.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Ефикасна диета

Ако може някой да ми даде някаква ефикасна диета. Така де - с нея бързо да се отслбне,че иска да съм яка за плажа
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Re: Ефикасна диета

Цитирай Първоначално написано от Elika
    Ако може някой да ми даде някаква ефикасна диета. Така де - с нея бързо да се отслбне,че иска да съм яка за плажа
    Коригирай си храненето и спортувай... Допълнително и температурите ще спомогнат за по-бързо отслабване...

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    Цитирай Първоначално написано от Elika
    Коригирай си храненето и спортувай... Допълнително и температурите ще спомогнат за по-бързо отслабване...
    А как да си го коригирам? Какво да ям?

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Диетолога ще ти каже какво да ядеш. Диетите са сериозно нещо.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Потърси в гугъл има много диети.
    Аз например утре почвам една диета, но е много лишена от към храна и незнам дали ще те устройва теб.Ако искаш пиши и ще ти я кажа, аз преди около месец съм я правила и останах мноого доволна от нея.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    у вас
    единствения начин за постигане на красиво тяло е спорт спорт спорт и секс

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    тия диети само ви преебават организма, просто яжте правилно, хубави храни, които се усвояват лесно от организма! С диети си преебавате ОРГАНИЗМА!

Диети не мога да препоръчам, но мога да ви кажа какво да ядете

отиди на диетолог ... тия форумни гугъл диети ... са най-малкото индивидуални ...

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    На 12 секс????

Цитирай Първоначално написано от smeshnik
    тия диети само ви преебават организма, просто яжте правилно, хубави храни, които се усвояват лесно от организма! С диети си преебавате ОРГАНИЗМА!

Диети не мога да препоръчам, но мога да ви кажа какво да ядете
    Ами кажи де!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Яко спорт и правилно хранене, така се отслабва..
    Правилно хранене - по-малко мазнини, по-малко пържено, повече варено, печено, риба, пиле, плодове, бадеми...
    Mного тренировки и постоянство ^^

Цък

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    По-добре диатолог да ти изготви диета, защото при всеки човек е различно... По-добре се консултирай със специалист, отколкото тука на изуст да ти даваме акъл!

Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    брат напълно съм сагласен с теб!

STOP!

Ae ей момичета!Диетите са най-голямата грешка и заблуда!Цял живот ли ще сте на диета?Ако е така-анорексички,ако не-йо-йо ефект....Все прецакани,а?Най-добре се хранете здравословно!Това означава че спирате пакетирани храни,сладки храни и консумирате ЗЕЛЕНЧУЦИ,ПИЛЕШКО,ТЕЛЕШКО, ЛОДОВЕ,ЯЙЦА,СИРЕНЕ,МЛЕКА.... Съчетано със спорт,ще имате здравослно тегло,добреизглеждащо sexy тяло.Ще се радвате на добро настроение,здрав организъм,приятни форми и най-важното няма да се измъчвате с идиотски изпълнения,химии,диети,при еснения....Резултатите се виждат след голямо постоянство,но веднъж като ги постигнете,няма да съжалявате!Успех момичета.

Цитирай Първоначално написано от terawatt
    +1

[quote="ZipFail"]Яко спорт и правилно хранене, така се отслабва..
    Правилно хранене - по-малко мазнини, по-малко пържено, повече варено, печено, риба, пиле, плодове, бадеми...
    Mного тренировки и постоянство ^^

Евала
    омг а си на 12 и искаш да изглеждаш яка
    ти до 18 ше се вманиячиш ;X

Ами яж салати и на ядене по 1 филия хляб макс, вярно е няя да си толкова енергична и силна но пък ще сваляш килограми и велоергомерър или тичане здраво.
    Аз в момента сам така и след като си напрая опражненията за дадената мусколна група правя коремни преси и 20мин на велоергометър ам за сега немога да дам някакви резолтати 6тото сам от няколко дена на този принцип но опитаи !

Протеинова диета

Древните гърци първи са разгадали мистериите на човешкото тяло, включително храненето. Всъщност думата протеин е от гръцки произход и означава „от първостепенна важност", а ако искате да качите маса, тя днес е още по - важна, отколкото тогава. Но какво е новото? Времето и усвояването. Атлетите днес не разчитат просто на един - който и да е - тип протеин за качване на маса. Те подбират специфични типове в специфично време, за да доставят на мускулите тази толкова важна за изграждането им съставка. Ето примери за най-добрите протеинови източника за 6 - те най-важни хранения в рамките на деня за човек, който иска да извлече максималното от тренировките в залата.

