.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: сперма

сперма

здр.искам да попитам дали знаете нормално ли е на 14 год. и още да нямам сперма(мастробирам по4ти всеки ден)

Град
    Шумен
    изрод
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Шумен
    охх разбира се шегувам се, напълно нормално е . може би все още не си доразвит . точно както при момичетата цикъла на всички идва по различно време айде успех с очакването
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Spox мой почакай още малко и ще имаш всичко. За всичко си има време
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

10x za odgovorite

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PartyMarty
    Цитирай Първоначално написано от qazzaqwsxxsw
    10x za odgovorite
    Не че нещо но се пише оТговор не одговор... на 14 само май мастурбираш ... на даскало не ходиш
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

(мастробирам по4ти всеки ден)

Какво правиш всеки ден ???

Малоумник.

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Знаете ли имам едно предложение, като не можете да пишете на български пишете на какъвто език можете, било то английски, немски, руски, френски, японски и тн.

По въпроса ти, имаш време до 18 да се появи и сперма
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Ще потече !

Град
    София
    Научи се да пишеш и тогава се чуди и се вайкай, че си нямал сперма .. според мен тази тема си търси ключа ....
    Марио

Спокойно и на спермата ти ще и дойде времето..

п.п пише се мастУрбирам
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Go Skate Day ! ! !
    Добре ве кво го нападнахте сички тука закфо толкова искате да пише вярно... аз въобще не обръщам внимание дали пиша вярно или грешно а вие имам чувството че във всяко пост-че се взирате да няма грешки... нестига че на БГ траа да пишем па ся и за правописни грешки да следя абе яя...
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Ц-ц-ц... на е такива индивиди им тря'а малко да станат от проклетата щайга, да си намерят някоя мацка и тогава НАЙ-ВЕРОЯТНО ще се оправите...

Научи се да пишеш и тогава мастробирай
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

А нормално ли е да си на 14 години и да седиш във форума и да ни задавап глупави въпроси .. един ще ти каже, че не е нормално друг ще ти каже, че е нормално после ще направиш нова тема и след това пак и накрая ще трябва да те убия НЕ НЕ Е НОРМАЛНО НА 14 ГОДИНИ ДА НЯМАШ СПЕРМА - ОТИДИ НА УРОЛОГ !
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    А нормално ли е да си на 14 години и да седиш във форума и да ни задавап глупави въпроси .. един ще ти каже, че не е нормално друг ще ти каже, че е нормално после ще направиш нова тема и след това пак и накрая ще трябва да те убия НЕ НЕ Е НОРМАЛНО НА 14 ГОДИНИ ДА НЯМАШ СПЕРМА - ОТИДИ НА УРОЛОГ !
    А ти заминавай на невролог !!! Липсва ти връзката с мозъка !!!!
    По темата: Ще дойде, при всеки е различно
    De-Phazz - Anchorless

Цитирай Първоначално написано от Vichko0o
    Цитирай Първоначално написано от migancy
    А ти заминавай на невролог !!! Липсва ти връзката с мозъка !!!!
    По темата: Ще дойде, при всеки е различно
    Добре според теб това първата такава тема ли .. ? Ама честно .. и защо да ходя на невролог .. защото се дразня на 14 годишните, които заливат форума с теми, които ги има вече поне 1 път .. извинявай, ако по някакъв начин съм те издразнил/а .. : )
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

ас така за първи пат кат гледах ПОКЕМОН 2ри клас сам бил и изведнаж дадоха пикачу и аз се надървих яко и изпресках целия екран с некво слузесто мазно и после облизах екрана и се изплиух на масата,после баба ми ме наби

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Аве аз съм се разлигавил толкова жестоко, че няма как да си ме издразнил.... Бтв как може да си помислиш дори, че Вичко е ЖЕНСКО име ... Ти като си толкова умен поне това не можа ли да схванеш ? А и тука в тоя форум всеки смята, че проблема му е уникален и е твърде глуповат за да ползва тази така сложно направена търсачка !!! Свиквай !!!!!
    De-Phazz - Anchorless

ас постиано се прасня

Изобщо не съм ти гледал ника .. ;д а оня преди мен има сигурно 20 правопосни грешки ..

Град
    :P In the hell
    Много искаш Тфа да не ти е банка дск

хаахааа

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Да ти имам и проблемите...
    По темата...Да,нормално е.При всяко мъжко сп*рмичката идва гат и скимне.Не е по разписание.Като дойде-тогава.
    Ни сЪ пРИтСнЯвЪй!!!...

...Па дойде ли...ихааа....

Истрещех вече...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Обикновено идва след някво външно стимулирена, а при тебе не е баш външно и за тва не иде, а и на тебе за кво ти е ? Да не си решил да я продаваш на някоя банка за сперма ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си