- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да деля приятеля си с неговата "бест френд" ;Х
Охх искам и аз да ви кажа нещо... Някакъв съвет? Вие попадали ли сте в такава ситуация?
Та азз уча в един клас с приятеля ми. В класа ни е също и така наречената негова "бест френд". Да ама тя ее .. ;Х Тя е от неговата държава и си говорят на техния език а аз не разбирам. Аз нямам нищо напротив и като ми е скучно му казвам да говори на английски и той така и прави. Ама тя е едно ЗЛО! Говоти половината от изречението на английски а другата половина на техния език - ей така да ме дразни! .. Иначе тя нямаа нищоо лошо към мен, смисал държи се нормално, говорим си сичко точно. Ама просто го ревнува.
Случвали са се много случки като напримерр .. "aww I am gonna miss uu soo muchh in the summer" или пъкк "eyy buyy mee thatt pleasee I love u "
Много ме дразнят тези неща, поне да не ги казва пред мен пък мама му стара![]()
![]()
Азз многоо пъти сам говорила с него за това, МНОГО. И той винаги ми казваа чее няма нищоо и няма и да има (защото те са ходили преди) и аз му вярвам амаа тя ме дразни супер много!
Ето сега даже в FaceBook му е испратиила някъква картинка и е написала отгоре "for u my lovee"
Е супер гадно ми стана .. :ХХХХХХХХХХ![]()
Е кажете вие имали ли сте такава ситуация, някъкви съвети?![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