- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- поредния отчаян човек
Знам че не ви е приятно,съфорумници,някакв и олигофрени да ви се оплакват,че не им се живее и да си мислят,че е дошъл края на света след като момчето/момичето,което харесват няма дори и минимални чувства към него ..
Аз явно съм поредния човек, който ще ви надува главата с простотиите си ,но просто много ме боли, а той не се интересува от мен.
Нямам намерение да ви разказвам цялата история, но ще ви кажа накратко, че момчето което отчаяно харесвам днес тръгна с момиче, което аз мразя.Няма думи, с които да опиша състоянието си вмомента.Болката е убийствена, а най лошото, е че го виждам всеки Божи ден и се побърквам, че не мога да го имам, а толкова много го искам.Той е едно от малкото момчета, които са наистина достойни да бъдат нарекани момчета.Не е някое фешънче..гъзарче..абее не е вманиачен в стремежа си да бъде като другите т.нар. момчета.Много е хубав.Мечтата на всяко обикновено момиче.Харесват го дори тъпите лигли и курви, но за такива той е недостъпен и си мислех, че никога няма да падне на това ниво,да тръгне с момиче, което не го заслужава, и която няма никакви чувства към него. Искам го повече от всичко на тоя свят, но повече желая той да бъде щастлив, а когато той е щастлив и аз съм щастлива.Когато видя прелестната му усмивка..Когато отново пусне някой бъзик..Дори когато се уригва ..това ме прави щастлива. Във всеки един момент той е в мислите ми. Сигурно ще ме помислите за отчаяна.Аз сама ще си призная, че съм такава.Отчаяна.Дори надеждата в мен умря.Колкото и да мразя това момиче,ако той е щастлив с нея се радвам за него.И единственото, което мога да направя е да се моля тя да не го нарани, защото той не заслужава да бъде наранен.Дано тя да го обича поне наполовина колкото аз го обичам!
Целта на тази тема - няма цел
Не направих темата, за да се оплаквам или още по-малко, за да бъда съжалена.Надявах се, че ще ми олекне но майй не се получи.
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...