.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 199
    Аз лично имам огромен страх от кучета!!! Желая бездомните кучета да отидат в някой приют или някой да си ги прибере.Като бях малка и дядо ме разхождаше в квартала.Едно озлобено куче дойде и се опита да ми нападне...Това куче го храниха от другия вход.Сега продължават да хранят кучетата.Мен сутрин ме е страх да излизам за даскало.Кучетата озлобени и гладни търсят своята жертва.В други градове няма бездомни кучета и наистина се чувствам спокойна.Понякога ме е повече страх от кучетата, отколкото от циганите.

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    И мен мн ме е страх от кучета. Сега лятото докато си бях в БГ направооооо не да се ужасих а нз какво... ;Х Ама те се движат на глутници по 20 кучета, как може да не те хване от 20 кучета колкото мечки идващи срещу теб???
    Една фр ми вика, ама те ще обикалят около теб и може да те ухапят защото надушват, че те е страх.. ама то как да не те е

Тук, никога до сега не ми се е случвало да видя куче самичко на улицата. Има си приюти, ама си остават там завинаги а не като в бг, приберат ги за маничко и после хайде пак навънка, че няма място и пари за много .. тцтц Срамота!
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

^Хм, да, само че предполагам, че там, където живееш ( извини ме, че не знам) в приютите се ГРИЖАТ за кучетата... не е ли така? Тука в Б-я не искам да си представям какво им е на горките животни в т.нар. приюти.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Enitto
    Ебати коравосърдечните сте тука някои...
    ЗАЩИТАВАМ кучетата, винаги съм ги защитавала и ще продължа.
    Хората сме гадни и си мислим, че само ние имаме правото до живеем на тоя свят.. ебати.
    Мога да се възмущавам много и да споря много. Но като цяло съм съгласна с miloto_girl_4e и й правя евала. А и стига с тея клипчета, щото ежедневно хора убиват хора, хора малтретират хора и така нататъка. А това, че " УЛИЧНИТЕ песове трябва да се приберат в кучкарник и да бъдат упоявани"... нямам думи просто... иска ми се да можехме за един ден да отидем на мястото на " уличните песове". Да видим дали ще разсъждавате по същия плиткоумен и жесток начин.
    Много са ти повърхностни разсъжденията. Каквито и да са хората, те са разумни същества, кучетата са просто животни, и ако се получи ситуация, в която да застрашават хората, виновни или не, трябва да бъдат премахнати по един или друг начин. Ти пък се постави на мястото на някой, нападнат от кучета, или на друг, който да го е страх да върви по улиците заради бездомните кучета.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    към тия защитниците:когато някой ден си вървите по улицата и ви наобиколят глутница гладни кучета ще мислите по друг начин
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Подкрепям горните мнения. Лично мен ме е страх от кучета. Честно казано, според мен хората биха защитили едно куче, пред това да защитят едно дете от нападение на побеснели глутници. Аз не съм против кучетата като животни, а против хората, на които не им дреме, че те са опасни. Не мисля, че трябва да се отнасяме към уличните кучета мило и дружелюбно, да ги храним и да им се радваме. И според мен по-добре да бъдат прибрани в приюти и да правят с тях каквото искат, но не да застрашават човешки животи и да се размножават.
    Пак повтарям - нямам нищо против кучетата като животни.
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    И никой не е твърдял подобно нещо. Мисля, че хората имат предвид, че са против бездмоните кучета, които представляват опасност за здравето.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от Millen4ety
    И никой не е твърдял подобно нещо. Мисля, че хората имат предвид, че са против бездмоните кучета, които представляват опасност за здравето.
    Абсолютно правилно!
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Според мен решението е приюти,но не ъъ..гадни :Д а някъде,където въпросните животинки могат да живеят спокойно,докато..не си умрат от естествена смърт : ) А тъй като няма такива,или поне не съм запозната,вкасинация+кастр ация ми взучи приемливо..
    Мен също ме е страх,но гледам да си го подминавам спокойно,и за щастие,досега не съм имала проблеми.И кучетата не стават злобни от само себе се.Винаги ще има хора,които ги мъчат умишлено.Скоро във вестника имаше статия за някакъв,който хвърлял малки кученца в ...изоставен кладенец или нещо такова.Коментара на ветеринарите беше,че животинките умирали от жега и..просто изнемогвали Оо Дадени бяха снимки как са драскали по вътрешноста на кладенеца и са се мъчели да излязат ;/
    Иначе в моя град..си има доволно количество бездомни кучета :Д Всички са добродушни и аз понеже много обичам животни,не мога да видя някое и да не се пробвам да го погаля..Обаче от скоро забелязах,че имат..обички xD Смисъл,не знам ваксинарани ли са,но имат едно синичко на ушите..

