- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Да защитаваме ли бездопните кучета !?
Някой няма ли да оправи грешката в заглавието на темата , че ме дразни
Първоначално написано от Konstantin0000
Незнам кой е ограничения тука.... и аз като имам деца ест че ще ги гледам и няма да им позволя да отидат при кучетата и да ги закачат... пфф и на теб ко ти пречи ако искам и 1000 кучета ще си вземаи не съм виновна,че толкова мразиш животните все пак те не са виновни, че са се родили такива и те са живи същества
омг няма повече да се занимавам с безчуствени хора като теб
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
виж тоя клип и си помисли дали пак ще си на същото мнение и ако имаш поне малко сърце ще те трогне
http://vbox7.com/play:cd817303
По тв-то могат да направят репортаж за човек нахапан от кучета ама съм сигурна,че никога няма да направят за кучета малтретирани от хора и са със сигурност хиляди пъти повече животните убите от хората от колкото хора убити от животни.... ;( ;( ;( толкова безсърдечни хора има на тоя свят..![]()
![]()
преставам щот напълних темата само с моите коментари
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Не мога да си представя, че има толкова прости хора... едва ли не кучето хапело, защото така му скимнало. детето да не се е навирало при кучето, майката да е гледала къде върви и какво прави, вие като се прибирате вечерта не се страхувайте, защото кучетата усещат това и много ясно че ви нападат! а разните цигани и клошари дето ги хапят и лаят.. ами те си го просят като ги дразнят или бият! как съм виждала бездомници с едно-две кучета след тях сякаш са им домашни любимци?! и как така мен нито един път не ме е нападало БЕЗДОМНО куче... 2 домашни кучета са ме нападали до сега![]()
напълно подкрепям идеята и тук да се основе една зоо полиция и да прибират бездомните кучета - тези, които са дружелюбни (а има много такива) да ги прегледат и да ги слагат за осиновяване. за твърде злобните ако няма надежда да се приспиват. наистина че ако я нямаше тази жестокост при хората нещата шяха да са различни
мене три пъти щяха да ме разкъсат кучета ако не бяха бързите ми крака
така,че смятам да започна да ги избивам поголомно
HVIS LYSET TAR OSS !!!
Това ми е 2ри пост в тази тема и мнението ми не се е променио,след още няколко "приятни" случки.Първо искам да знам,защо всички решавате,че щом кучетата не са на улицата,трябва да бъдат убити?Второ,повечето защитници на бездомни кучета цял живот не са били нападани от такова,а думите им са въздух под налягане.Сутринта излизам в 6 часа за училище и всеки път минавам по заобиколен път,защото 1-2 пъти се опитах да мина напряко и резултата беше аз:бягащ надолу по улицата,отгоре:2 спускащи се след мен кучета.Наричате се един друг ограничени,а не е така.Просто всеки си има мнение,и е безсмислено да наречете някого ограничен заради любовта му към животните.Или коравосърдечен,защото поставя човешки живот на този на кучетата.Вярно,че има жестоки хора,но защо трябва аз,вие и други,които през живота си не са посегнали на куче,да страдат от това?Не може да очаквате майката да си гледа детето всяка секунда през цялото време.Малките деца не подлежат на особен контрол,и те трябва да бъдат пуснати малко.И това трябва да става спокойно,сякаш сме в 21 век,когато не би трябвало да се страхуваме от животните.А имате ли представа колко малки деца излизат без надзор?
И преди да пратя това мнение,пак ще наблегна,че това,че кучето не напада без причина са ГЛУПОСТИ.Не спорете,бил съм нападнат от куче,задето минах на 10 метра от него.А да,и един случай когато бях се хванал да слагам реклами под чистачките на колите за малко пари,и докато слагах брошурата на една кола,едно куче изскочи отдолу и ако бях малко по-бавен,щеше да ме захапе за крака.Или петте случая,когато са ми се нахвърляли,когато мина край някоя паркирана кола.И какво съм виновен в случая?
Оооооо горките кученца....![]()
![]()
![]()
Интересното е че и аз така мислех до преди 2 месеца, ама една вечер се пребирам вечерта през парка и 7-8 кучета налягали из храстите...
