- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте?
Как се запознахте с вашия /вашата приятел/ка?
Някаква забавна случка?![]()
И от колко време вече сте заедно ..![]()
А ако нямате с бившия/шата ви![]()
П.П Търсачката ми е развалена ,ако има друга такава тема съжалявам!![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Запознаха ни .. :P
Вече не сме заедно![]()
Забавните случки са тооолкова мн че не мога да си избера коя да разкажа![]()
Видях я в компанията на мои приятели и малко тъпо но след няколко водки отидах и се запознах сам.Просто притежаваше много завладяваща усмивка.
Запознахме се в един сайт за запознанстваВече не сме заедно, но пък забавни случки имаше адски много
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
В цс ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Мии познат на бившия ми приятел и вече няколко седмици след като скъсах с него се оказахме на една маса в една дискотека и то един до друг...е после разбрах че е било нагласено това де и такаазаедно сме почти 3 месеца
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
в рейса се запознахме.....в рейса се забихме....купих си кола и скъсахмета рейса е много митично място
![]()
вече не сме заедно,но иначе една моя приятелка ни сватоса....... и после имаше участие в раздялата ни![]()
Ми запознахме се на един рокерски събор.Да бъда точна запознаха ни общи приятели. Първоначално не му обарнах много внимание, но той направи така че да му обарна такова внимание,че вече 8 месеца сме заедно. Беше невероятно преживяване, пълно с много емоции и адреналин.
Само да уточня той не е рокер.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ами бяхме в обща компания,преди да тръгнем бяхме най-добри приятели.
От 1 година сме заедно вече :P
На нова година се запознахме.....на 14 февруари се забихме, но до там от моя страна....в продължение на няколко месеца той се опитваше да ми привлече вниманието.... най-накрая успя
![]()
тръгнахме, но не след дълго осъзна, че вече няма чувства към мене и се разделихме
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от FancyGirl
![]()
В Син Сити танцуваше на пилона и шефът ми я поръча.![]()
Ми...Запознахме се точно в този форум.Беше странно и много забавно,макар и в тъжен период от живота и на двама ни.Тръгнахме точно 2 седмици след като се запознахме.В подписа ми ще видите от колко време сме заедно...Толкова много се радвам,че се появи точно навреме...Иначе сега сигурно,ако не се бяхме намерили,щяхме и двамата да сме 2 метра под земята,така че му дължа живота си буквално!!!
ОБИЧАМ ТЕ СЪКРОВИЩЕ!Все още не мога да повярвам,че всичко това е истина...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(сори за повечкото емотиконки)...
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ние се запознахме пък в импулс.бг![]()
Беше много странно..![]()
и вече 6 месеца сме си заедноо..и толкова много го обичам![]()
![]()
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
интернет...![]()
почти 2 години.
Запознахме се в сайт за запознанства![]()
На втората ни среща той много срамежливо ми каза "Иииискам да те целуна"![]()
Заедно сме от 2 години и 2 месеца![]()
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Запознахме се в предното ми бачкане. Оказа се че е от моето училище. харесахме се...и тръгнахме
Това за бившата.
Сегашната е с неустановена самоличност още. Издирва се.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
запознахме се преди около една година някъде в интернет писахме си доста време и накрая една пирятелка ме накара да се видя с тоя човек най-после и аз се съгласих .3 месеца сме заедно засега надявам се да издържим още мн
![]()
![]()
В интернет.2 месеца сме заедно, за сега върви добре, е има и някой подробности ,които не искате да знаете, но . .) Така е . .
Искаме, но ти не искаш. И няма да ни ги кажеш, колкото и да питамеПървоначално написано от DevilWish
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
едно даскало....един клас xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мм.. на сватба ни запознахаКолкото и странно да звучи .. А за случка - точно тогава нещо бях в лошо настроение и не му обръщах внимание,а момчето през цялото време ходеше след мен .. И накрая ме покани да танцуваме .. И по-нататък се забихме .. началото интересът ми не беше голям,но в момента съм непоправимо влюбена
.. Заедно сме от почти 6 месеца
![]()