.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Отново плача..

Значи не мислих че ще се наложи да пиша и аз тема в този форум но явно съм бъркала .. Таа.. направо без заобикалки Историята ни започна миналата година на плажа запознахме се там всичко беше добре .. опознахме се и накрая тръгнахме и всичко беше супер .. имахме лоши периоди както във всяка връзка .. но после всичко беше супер /една малка подробност - връзката ни е от разстояние той е на 130 км от мен/ ии се стигна до днес почти година с дадения човек имам чувството че виждам края на връзката си .. а го обичам толкова много той беше при мен и си тръгна преди някаде 1-2 седмици и на мен преди 3-4 дена ми беше много кофти .. и не исках да говоря с никой даже и телефона не си вдигах .. и на него не вдигнах той взе да се притеснява..следващия ден му вдигнах и нещо се сдърпахме и аз му затворих и повече не му вдигнах .. после по скайп чатихме и някак си за 2-3 дни той супер много се отчужди от мен .. и днес му писах нали какво му е питах го дали още иска да е с мен а той ми изтъкна тва с телефоните изтъкна ми държанието в близкия месец .. и аз го бях попитала дали вижда още надежда да сме заедно .. а той ми отговори "честно казано не" .. губя гоо а не искам .. искам да го задържа .. той е най-скъпото ми нещо ..
    Моля ви .. помогнете ми дайте ми съвети какео мога да направя за да ми прости и да го задържа той е момчето мечта ..

п.с Може в очите ви да изглеждам тъпа и нз още каква моля ви не ми е до упреци в момента .. само ми помогнете ще съм ви задължена ..
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Град
    Бикини-Ботъм
    Ами кажи му тези неща,обясни му,че е период и не го изживявате за първи път,затова ако държи на теб,просто да го забрави и да продължи да бъде до теб.
    А ако наистина не иска,няма смисъл.
    Успех.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Малко пресилено е било да му затваряш телефона и подобни. На мен ако така ми правеха (и ако не получа никакво обяснение за това) щях и аз да се отдръпна. Изглежда доста си го засегнала. Обясни му, че още искаш да сте заедно, кажи му какво мислиш и защо си постъпила така.
    Успех
    Ако искаш да построиш кораб,
    не започвай да караш хората да събират дъски,
    да разпределяш работата и да даваш заповеди.
    Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...

Май ти първа си тръгнала да се отдалечаваш от него с тея неприети обаждания и тръшкане.
    Не се дръж като дете, а му обясни как се чувстваш, поговорете и дано се оправите.
    Въпреки че съм на мнение, че връзка от разстояние трудно се води, да не кажа, че е почти невъзможно.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Еми ти си си виновна кво си се държала като глезла ?Ми и аз да бях на негово място бих се разочаровал супер много от теб.А ти помисли ли че връзката ви е от разстояние и така като не вдигаш гсм може да му хрумнат хиляди неща дори и от типа че си с друго момче.Както обичам да казвам като сееш кенефи ще жънеш лайна.Честито!!!
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

хаха оправихме сее кво ви казах че имам до мен момчето мечтаа .. ше помоля някой администратор да заключи темата благодаряя за отговорилите
    За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Тоя е като цигарите ММ - за Меки Мъже.
    Дерзайте!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от iliqn4eto0o
    хаха оправихме сее кво ви казах че имам до мен момчето мечтаа .. ше помоля някой администратор да заключи темата благодаряя за отговорилите

Хаха ай успех ... ама ще видиш,че скоро пак ще пишеш тук

и да ти кажа връзките от разстояние не са връзки

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Браво, ама следващия път не му се прави на интересна..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Re: Отново плача..

Цитирай Първоначално написано от iliqn4eto0o
    Значи не мислих че ще се наложи да пиша и аз тема в този форум но явно съм бъркала .. Таа.. направо без заобикалки Историята ни започна миналата година на плажа запознахме се там всичко беше добре .. опознахме се и накрая тръгнахме и всичко беше супер .. имахме лоши периоди както във всяка връзка .. но после всичко беше супер /една малка подробност - връзката ни е от разстояние той е на 130 км от мен/ ии се стигна до днес почти година с дадения човек имам чувството че виждам края на връзката си .. а го обичам толкова много той беше при мен и си тръгна преди някаде 1-2 седмици и на мен преди 3-4 дена ми беше много кофти .. и не исках да говоря с никой даже и телефона не си вдигах .. и на него не вдигнах той взе да се притеснява..следващия ден му вдигнах и нещо се сдърпахме и аз му затворих и повече не му вдигнах .. после по скайп чатихме и някак си за 2-3 дни той супер много се отчужди от мен .. и днес му писах нали какво му е питах го дали още иска да е с мен а той ми изтъкна тва с телефоните изтъкна ми държанието в близкия месец .. и аз го бях попитала дали вижда още надежда да сме заедно .. а той ми отговори "честно казано не" .. губя гоо а не искам .. искам да го задържа .. той е най-скъпото ми нещо ..
    Моля ви .. помогнете ми дайте ми съвети какео мога да направя за да ми прости и да го задържа той е момчето мечта ..

п.с Може в очите ви да изглеждам тъпа и нз още каква моля ви не ми е до упреци в момента .. само ми помогнете ще съм ви задължена ..
    ми да т0й се е държал 0тчужден0 заради тва че не си му дигала телеф0на... п0 принцип найстина аз не виждам смисъл във връзките 0т разт0яние заш0т0 нит0 знаеш със сиг0рн0ст т0й какв0 прави ... а и мн гадну защ0то не се виждате чест0... нямате сигорн0ста к0ят0 имате кат0 сте двамата ....
    н0 ак0 наистина се обичате и държите един на друн няма пр0блем да сте заедн0 пр0ст0 правете всичк0 възм0жн0 да се виждате п0 чест0 ...

Супер фен Аватара на l0lz
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Хубаво е, че сте се оправили, но недей се радва много... При вас разстоянието си е казало думата. Затова си се държала така, затова и той се е отдръпнал... Почувствала си се кофти може би защото знаеш, че е далече. А искаш да е до теб. Той пък от своя страна, след като си му затваряла неколкократно, е решил, че ти се отдръпваш, затова и той се е дрпнал...

Не че искам да те плаша, но просто не храни големи надежди за връзката ви. Връзка от разстояние наистина не е връзка - рано или късно липсата си оказва влиянието А и плюс това е много болезнено...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И то ко .. много шум за нищо
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си