.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

"Медицинско"

Здравейте,някой може ли да ми каже какво се разбира под "Медицинско" класният ми го поиска...като го попитах какво по-точно е това,той не ми отговори....иска ама и той не знае какво.... 8-ми клас съм,но до сега майка ми се разправяше с това,но сега е по чужбина, и ще трябва аз да се оправям Мерси Предварително!!!

Голям фен Аватара на dark_wings
    Мисля,че от личния лекар се издава и пише,че си здрав

Да де и класният го каза това за личният,аз преди съм си взимал здравен картон,обаче незнам дали е същото...Както и да е предполагам че личната ще ме разбере като и кажа медицинско.Благодаря ти,все пак че се отзова

^да това е. Отиваш при личния и му казваш, че искаш медицинско и той ще ти даде .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Както винаги съм казвал, учителите са голям бич за образователната система, по- голям от мизерните и долни пишлемета, които са вредни за обществото. Ако работиш, плащаш си осигурошките, била си злобно пребита и т.н.т, тогава- ДА, може да ти иска. Иначе- говорим чисто и просто за извинителна бележка.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Последно като си вадих, се купуваха от книжарница и вече отиваш да ти удари подпис и печат личната ти.Сега не знам как е, но предполагам е същата процедура
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си