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    ^Хм, да, само че предполагам, че там, където живееш ( извини ме, че не знам) в приютите се ГРИЖАТ за кучетата... не е ли така? Тука в Б-я не искам да си представям какво им е на горките животни в т.нар. приюти.
    В Англия съм (на профила ми го пише) И да, и аз предполагам че се грижат за тях, ама не може ли и в Бг да се направи нещо свестно най накрая
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от cappy123
    Кучетата озлобени и гладни търсят своята жертва.В други градове няма бездомни кучета и наистина се чувствам спокойна.Понякога ме е повече страх от кучетата, отколкото от циганите.
    Да бе, те кучетата теб чакат.
    Имат психиката на сериен убиец, всеки ден дебнат поредната си жертва от еди кой си вход... следят, наблюдават... гладни и озлобени!

Аз обожавам кучетата, но смятам, че трябва да бъдат гледани в приюти (НЕ упоявани!) На улицата те гладуват, студуват, мъчат се, нещастните комплексари си изкарват яда над тях.. Едно куче не може да те дари с нищо друго освен с много обич. Жалко, че много малко могат да го разберат.

Естествено, това с приютите е просто една мечта, колкото и да го споменвате, всички знаем, че е невъзможно. Достатъчно е да видим как се грижи държавата за сираците.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    В Англия съм (на профила ми го пише) И да, и аз предполагам че се грижат за тях, ама не може ли и в Бг да се направи нещо свестно най накрая
    Ми като гледам не може.

Nam3less3, разсъжденията ми не са плиткоумни. Плиткоумни са разсъжденията на тези, които мислят: Кучетата ни пречат, дайте да ги убием. Точно защото хората са разумни, би трябвало да се измисли нещо по-умно и справедливо от убийство на живо същество. Поставям се на мястото на хората, нападнати от кучета, да, не са виновни, да, мъчно ми е... Но убийството не е решение.
    Мисля за тебе, сякаш ти си до мен,
    сякаш мъничка болка трепка бързо във мен,
    сякаш искам да плача като малко дете,
    но сълзи не потичат от очите въобще.

Peace & Love ;]]

Град
    Радомир
    Според мен бездомни кучета които разчитат на 2-3 кокала или се ровят в буклуците не трябва да има.
    Първо защото се разнасят мн болести бълхи кърлежи и пр които са опасни за човека.
    Второ защото едно гладно куче (де да беше само едно) напада мн по лесно от домашните кучета което пак е мн опасно за човека а нали човешкия живот и здраве е на първо място.
    Така че според мен всички бездомни кучета трябва да бъдат кастрирани и хранени което е невъзможно в тая тъпа държава!!!

Бездомните кучета трябва всичките до едно да се приспят...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мразя бездомни кучета.Страх ме е да си вървя по улицата от тях

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..

Напълно и изцяло съм съгласна с това мнение. Бездмните кучета идват от хора които не знаят как правилно да рзвъждат. Хора които разплождат нечистокръвните си кучета. Не един път сме виждали кучета които приличат на ротвайлер на лабрадор , хъски, немски овчарки и питбули. И да не говорим колко кучета на ден умират от човешка ръка. Защо в уредените страни няма бездомни кучета - защото хора знаят как се развъжда, спазват правла .Никой уважаващ себе си развъдчик на чистокръвни кучета няма да си даде кучето за безразборен разплод и на неопитни хора.

