- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте?
с първия се запознахме пред супермаркет "Фантастико"...останалите по интеренет, концерти, морета...
![]()
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same. Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same." - Angus Young
Имаше такава тема ако не се лъжа ...Първоначално написано от mOBSCENE
Амм запознаха ни .. съвсем случайно ...
Ам забавни случки много е имало ама не ми се пише ...
Бяхме заедно .. от близо 2 години ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
с моя приятел се запознахме в една дискотека беше мноооооо яко.......
веднаж бяхме на плаж и когато рекоха да ме хварлят взеха че се подхлазнаха и направо по гъз.....
беше голям смях тогава........
вече сме заедно от 6 години някаде..........![]()
![]()
![]()
![]()
Обстоятелствата ни събраха. Бяхме в един клас.
във едно кафе я срещнах и много ми хареса и за да и привлеча вниманието се спънах в столаи така се запознахме
![]()
с кой бе пич ?
Първоначално написано от Nakadah
Спри да се заяждаш с мен!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
че аз не се заяждам с тебеПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
по скайп нямали сме забавни случки не сме заедно![]()
в нетаа непомняя в кой сайт от там чат чат след тва дойде да ме видии и такаа се разделихмеее![]()
Bitch! >.<![]()
Първоначално написано от Nakadah
Да бее..не говоря за сега..ами обикновено..
на какво съм била мясала и тем подобни.
Я мълчи!Като не ти харесвам дей ме зяппа!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Запознахме се в www.impulse.bg![]()
![]()
(после скайп, излизания, бла бла.. ;д)
Забавна случка?!![]()
Може би, когато се състезавахме, кой ще набере повече маргаритки.![]()
Заедно сме от година и два месеца.![]()
ОБИЧАМ ТЕ, НИКИИ!!!![]()
![]()
![]()
хахПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
бацеПървоначално написано от mOBSCENE
нищо не разбирам от това което написа
знам че си в труден период, още повече като се раздели с така обичания петко, но моля те, не си го искарвай на мене...
хах мн дълга история... в об6ти линии трябваше да си сменя училището и майка говорила с някаква нейна колежка да ме запознае със сина и за да може той да ми поговори за неговото и да ме разубеди там (майка беше голям фен на това училище..) ;д е запознахме се.. въх кога беше това.. преди повече от година вече...
![]()
![]()
![]()
![]()
В един клас сме(бяхме де)... Ходихме 1 седмица и нищо не се получи. Човека не беше спал цяла нощ от притеснение
![]()
На морето се получи нещо с едно момче, но беше по-скоро кратка авантюра![]()
Запознахме се, като тя ходеше с един, който много ме дразни.
Взе да му изневерява с мен, съответно после секса стана и повод за връзка.
бяхме у един приятел с мойта бфф, и той дойде..и се харесахме,ахахаха
/преди това го знаех само като физиономия/
Не помня как се запознахме..преди 3 4 години някъде имах концерт в неговото село(той е от моя град,но беше в селото му) и нещо с брат му и майка му продаваха кебапчета и такива някви...а аз си бях чатила с него(аз и моята пр) просто го цяпахме щото беше сладур. не помня да сме се запознавали,ама нали чатихме и се поздравявахме...рядко се виждахме. Тази година по-честичко се чувахме и март (края) или началото на май не съм сиг се разбрахме за кафе исе видахме...после още няколко излизания и се хванахме може би на 5 май...ама нямало е въпроси затва нз откога ходим...предполагам от тогава..Забавното беше първата целувка-той ме лъжеше че ще го направи по време на зарята не го направи,а после като вървяхме в тълпата,в която не можеше да се диша..той ме целуна и после близо час се правихме на джаснати..после вттора целувка и пак така...ио вече на следващата среща беше по-добре..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами импулс, скайп.. ;д Преди това сме се засичали и в един друг сайт. Аз по принцип не съм фенка на тези запознанства и връзки, но явно имало и изключения.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Ами с моя пък се засичахме в квартала и един ден го проследих,исках да видя с кой се събира и там видях една позната и я разпитах за него.Като се засичахме само се заглеждахме
,след това скайп ала бала,почнахме да се събираме мойте приятели с неговите и така ...Понеже ние ту късахме ,ту се събирахме,месеците през,които сме били заедно общо са 1 години и 6/7 месеца.
А интересни случки доста има.
![]()