.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 199
    Супер фен Аватара на Shia

Да защитаваме ли бездопните кучета !?

-->Нужно ли е ??? КЛИП <--

Явно не е,след подобен случей,но още иа организации за Хуманно отношение към животните и пак след подобни инциденти ,кучетата пак трябва да бъдат онеправдани.

Трябва да се махнат,но никой не се занимава,както е ясно за повечето хора.

Много неща са се изговорили по темата със сигурност,но акцентирам върху самия случей.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..
    +1 Подкрепям напълно!!
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    miloto_girl_4e, съжалявам, но не нога да се съглася с твоята хуманистична теза. Тези хора, които си хранят кучетата около блока да си ги вземат у тях и да си ги гледат. Защото никога не остава само 1 куче! Една проклета кучка от миналата година живее пред болка ни, защото една пиянка и жена му го хранят. А заради тази разгонена кучка знаеш ли колко мъжки се навъртат? Преди месец бяха 10. На 1 място. Майка ми е казвала, че я страх да отиде до спирката за автобуса, която е на 20 метра заради тези помияри. И за да съм честен, всеки ден обмислям смъртта на това лаещо добиче. Но не достигам до изпълнение, колкото и да искам душа не ми дава. Все пак имам животинка у дома.
    Иначе съм съгласен с теб, че щом си си взел животно ще го гледаш независимо какво.
    п.с. А запитвала ли си се защо на хлапетата им идва мерака да ги сритат?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от slavito007

Да, защото са комплексирани, защото кучетата са беззащитна срещу група малоумници.. Все едно да питаш защо ходят момчетата по мачове или на детски, или нормални дискотеки и защо се бият там..., защото са комплексари, защото освен да се сбият те друго не могат да правят ... Защото онова куче, което беше обесено пред блока ми, беше толкова бавно, мудно и спокойно куче, че няма накъде .. така че не ми намеквай, че ги сритват, защото пречат, лаят или нещо такова.., защото дори да е така, те така ги озлобяват повече и нещата стават по-зле.. нормално е куче да лае.. да не очакваш да говори? Нали все пак е куче? Защо същите тези малоумници, минавайки покрай някой наркоман, убиец или изнасилвач не му теглят по един шут? Защото животът им ще се скъси изведнъж...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Ха,та това е селото на един мой приятел,селото е точно до града ми Ловеч,но се е случило преди половин година. Въобще не са виновни кучетата,хората са виновни,да си ги вържат, и да си ги хранят.Кучето може ли да мисли за постъпките си-не,а хората-май да,нали .Защитавам винаги кучетата,хората правят всички гадости и мизерий на тая планета,гадно ми е,че съм човек.славито007 не си прав.Кучетата построени ли са им жилища като на нас,да ще кажеш има изолатори,но в тези изолатори за 1 седмица и им бият инжекцийката и айде,проблема решен.Какво е виновно кучето,питам аз.Само ние сме си виновни за всички тея проблеми.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    Не, тез пумиари да се махнат...
    Ти пък се научи да пишеш и тогава коментирай...
    По темата: и аз в момента живея в квартал, пълен с кучета, но мен лично не ме е страх. Аз съм на мнение, че щом не го дразниш, няма да те закачи. И тук е точно така. Кучетата си лежат по земята, аз минавам на 1 метър от тях, но то дори не ме и поглежда. Защо ли? Защото сигурно не го закачам. Обаче съм виждала как като дойде някой циганин на кошовете за боклук, кучетата се събират по 10-20 и започват да го лаят, защото той ги закача и дразни. Щеше да е хубаво приютите ни да действат активно, но в интерес на истината точно до моя квартал има кучкарник, но това не пречи само в района на моя блок да има над 20 кучета. Въпреки всичко, нищо не оправдава грубото и жестоко поведение на някои хора към животните.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    miloto_girl_4e, съжалявам, но не нога да се съглася с твоята хуманистична теза. Тези хора, които си хранят кучетата около блока да си ги вземат у тях и да си ги гледат. Защото никога не остава само 1 куче! Една проклета кучка от миналата година живее пред болка ни, защото една пиянка и жена му го хранят. А заради тази разгонена кучка знаеш ли колко мъжки се навъртат? Преди месец бяха 10. На 1 място. Майка ми е казвала, че я страх да отиде до спирката за автобуса, която е на 20 метра заради тези помияри. И за да съм честен, всеки ден обмислям смъртта на това лаещо добиче. Но не достигам до изпълнение, колкото и да искам душа не ми дава. Все пак имам животинка у дома.
    Иначе съм съгласен с теб, че щом си си взел животно ще го гледаш независимо какво.
    Хах не мисля,че си права ...
    В моя квартал имаме една женска ку*ка,която в момента е на 12 години.Всички я хранят,редовно на всеки 3 месеца се събират пари от всички и някой от съседите я води на ветеринар за контролен преглед.Има си всички ваксини,има паспорт,чип ... Има 3 колиби пред 3 от входовете.Има каишка,на която са написани телефонните номера на няколко съседи,в случай,че кучето бъде откарано в приюта по погрешка.
    В квартала ми е само тя и до сега НИКОГА не е имало глутници от мъжки кучета ... За сметка на това пък сме я пускали няколко пъти за разплод и доста съседи имат по едно-две нейни кученца по вилите и селата си!Да не говорим,че веднъж спаси едно дете от двама мангали,които му дърпаха раницата и го блъскаха в гаражите ... С очите си видях как кучето започна да лае и да се изправя на задните си крака пред детето ...

