Цитирай Първоначално написано от vampirekiss
Ммм на мен ми се е случвало нещо подобно.Бившия инай-добрата му приятелка,с която се познаваха от деца бяха суууупер близки.Много ми ставаше тъпо като помчваха да си лафят разни тъпотии за детството.Направо бяс ме избиваше,а когато се прегръщаха пред мен направо ми идеше да я убия и даже и това щеше дай е малко.Няма начин да не ти пука.Лично аз какво ли не опитах,но до последно си ревнумах от тази му приятелка.Накрая бях посвикнала и не ми дремеше много,но пак се случваше да ме хване ревността.Спокойно,ако са израсли заедно няма начин да не съществува силна връзка помежду им,а още повече,че и той е в чужда държава и тн.
Нее не са израсли заедно ама както казваш нали са в др държава .. и те саа отт една и съща ии си се познават от дългоо. ама все пак .... товаа не я оправдаваа изобщоо ..

Дори сега .. тойй коментира товаа коетоо тя му написа:

Той: Хеуу Thankk u for tthat. I have a beautiful award from a good friend. Take care. Thanks again man.

Tя: хаха thank u man. Love u dega ( dega e na техния език и означава скъпи, мили или нещо от този род) !

Е кажетее каккккк да не се дразняя .. ;Х Не ми се почват пак скандали с негоо заради нея