- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да деля приятеля си с неговата "бест френд" ;Х
Просто адски кофти ситуация ... ако той си беше в БГ,щеше да помогне ако се лепнеш за него ама нз,нз ...
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Гледай да не се караш с него , защото както казаха преди мене , това го
отдалечава от тебе и в такива ситуации идва ролята на добрата приятелка ,
която ще го успокои .. За това че гледай да не се караш с него , не му
говори за тая , а като си с нея се дръж все едно не ти пука за нея , все едно
я одобряваш и така .. Няма друг начин да се справиш с нея , най-накрая
както казаха може и да заеме нейната страна и тогава става лошо .. Щом
вярваш на приятеля си , я заеби нея ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Ммм Да недей да се караш с приятеля си а напротив ходи при него отвличай го нанякъде .. можеш да отговориш там в коментарите нещо от сорта "и един коментар от твойто гадже и приятелПървоначално написано от vesSynkaa
" ..издразни я че и ти си му фр... колкото повече се усмихваш докато тя е там толкова повече той ще се отпуска ..може случайно те двамата да се скарат и ти ще с иновия приятел
![]()
![]()
Да бее !! Сам !! Хе хе !!Първоначално написано от Aniiiii
![]()
![]()
И как не може да и каже да престане щото малкЪТъЪъ лигличкЪЪ щяла да се разсърди..нали те обича и не вижда ли,че на теб никак не ти е приятно..не може или не иска,щото ми се струва,че още има чувства към нея..ама и ти си си виновна от една страна,обичаш го,гадно ти е пък не смееш нищо да и кажеш..на твое място бих я дръпнала леко настрани някой път да разбере,че моето си е мое.Може да звучи егоистично,но не бих допуснала и то пред очите ми някаква да подмята изречения на приятеля ми от рода на "колко мноого те обичам", "i miss you" и т.н
Ами да ви кажа аз не исках да се карам с нея защотоо и те ще се скарат. Както казах по нагоре аз не искам да му избирам приятелите и да му казвам с този и тази ще си говориш и т.н
Ама скоро май така ще направя. То вече не се издържа. Той продължава да ме убеждава че тя му е като сестра и т.н![]()
Не знам нещо ми писна от нея ии или тяя ще го отнесе или идвамата![]()
Блаагодаряя вии за съветиите пак![]()
![]()
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
\Първоначално написано от hisy
/
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Е дори и тя да му е като сестра на него да не би да му е приятно тя да му се натиска![]()
? Абе приятеля ти не може ли да се усети, че на тебе не ти е приятно да я слушаш коолко го била обичала... Поне аз не мисля, че той ше и върже при положение, че доколкото разбрах тия номера не са от скоро. Най добре му кажи, че нямаш нищо против нея, но ако обича да престане с това, че го обичала.. Прекалено е!
Бтв, разсъждаваш много добре за това, че не ти трябва да му избираш приятелите![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
BloomF мерси, дори знаете ли снощи докато си пишехме иии
Аз: кажии на приятелКИТЕ си да не ти казват така, защото изобщо не ми е приятно, както и на теб няма да ти е ако на мен някой приятел така ми каже пред теб!
ии тойй налии не и обращай вниманиее, ще и кажа да спре ама ти знаеш че тя ми е бест фр .. тя е дори и твоя приятелка![]()
Ии аз много се ядосах и му казах, че моите приятлки не наричат гаджето ми "Love" ..![]()
Охх, няма да ви отегчавам повече![]()
Скии са най-добре седни и му кажи как се чувстваш вместо да се нервиш.Ако е стабилен нещата ше се подредят ако не майната му!!!
1-во не отегчаваш интересно е ..Първоначално написано от Aniiiii
2-ро що не я издразниш тази... щот така няма да станезапочни като нея да се държиш с някой твой приятел и той ше види и сиг ше му стане тъпо.. нз
А имам една фр която си има приятел...Обаче отидохме на една екскурзия и нейния "бф момче" я целуна и започнаха да се мляскат...![]()
А ако се случи нещо такова и тази негова "бф" го целуне или нещо такова .. той няма да я спре !!Помисли си .........
![]()
Не ми се четяха 3-те страници, признавам си, но исках да си кажа мнението. Имам приятели момчета, имам и гадже. Приятеля ми не е от моя град и следователно сега лятото не можем да се виждаме всеки ден. Излизам само с момчета навънка и не виждам нищо лошо в това.е са си мойте момчета, "best friend". Имаше един случай, когато се бях понапила и правих зулуми и естествено се разплаках, защото ми стана тъжно, че съм била толкова зле, и единия от тези приятели ме изпрати до вкъщи (както прави почти винаги), гушна ме и ми каза, че ме обича, да не се притеснявам. Хората биха казали, че не е нормално и т.н., но ето - нормално е. Имам си приятел от 2 години, имам си най-добър приятел. Не мисля, че е редно, защото си се появила в живота му, да разваляш отношенията му с приятелите му - били те момчета или момичета.
Аз нямам нищо против да има приятелки, защото и аз имам приятели - момчета.
Но това не е начина по който една (само) приятелка се държи ..![]()
Тва "най-добра фр-бивша" е найстина мн кофти ситуация.И аз съм имала такъв проблем,ама вече всичко е ОК.Просто се разбери с него и да не ти пука.А тия неща тя може да ги прави нарочно за да те дразни,и при мен беше така.Важно е твоя човек да не се интересува от нея и ти да си сигурна в него и няма да има проблеми.![]()
АТова е гадничко . . но и аз си имам най-добър приятел , с който така си говорим и няма нищо между нас, така че не може да си сигурна, че и тази го харесва . . но все пак си го пази . . опасни сме тези "приятелки" . . в смисъл и моя най-добър приятел е влюбен в мен, но нищо не прави ,тъй като знае ,че си имам приятел.Но просто е гадно, знам го.Поговори с него още един път и му кажи, че наистина не ти е приятно![]()
даааа ама те освен че са "бест френдс" са били и гаджетаааааа....Първоначално написано от Nadelina
![]()
То е нормално тва за "обичам те" ама тая чааак дака да се държии... тя не му е толкова добра фр щом го дърпа настрана и т.н .. ако беше .. щеше да се радва за тях и щеше даже да го кара да излизат по-често те двамата САМИ а не с нея-бест фр ..[/b]