.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: ПОМОЩ !

ПОМОЩ !

Дълго време си харесвах едно момче. Вчера си станахме гаджета (писахме си цял ден съобщения.. и т.н.), но сега едва осъзнавам, че не го харесвам като преди. *да на 12 съм..*

Днес ще го видя и се чудя какво да правя.. Не знам, но винаги става така: харесвам си някого и когато той почне да ме харесва аз спирам него да харесвам.

За първи път приех на някого, но СЕГА вече не съм сигурна дали е правилния...

Моля за съвет !

Град
    Във сърцето на всички жени
    това си е чиста лигавщина според мен

Мега фен Аватара на Hilary_
    ..
    Добреее значи щом вече не го искаш не си го харесвала толкова ... Амм скъсаш ли го рискуваш много най-вече да го загубиш .. внимавай какво правиш и премисли нещата... макар, че ако и той е на твоите години бързо ще го преживее..

Град
    Paradise
    Еми като не го щеш късай го.

Ама как..

Аз съм от хората, които много сложно могат да скъсат.. или да наранят човек.

Намери си някой секси баткУ на 15-16 , присъединявай се към връстничките ти и почвай да се кефиш на гъзарията, време ти е давай бръже ,че скоро ше одъртееш за това

По темата: Ми виж сега.. както ти казаха явно не си го харесвала толкова силно за да е така, според мен ти не знаеш какво искаш щом днес е едно ,а утре е друго, имах подобен случай миналата година с една 12 годишна дето и тя не знаеше кво иска но все пак избутах с нея 1 месец едвам едвам , трагична беше... просто си помисли какво е на характер момчето и как го възприемаш като е до теб. На кратко изясни си чуствата моме...
    What if.. ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: ПОМОЩ !

Цитирай Първоначално написано от naranqva6ta
    Дълго време си харесвах едно момче. Вчера си станахме гаджета (писахме си цял ден съобщения.. и т.н.), но сега едва осъзнавам, че не го харесвам като преди. *да на 12 съм..*

Днес ще го видя и се чудя какво да правя.. Не знам, но винаги става така: харесвам си някого и когато той почне да ме харесва аз спирам него да харесвам.

За първи път приех на някого, но СЕГА вече не съм сигурна дали е правилния...

Моля за съвет !
    Мислех да го пусна в МИДАТА но май е сериозно.
    Ами как да ти кажа ..... ако искаш да ходиш с някой който ти харесваш а той не те харесва - тръгни с момиче. Само гледай да не те хареса и тя че

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ето за това казвам,че 12 годишните са малки за гаджета, просто защото все още не знаете какво искате. Харесвала си го много , а вече не искаш да си с него. И това "СЕГА вече не съм сигурна дали е правилния... " това ми звучи все едно ще се жените, дали е правилният или не.
    По-въпроса ти какво да правиш... еми остави го след, като вече не го харесваш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Амии чуждото или в случея това ,което не е твое е по-сладко

Така го разбирам аз . .

Ами бъди честна с него и изплюй камъчето.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Бравоооо на 12 години и вече за правилни и неправилни мисли

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Порасни
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Остави го. Дали бил правилния Ти няма да се жениш за него, бе.
    Stay up all night with the stars *

На 12 е , туко що пък прочетох още по - тъпа тема от 13 годишна

За какво да е правилния бе дете ? Да не се ч*каш с него , че да е правилен ? Сега походи малко с него да видиш как ще се развият нещата /ако разбираш/ и после ако все още не го 'харесваш' скъсайте ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ако скъсаш с него пак ще започнеш да го харесваш а тогава той ще е загубил интерес За т'ва си стой с него и като започнеш да разбираш к'во момченце е ще се влюбиш .. Ехх приказките винаги завършват хубаво,дано тая не е изключение

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Тъкмо и аз преди има-няма 2 минути прочетох темата на 13 годишната Леле хора изживейте си детството!После цял живот ще съжалявате,че сте си пропилели годинките в това да се правите на големи...Всичко с времето си ебати...Какво толкова бързате
    Както и да е......
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Цитирай Първоначално написано от naranqva6ta
    Ама как..

Аз съм от хората, които много сложно могат да скъсат.. или да наранят човек.

о да личи си .. за тва ника ти е такъв ама се едно тва не е моя работа хах
    след като чувствата ги няма му казваш!
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Кат нямаш чувства по-добре не разигравай момчето. Кое мислиш че повече ще го нарани - ти да му кажеш, че нямаш чувства или да разбере че си си играла с него?

Цитирай Първоначално написано от OnlyForYou
    това си е чиста лигавщина според мен
    +1 и според мен е така

Град
    varna
    оф ай вси4ки мици матрици мамути джуджета катерици и пикли да си лягат
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Град
    varna
    на 12 и си мисли че цветя сере
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Боже...аз на 14 още не се смятам за толкова голяма..пък ти и правилния търсиш Пхах....Сега като се замисля на 11-12 някъде харесвах около 5 момчета и изведнъж всички спрях да ги харесвам Амиии кво да ти кажа-Ти и оная 13 годишната с баткУвците сте много зле

То вие ги отказахте тия човеченца да влизат в тоя форум или поне тая категория не знам какво още им драскате в темите като те няма и малкия да си мръднат за да ви прочетат коментарите , иначе факт е ,че има доста истина във всички коментари, хем още им е рано, хем пък ако почнат от сега ще знаят повече след време.. но пък ако почнат от сега може да се получи лош ефект и да станат като другите кифли...
    What if.. ?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    То вие ги отказахте тия човеченца да влизат в тоя форум или поне тая категория не знам какво още им драскате в темите като те няма и малкия да си мръднат за да ви прочетат коментарите , иначе факт е ,че има доста истина във всички коментари, хем още им е рано, хем пък ако почнат от сега ще знаят повече след време.. но пък ако почнат от сега може да се получи лош ефект и да станат като другите кифли...
    Така или иначе ще станат като другите ''кифли''

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    няма лошо да опитаме да спасим 0.00000001% от може би времнно нормалните курабийки преди да са станали кифлета..
    What if.. ?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    няма лошо да опитаме да спасим 0.00000001% от може би времнно нормалните курабийки преди да са станали кифлета..
    Риск печели , риск губи .. а дано постигнем успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си