Освен това НЯМА зли кучета ... Има зли ХОРА и това е доказано!!!
    Правени са много изследвания (за справки гугъл) и е доказано,че кучетата помнят хората,които някога са им причинили зло и дори след години пак са в състояние да нападнат въпросния човек!Също така е доказано,че кучетата усещат отрицателната енергия (това и аз за себе си съм си го доказвала,след като един боен питбул едва не разкъса крака на стопанина си след един побой и 30 мин. след това вече спеше сгушен в краката ми пред Бърза помощ) и при по-голяма доза отрицателна енергия (в случая хората отделят един хормон,който животните усещат и ги кара да стават агресивни с цел защита) кучето може да се нахвърли или да стане агресивно!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

hottie
    Guest
    Бездомни или не, това са си животинки и имат право на живот. ТАз съм на мнение, че трябва да им се помага, но в същото време съм и ЗА кастрирането !

Мега фен
    Град
    Earth...
    да измрат бе
    да измрат всички песове бе
    ****************** и всички котки и др боклуци да измрат бе

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не знам дали сте гледали по ЕнимълПланет има серии за специални "зоополицаи" които спасяват бездомни или захвърлени животни (дори не само кучета).Та тези хора ги карат в специални ветиринарни клиники,където ги преглеждат и ако са годни-ги оставят за осиновяване,а онези,които са агресивни или неизлечимо болни ги приспиват.Толкова ли е трудно и тук да се направи нещо такова?!
    Освен това не само бездомните кучета нападат хора-я се замислете за съседа си с ротвайлера,който го разхождат без намордник??-Това нормално ли е според вас?Може би чакате да нахапе някого,за да се сетите,че не само бездомните кучета нападат!Айде по вашата логика да избием всички животни тогава!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Кучетата не са виновни за абсолютно нищо!
    Оправете си вашите проблеми , че тогава стигнете до бездомните животни!
    Мога да ви кажа , че кучетата са много по-добри от нас хората! И щом едно куче е нападнало даден човек значи нещо е провокирало това....

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от paulwalker
    По темата: и аз в момента живея в квартал, пълен с кучета, но мен лично не ме е страх.
    а знаеш ли,мен пък ме е страх..

