.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: aknicare

Супер фен
    Град
    na edno mqsto

aknicare

дали някой от вас не е ползвал нещо от тази марка? мн се интересувам от нея,но в нета нищо не намирам за продуктите...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Град
    Казанлък
    Сефте я чувам
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

страхотни са много съм доволна препоръчвам ги на всички с проблемна кожа btw специално заради тази статия си направих регистрация наистина има ефект и действа очудващо бързо поне при мен още на втория ден се забеляза

И аз си зех на скоро Aknicare cleanser искъм да попитам, вие как го използвате в смисел два пъти на ден сутрин и вечер но седете ли с него или се отмива веднага

В листовката пише: Метод на употреба: измива се обилно с гореща вода
    а в един сайт пише че се използва като течен сапун т.е трябва да се намаже и веднага да се отмие аз така го разбирам

Моля, кажете вие как го използвате

Цитирай Първоначално написано от CaribbeanGirl
    Сефте я чувам

Ами аз използвам Aknicare remover и Aknicare cream. Първо си мия лицето с гореща вода, после нанасям removera, държа го максимум 30 секунди, измивам го със студена вода и накрая се мажа с крема. =]

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Здравей.
    Не съм използвала нищо от тази серия, защото не ми се налага, но работя в аптека и мога да ти кажа, че много хора си го купуват и са доволни.
    Дано има ефект и при теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си