а и Adwokat все едно да кажем децата с недъзи и децата по домовете да бъдат на евтаназия

Бааахти тъпата тема...нали не се очаква от мен да напиша,НЕ- коляйте животинките наред ! никой не може да породи агресия ..без да я има наяве...сигурен съм,че тези кучета ако бяха отгледани 1 по 1 всяко 1 от тях в домашни условия с нормални собственици нямаше да има такава агресия в тези кучета.Тази агресия е породена от глад,и от злобата която хората пораждат към животните.

Глупости абсолютни глупости !

Не е казано , че ако гледаш едно куче и го лигавиш по цял ден то в един момент няма да прояви агресия..има си такива характери при кучетата и породи в , които си е просто вродено...няма как да изкорениш този нрав!Кръвта вода не става

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Не ме разбра приятел..както и да е.Разбира се,че има и такива кучета..но ако по природа такива са 1 на 200.. то поради човешки фактор,злоба и лошо отношение към кучетата е 150 на 200,нормално е и те да не ни обичкат много

Кучето напада само и единствено когато се почувства застрашено или надуши страх не знам до колко е доказано и вярно , но така съм чувал и гледал по дискавъри.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

толкова ми е жал за тея горкички кученца кадето ги затварят в приюти и ако някой не ги вземе до еди колко си дена (незнам колко са) и ги убиват как мой да има такива жестоки хораа и да така е, кучето напада само ако някой го дразни или се закача с него, а не че е гладно! то никога няма да нападне за тва а пък после /ох горкото малко детенце нападнато от тея улични кучета, залужават да умрат/ омг ми как няма да е нападнато като се е навряло при някое си куче и му дърпа опашката пфф.... наистина ми е толкова жал за тея кученца кадето са толкова слаби и им се четат ребрата и от 3-4 дена нищо не са яли... а пък после те са виновни за всичко

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..
    До някъде съм съгласен с теб, но нека предположим, че една възрастна жена, безпомощна старица с бастун и бавна походка, не в състояние да избяга от озлобено куче бъде наръфана множество пъти по краката и тялото. Сега си представи, че това е твоята баба, какво е виновна старицата, че преди 100 или 200 години някой е изхвърлил кучето си на улицата и го е оставил на произвола? Правиш проблема да изглежда по друг начин, като намесваш извращенията на хората.И аз обичам животни, дори понякога се спирам да погаля някоя котка или куче, но когато е застрашена сигурността на човек, трябва да се вземат мерки.
    Поздрави

Цитирай Първоначално написано от venityyy95
    толкова ми е жал за тея горкички кученца кадето ги затварят в приюти и ако някой не ги вземе до еди колко си дена (незнам колко са) и ги убиват как мой да има такива жестоки хораа и да така е, кучето напада само ако някой го дразни или се закача с него, а не че е гладно! то никога няма да нападне за тва а пък после /ох горкото малко детенце нападнато от тея улични кучета, залужават да умрат/ омг ми как няма да е нападнато като се е навряло при някое си куче и му дърпа опашката пфф.... наистина ми е толкова жал за тея кученца кадето са толкова слаби и им се четат ребрата и от 3-4 дена нищо не са яли... а пък после те са виновни за всичко
    А ти си толкова ограничена, че малко ми остана да си повърна в устата, ако ме разбираш.
    След време когато си родиш детенце и то иде да си поиграе с някое бездомно куче, дърпайки му опашката без никакъв умисъл да го нарани, и кучето направи нещо което не искам да си помисля, тогава искам да съм там, да видя жалката ти, окаяна и изплашена физиономия и да ти се изсмея в лицето със злоба.

Иди си купи 20-30 кученца от приюта, та да не ги приспят.

Град
    BurgasS
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Бездомни или не, това са си животинки и имат право на живот. ТАз съм на мнение, че трябва да им се помага, но в същото време съм и ЗА кастрирането !
    ++++

Град
    София
    бездомни...защо ли са такива да не би да са си го направили сами...те всички имат право да живеят,както всеки един от нас...но има ли смисъл да живеят така?! трябва да се прави нещо по въпроса...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си