
    Рискувай иначе само ще се мъчиш ... дали те харесва? дали не ...
    Не ми се вярва да не те погледне повече или ти нея... първите дни ще е неловко и до там ... Успех!

Благодаря на всички,мисля,че след съветите ви наистина,мога да и кажа без да ми пука. Казвам и пък каквото ще да става

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Моля за съвет :(

Цитирай Първоначално написано от UNITED
    Здравейте съфорумци.Аз искам да ви помоля за съвет относно какво да кажа на момичето което харесвам,защото хич ме няма по роматика,изказвания и такива ти работи .Значи харесвам едно момиче което всъщност ми е бивше гадже.С нея бяхме гаджета преди година,обаче аз нещо пак си я харесах (всъщност не бях спирал да я харесвам де ).Та как да и кажа,че още я харесвам.Срам ме е .Пък и разбрах,че от тази година ще сме в един клас,и се страхувам сега ако и кажа,че я харесвам,че няма да мога да я погледна като се видим .След някой ден заминавам в Испания,тя също е там и родителите й,и моите са много добри приятели и ще се виждаме .Страх ме е да не сгафя
    Ако наистина ще сте в един клас - по добре ще е ако не сте гаджета. Пък ти ди реши де ....

аз пък ходих с една от моя клас и още сме приятели ... какво като се виждаме всеки ден ? ходихме 2 месеца и аз я зарязах ... така че на мен не ми е кофти де на нея може и да е ..
    Действай! Тъкмо да се навиеш и може да тръгне с някой друг

Ти сега ще си в 8 клас , нали ?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Кажи й го направо..
    Stay up all night with the stars *

съвсем направо недей ама и не увъртай много,като се видите излезете някаде на кафе туй онуй,малко изтъркано ама дейвства,ако се забавиш много рискуваш да тръгне с някой сруг,а ако прибързаш може да я уплашиш,ама както ти каза вече сте ходили и ако излезете 1/2 пъти някаде нещата ще дойдат от самосебе си,не се залъгвай да говориш през скайп....голяма грешка е.
    никога пред никой на колене!!!
    http://www.impulse.bg/user/yambolov

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ти сега ще си в 8 клас , нали ?

"съвсем направо недей ама и не увъртай много,като се видите излезете някаде на кафе туй онуй,малко изтъркано ама дейвства,ако се забавиш много рискуваш да тръгне с някой сруг,а ако прибързаш може да я уплашиш,ама както ти каза вече сте ходили и ако излезете 1/2 пъти някаде нещата ще дойдат от самосебе си,не се залъгвай да говориш през скайп....голяма грешка е"

Мерси,точно мислех да и пиша по скайп но май ще трябва да изчакам поне още седмица до като се видим в Испания.Щото все още съм в България

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Харесвам те, хайде пак да се съберем!

Много сложно...

Можеш да й кажеш, че е грозна, тъпа и проста и да очакваш тя да разбере обратното, но по-добре давай смело с директни думи

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си