преди 1-2 години ме ухапа куче и до ден днешен страшно много ме е страх от тия помияри.. не съм 'за' упояване,все пак и те са живи същества..
    но съм и много против да се разхождат свободно по улиците.

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    miloto_girl_4e, много погрешно мислиш.
    Не мога да се съглася с мнението на един расист.

Мнението ми хич не е погрешно и да ти кажа ми е все едно дали си съгласен с мен или не

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хах.. не аз съм тази, която трябва да каже, но според мен нищо не са ми направили, за да ги мразя... Неприятно ми е да ги виждам всеки ден, защото ми става жал а рядко нося навън нещичко за хапване.
    Лошото е, че все се намира някой, който да ги срита и е ужасно! В смисъл в квартала има много бездомни, но на никого нищо не правят
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от paulwalker
    По темата: и аз в момента живея в квартал, пълен с кучета, но мен лично не ме е страх.
    а знаеш ли,мен пък ме е страх..

преди 1-2 години ме ухапа куче и до ден днешен страшно много ме е страх от тия помияри.. не съм 'за' упояване,все пак и те са живи същества..
    но съм и много против да се разхождат свободно по улиците.
    Знаеш ли, мен преди 1-2 години ме ухапа ДОМАШНО куче... и то далматинец, които се водят за "много кротки" и любвеобилни. От тогава казах на стопанката това куче да не ме е доближило, иначе щеше да се случи случка и на двамата.. Както и да е това не ми дава право да слагам всички под един знаменател... просто хората не си вършат работата да ги затварят в кучкарници. Това е моето мнение.

АЗ КАЗАХ!
    Куче без причина не хапе!

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    АЗ КАЗАХ!
    Не е вярно!Живея точно до парка и отивах за училище бях с наведена глава,нещо ми имаше и изведнъж ми изкочиха няколко кучета и започнаха да лаят и 2 успяха да ме ухапят.
    И каква беше причината?

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    За какво ме цитирате? Не ме интересува вие какво мислите, защото вие си живеете спокойно и няма бездомни развъдници на болести около квартала ви. Куче без причина НАПАДА! За бяс да сте чували?
    Искам да ви кажа, че никога не съм удрял бездомно куче или някакво друго улично животно.
    Бездомните котки що не нападат? Не съм чувал до сега глутница котки да разкъсват човек, защото били малтретирани. А котките са още по-малтретирани от кучетата!
    Ай сиктир.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Бездомните кучета трябва да бъдат премахнати, по възможно най-бързия и ефективен начин. Тука цяла нощ вънка лаят глутници, мен ме е страх да се прибирам след 12 от тях. Както и много други хора имат подобни проблеми. Не знам кой е виновен, но няма значение, тези кучета са опасни за хората, а колко инциденти е имало и има всяка година, и то с малки деца. Който иска да си гледа кучета, но бездомните нападат хората. Човек да се чуди за какво да се притеснява като е вънка през нощта - кучета, наркомани, пияни шофьори, престъпници и т.н. Преди да се справим с хората, трябва да се справим с животните. Един човешки живот струва повече, отколкото този на сто кучета.
    Пък и кво се палите, бездомните кучета не са ви домашните любимци, нали.

"Освен това НЯМА зли кучета ... Има зли ХОРА и това е доказано!!!
    Правени са много изследвания (за справки гугъл) и е доказано,че кучетата помнят хората,които някога са им причинили зло и дори след години пак са в състояние да нападнат въпросния човек!Също така е доказано,че кучетата усещат отрицателната енергия (това и аз за себе си съм си го доказвала,след като един боен питбул едва не разкъса крака на стопанина си след един побой и 30 мин. след това вече спеше сгушен в краката ми пред Бърза помощ) и при по-голяма доза отрицателна енергия (в случая хората отделят един хормон,който животните усещат и ги кара да стават агресивни с цел защита) кучето може да се нахвърли или да стане агресивно!" - Имам право на отрицателна енергия, и кучетата трябва да се съобразяват с това
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

За какво ме цитирате? Не ме интересува вие какво мислите, защото вие си живеете спокойно и няма бездомни развъдници на болести около квартала ви. Куче без причина НАПАДА! За бяс да сте чували?
    Искам да ви кажа, че никога не съм удрял бездомно куче или някакво друго улично животно.
    Бездомните котки що не нападат? Не съм чувал до сега глутница котки да разкъсват човек, защото били малтретирани. А котките са още по-малтретирани от кучетата!
    Ай сиктир.

