- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Съвет :( ?!
Преди 3 седмици бяхме на рожден ден с гаджето ми на общ приятел , след което и двамата пихме МНОГО .... и на др ден нито единя не помнеше какво е станало (аз спях у тях) ...
Таа проблема : на 15 трябваше да ми дойде ,сега е 28 ... wtf ?!![]()
Дали е "нормално" да закъснее през някъв период и точно тоя период да е съвпаднал с това "събитие" ...или е станала белята ....
Искам само мнение на сериозни хора ,не ми е до базици изобщо![]()
Благодаря .
Само не разбрах тъпа ли си или просто не си чувала, че има тестове за бременност?
SIC!Първоначално написано от nPeEbaH
Първоначално написано от nPeEbaH
Ти май си тъп![]()
След като и двамата не помним нищо предполагам,че имам някакъв друг проблем ,а не ,че съм бременна ...
Или поне така мислия ...
е ти си мисли каквото щеш!Първоначално написано от anity0emko
когато случайййййййййййно се окажеш забременена - то ще е от Светия Дух! така и кажи на Майка си...
глупава пикла, която се чуди как да оправдае простотията си!
ако наистина не помниш - значи имаш психиатричен проблем - амнезия му казват, ще те затворят в лудница за малко, но за цял живот ще си носиш дамгата .....- шом толкова настояваш да е Това!
13 дни закъснение малко ли ти се виждат??? Според мен имаш 2 варианта - ВЕДНАГА си вземи тест или ВЕДНАГА тичай при гинеколог! Не е нормално да ти закъснява толкова.. още повече, че не помниш какво е астанало. Не искам да те плаша, но може и да си бременна!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
абе хора вие не я питахте на колко е и кога и е дошъл не съм много запознат но ако е от скоро може да е нередовен![]()
Ами аз например имам от 3-4 години.
На мен ми закъсня с 2 месецаии сега си ми дойде доста обилно..
Може би няма никакъв проблем..но за всеки случаай си вземи тест за бременност ..самата ти каза ,че не помниш какво е ставало.
Късмет!Дано ти няма нищо!
Знам как се чувстваш!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ми нека аз да съм тъпия, пък ти да си тая дето ще ходи на даскало с бебешка количка.Първоначално написано от anity0emko
На 15 съм и имам цикъл от 5г , редовен , досега ми е спирал за най-много 5 дни и то 2-3 пъти от както се помния ...
на 15 да се напиеш дотолкова, че да не помниш какво си правилаПървоначално написано от anity0emko
Сори ама наистина както са написали по-горе си тъпа пикла...
Според мен съм се напила до толкова ,че да не помния нищо заради причината ,че не пия и тия 3-4 (бира) чаши дето съм ги изпила са ми били достатъчни ... и не това е въпроса ,въпреки това благодаря за мнението![]()