.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Супер фен Аватара на mim4ety_sara

ПРОБЛЕМ ?! – Свободно място

Значи с виста съм (съжалявам,че си инсталирах сама виста) само външноста ме кефи,иначе адски забива,абе никак не е добре..та нямах място в диск С и изтрих 3 филма по 700 мб дето са и пак ми показва,че 0 е свободното място .Каквито и снимки да искам да отворя, ми показва,че диска е пълен и не става,а аз освободих толкова място и пак е на 0 . И скайпа ми постоянно се изключва и ми показва Access violation at address 00DEAF20 in module skype.exe . Read of address 00000000. Натискам окей и скайпа се маха. Още нещо заради тази тъпа виста,веднъж да затворя мозилата и повече не се отваря и трябва пак да я тегля ! Направо ми писна...
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

CCleaner

Ако не стани махай вистата.

Access violation at address 00DEAF20 in module skype.exe . Read of address 00000000.

Това значи, че нямаш памет да запиши буфера на програмта. Щом EBX-a или EBP-то (зависи каква ти е архитектурата) прескача на 0x00000000 лоша работа. Пробвай CCleaner-а.

Задник съм!

Re: ПРОБЛЕМ ?! – Свободно място

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Значи с виста съм (съжалявам,че си инсталирах сама виста) само външноста ме кефи,иначе адски забива,абе никак не е добре..та нямах място в диск С и изтрих 3 филма по 700 мб дето са и пак ми показва,че 0 е свободното място .Каквито и снимки да искам да отворя, ми показва,че диска е пълен и не става,а аз освободих толкова място и пак е на 0 . И скайпа ми постоянно се изключва и ми показва Access violation at address 00DEAF20 in module skype.exe . Read of address 00000000. Натискам окей и скайпа се маха. Още нещо заради тази тъпа виста,веднъж да затворя мозилата и повече не се отваря и трябва пак да я тегля ! Направо ми писна...
    А спря ли обновлението на Виста? Това е първото, нещо което трябва да направиш, щото тя постоянно ще си сваля нови неща, пък старите не ги трие, а ги пази като резервно копие!!! Щом ти пише постоянно че мястото е 0-ла значи нещо се обновяна постоянно или нещо си сваляла на "С"-то...

Е как място "0" и pc-то се пуска
    На мен преди ми правеше проблем,че е под 200мб

А и м/у виста иска 1.5 рам ( 1gb минимални) ,ако не се лъжа...сигурна ли си,че ги имаш,защото може и от това да ти лагва и след като си изчистиш "c" пак да го има тоя проблем!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    А спря ли обновлението на Виста? Това е първото, нещо което трябва да направиш, щото тя постоянно ще си сваля нови неща, пък старите не ги трие, а ги пази като резервно копие!!! Щом ти пише постоянно че мястото е 0-ла значи нещо се обновяна постоянно или нещо си сваляла на "С"-то...
    Май не съм,кажи от къде да го спра тогава ?! Иначе сега е 1 гб свободна ще трия още..

Май не съм,кажи от къде да го спра тогава ?! Иначе сега е 1 гб свободна ще трия още..
    Ами не помня от къде беше точно на виста, щото до преди 6-месеца работих на нея, но ще ти кажа как се спира ъпдейта на Win XP, а си мисля че на Виста беше сащото... Та значи даваш десен бутон на мишката на иконата на "My Computer" -> "Properties" от там избираш "Automatic Updates" и след това щракаш на "Turn off Automatic Updates"!!!

Ето и СНИМКА какво точно трябва да направиш в прозореца...

П.С. - Успех, дано се оправиш...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ам не разбирам от Виста обаче аз имах проблем с моя диск Ц все триех файлове, но то все ми показваше че е 0.. и нищо не можех да записвам.. и трябваше д астоя или в скайп или само в нета.. после взе да се изключва всичко само и никъде не можех да влизам, само забиваше.. вирус ли имаше нз ама беше вече на 3 год. и половина някъде(старичък е) и го преинсталнах.. и се оправи.. нищо че ся пак ми прави мизерии но поне не и с това (да чукна на дърво)

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Ами не помня от къде беше точно на виста, щото до преди 6-месеца работих на нея, но ще ти кажа как се спира ъпдейта на Win XP, а си мисля че на Виста беше сащото... Та значи даваш десен бутон на мишката на иконата на "My Computer" -> "Properties" от там избираш "Automatic Updates" и след това щракаш на "Turn off Automatic Updates"!!!

Ето и СНИМКА какво точно трябва да направиш в прозореца...

П.С. - Успех, дано се оправиш...
    Стигам до properties и никъде няма следващото,дано сега като го видиш се сетие как става .. http://prikachi.com/files/963645r.jpg

Стигам до properties и никъде няма следващото,дано сега като го видиш се сетие как става .. http://prikachi.com/files/963645r.jpg
    Уффф - пак не се сещам! Можеш да провериш дали няма го няма в "Control Panel" - отваряш "Start" меню, "Settings" -> "Control Panel" и там отново търсиш "Automatic Updates"

@mima ram-та ти е малко и Windows-а дърпа виртуална памет от C-то затова постоянно нямаш място.

Задник съм!

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    @mima ram-та ти е малко и Windows-а дърпа виртуална памет от C-то затова постоянно нямаш място.
    И в контрол панел го няма и какво да направя сега,като ми дърпа паметта..

И в контрол панел го няма и какво да направя сега,като ми дърпа паметта..
    Така... Да обобщим някои неща! Първо колко голям, като размер ти е дял "С" на компютъра? С какъв капацитет ти е "Ram" паметта? Като сваляш торенти и други неща от нета, къде ги запаметяваш? Ако е на "C"-то, поради тази причина нямаш място!!! Самия уиндоус заема около 8-10 GB място от хард диска! За да се оправи или трябва някой да ти разшири дял "C" - прави се с програма! Алтернативата е всичко което инсталираш, включително програми, игри и т.н., и всичко което сваляш от интернет да го записваш на друг дал, а не на този на който ти е Уиндоуса - тоест "C"...

512 MB е RAM-а

Задник съм!

Истегли си програмата Tune up , трябва да я има в замундата . Много е добра и полезна . С нея се работи много лесно , няма смисъл да ти обеснявам . Като си я инсталираш сама ще разбереш :P

Бай дъ уей не е е от авто ъпдейтите. Имало някаква функция, която складира определена част от диска, за да може да се използва за резервния коприя при краш на операционната система. (Тук е мястото всички с Виста да си пресметнат дисковете) Бих ти казал как да се отървеш от проблема, но проблема е, че не помня в кой брой на PC World съм го чел. После ако се сетя ще ти го кажа.
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Цитирай Първоначално написано от Genetix
    512 MB е RAM-а
    Ако найстина е толкова - просто е много малко за Виста и компютъра ще се бави "ужасно" много. Хард диска ще върти постоянно за да компенсира липсата на рам памет, като записва временно информацията в така наречения "pagefile" - виртуална памет. Решението в случая е Windows XP!!!

Значи трябва сега пък да го правя на хп После пък трябва да тегля програмии,ужас..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си