+1

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    АЗ КАЗАХ!
    Много казваш бря
    Ще ставам президент

Първо, куче без причина не хапе? Моля ви се. С един приятел си вървяхме, и едно скочи(дори не знам откъде дойде..честно) и го захапа за крака. От там нататък какво сме преживели, няма и да кажа.
    А бабата, която наскоро глутница са и изяли краката? Нея ли ще обвинявете. Природозащитниците знаят само да говорят, за тях е достатъчно кучетата да са живи, пък вече дали ще ядат хора-ми се тая. Важното е да не мрат.
    Хуманност, че хуманност-4 годишно дете на наш познат е с обезобразено лице, заради пес. Била съм свидетел на сцената, където кучето се издразни( а СПЕШЕ) от подрънкването на ключове на майката. От там следваха отчаяни викове, пръчки и какво ли още не.
    Куче не хапело, без причина, още малко со коефицент над човешкия ще ми го изкарате.
    А факта, че пикаят в пясъчници, носят зарази, и децата играят там? Да бяха само ухапванията. Улично куче е различно от домашно, научете се най-сетне. Освен това, как ще погледнете в очите всеки ухапан с тея думи? Това остава трамва за цял живот. А кучето...то не е нито умно( и пак обяснявам, уличното), нито "хуманно" към нас, че аз да бъда. Има закон за защита на кучета от хора, но не и за защита на хора от кучета. Кучезащитниците да поемат някаква инициатива за приют, нещо подобно, не да седят, на нареждат и да говорят така, само защото нямат близки, ухапани от кучета. Най-малкото което е,че кучетата, които са бездомни, са озверели от глад, затова хапят БЕЗ ОСНОВАНИЕ.

Цитирай Първоначално написано от Nilufer6
    Първо, куче без причина не хапе? Моля ви се. С един приятел си вървяхме, и едно скочи(дори не знам откъде дойде..честно) и го захапа за крака. От там нататък какво сме преживели, няма и да кажа.
    А бабата, която наскоро глутница са и изяли краката? Нея ли ще обвинявете. Природозащитниците знаят само да говорят, за тях е достатъчно кучетата да са живи, пък вече дали ще ядат хора-ми се тая. Важното е да не мрат.
    Хуманност, че хуманност-4 годишно дете на наш познат е с обезобразено лице, заради пес. Била съм свидетел на сцената, където кучето се издразни( а СПЕШЕ) от подрънкването на ключове на майката. От там следваха отчаяни викове, пръчки и какво ли още не.
    Куче не хапело, без причина, още малко со коефицент над човешкия ще ми го изкарате.
    А факта, че пикаят в пясъчници, носят зарази, и децата играят там? Да бяха само ухапванията. Улично куче е различно от домашно, научете се най-сетне. Освен това, как ще погледнете в очите всеки ухапан с тея думи? Това остава трамва за цял живот. А кучето...то не е нито умно( и пак обяснявам, уличното), нито "хуманно" към нас, че аз да бъда. Има закон за защита на кучета от хора, но не и за защита на хора от кучета. Кучезащитниците да поемат някаква инициатива за приют, нещо подобно, не да седят, на нареждат и да говорят така, само защото нямат близки, ухапани от кучета. Най-малкото което е,че кучетата, които са бездомни, са озверели от глад, затова хапят БЕЗ ОСНОВАНИЕ.
    Ами хранете ги бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си