протеин

Закуска - 8 часа
    Източник: белтъци и обезмаслено сирене.
    Ползата: и двете храни са бързоусвояеми източници на протеин. След гладуването през нощта, мускулите ви се нуждаят от бърза доставка на протеин, за да започне анаболизмът.
    Храната: разбъркайте 8 -10 белтъка заедно с резенче обезмаслено сирене. Към тях добавете едно хлебче и чаша портокалов сок.
    Съставки: 490 калории, 38 г протеин, 80 г въглехидрати, 2 г мазнини.

Обяд - 12 часа
    Източник: чисто телешко.
    Ползата: по - бавно усвояемият протеин дава продължителен прилив на аминокиселини за целия следобед. Освен това телешкото е и отличен източник на креатин, цинк и В витамини.
    Храната: 280 г чиста телешка пържола на скара с купичка сварени спагети и купичка зеленчуци, всичко поляно с доматен сос.
    Съставки: 552 калории, 51 г протеин, 60 г въглехидрати, 12 г мазнини.

Вечеря -18 часа
    Източник: сьомга.
    Ползата: по - високото й съдържание на мазнини забавя доставката на протеина, а и омега-3 мазнините в нея помагат на мускулите да задържат антикатаболичната аминокиселина глутамин.
    Храната: 225 г сьомга на грил или скара, голям печен картоф и градинска салата.
    Съставки: 668 калории, 47 г протеин, 75 г въглехидрати, 20 г мазнини.

Преди тренировка - 90 минути
    Източник: суроватъчен протеин на прах.
    Ползата: бързоусвояем източник на протеин, доставящ мощна група аминокиселини с разклонена верига. Взети преди тренировка, те стимулират отделянето на тестостерона и предотвратяват мускулното разграждане. Въпреки че главният причинител за отделянето на инсулина - силен антикатаболен хормон, са въглехидратите, суроватъчният протеин, комбиниран с бързоусвояеми въглехидрати (в този случай ябълков сок) повдига още повече нивото на инсулина.
    Храната: 2 мерителни чашки суроватъчен протеин с вода и 450 г ябълков сок.
    Съставки: 344 - 384 калории, 30 - 40 г протеин, 56 г въглехидрати, 0 г мазнини.

След тренировка - до 45 минути
    Източник: смес от суроватъчен протеин и казеин.
    Ползата: суроватката в комбинация с прости въглехидрати веднага след тренировка обръща катаболизма и напомпва нивата на инсулина и хормона на растежа. Първият инициира незабавното възстановяване на мускулите, а вторият е главният анаболен хормон. Тъй като повечето от суроватката се усвоява веднага, ви е необходим и по - бавно усвояемият казеин - за да поддържа бързоусвояемите аминокиселини.
    Храната: смес от суроватъчен протеин и казеин с вода, един банан и 3 супени лъжици мед.
    Съставки: 460 калории, 45 г протеин, 70 г въглехидрати, почти без мазнини.

Преди лягане
    Източник: казейнов протеин
    Ползата: този извлечен от млякото протеинов източник образува в храносмилателния тракт гелоподобна, супербавна за усвояване субстанция. Продължителната през цялата нощ доставка на протеин унищожава мускулноизяждащия кортизол, нивото на който се покачва по време на нощното гладуване.
    Храната: 3 мерителни чашки казейнов протеин с 350 г обезмаслено мляко. Ако качвате маса трудно, добавете и купичка овесена каша.
    Съставки: 364 калории (564 с овесената каша), 65 г протеин, 17 г въглехидрати (67 с кашата), 4 г мазнини.

от сайта на ММА България

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Потърси в гугъл има много диети.
    Аз например утре почвам една диета, но е много лишена от към храна и незнам дали ще те устройва теб.Ако искаш пиши и ще ти я кажа, аз преди около месец съм я правила и останах мноого доволна от нея.
    Лоша идея .. в гугъл има хубави диети има и такива които само ще те развалят .. повярваи аз съм пробвал някои от тях ... и не ти ги предлагам по добре диетолог да ти каже ..
    3 Doors Down - Here Without You

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си