Викам айй ша мина бавничко нищо няма стане, хах нищо няма стане ли
Нахапахаме яко....!
Ако беше някоя стара жена щяха е обият добре че мога бягам барзо
Офф алеее млакнете бе тапи идиоти с ваще тапотии
малтретиране малтретиране , говорим за улични кучета дет скитат през ноща
Дет атако ги срешнеш самичак на пътя през ноща ще ти ебат майката не за малтретирани животни
Първоначално написано от mgxpower
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Мхм,както си отивах на тренировка на стадион Спартак,и има едни стълби с дървета и храсти отстрани,беше тъмно.И както си вървя 2 кучета изскачат от храстите и ми се нахвърлят,обърнах се и започнах да им крещя(Първоначално написано от viksit0y
)и след близо 1 мин пъдене се махнаха.С какво ги провокирах?Ейй,верно бе,бях там,може ли да съм такъв идиот....
Има озлобени кучета,които нападат без никаква причина.Заради онези от 1 седмица ме е страх да ходя на тренировки,защото имам кофти истории с кучета,а там явно ги има...всеки път,като минавам,имам по 1 камък във всяка ръка,още 2-3 в джоба и съм супер напрегнат....чак днес си намерих нов маршрут,че да не минавам оттам.Горките кученца![]()
начи аз още имам крака АМА МИ ПИСНА ДА МЕ ЛАЯТ *************.
реално искам да бъдат избити - няма друго животно което да искам да бъде!
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
А сега аз да ви кажа как се трепят гадни и злобни хапливи псета.
Купувате една туба антифриз, накисвате филии хляб и им дават на ден по една филия в продължение на 1-2 седмици. Ефект - 100% гарантиран. Спират им бъбреците и умират. Само трябва да внимавате със антифриза и да избягвате контакт с кожата защото се просмуква през нея и е опасен. Моето предложение е следното: изсипвате съдържанието на антифириза в една торба, слагате филиите вътре и действате.
И така. После викате общината да си прибере труповете.
И искам да ви кажа на всички хуманистчета тук, че ми писна да слушам за нахапани деца по новините, писна ми да се чудя всеки път като мина покрай бясните глутници дали ще стигна жив, писна ми да ме лаят, писна ми да ме гонят без нищо да им правя, писна ми да търся 15 алтернативни маршрута до нас, за да се прибера без 15 нахапвания. Не, няма да търпя това!!! За себе си съм си решил проблема и не не ми пука, че убивам злобно псе, което е нахапало 15 човека в живота си.
Много малко са добрите квартални кучета и те се знаят. Против тях нямам нищо против, но злобните гадин песове - да мрат. И никога не съм подтиквал псе да ме гони, нито съм го предизвиквал. Просто са озлобени тъпи същества. Пак казвам не всички, но в масовата си част. Обожавам домашните кучета - ненавиждам злобните улични песове. Антифриз!!!
И да те не са виновни, че някой идиот ги е изхвърлил на улицата, но като общината не си върши работата, аз ще и я свърша.
amk933, в огромна грешка си. Повечето случаи на нападнати хора е именно от ДОМАШНИ кучета. Бездомните кучета са много страхливи и са опасни само ако са на глутница. Кастрираните кучета не са заплаха, затова бездомните трябва да се кастрират и обезпаразитяват. (отделен въпрос е, че всъщност трябва да бъдат гледани в приюти, но тук няма как да стане)
НЕ ТРЯБВА да бъдат избивани, защото не са виновни, че някои нещастник ги е зарязал на улицата или че са се родили там.
А това с филиите хляб и антифриза няма да го коментирам щот' такива като тебе само пред компютрите се изживяват...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не ми викай в огромна гршка съм.Първоначално написано от Violenza
Какво ми пука дали едно куче е кастрирано или не? Аз няма да си лягам с него. В няколко преки в центъра има глутници от по 3-4 кучета, които лаят и гонят всеки срещнат пешеходец и тези нахални псета СА кастрирани. Знаеш ли колко хора нахапаха? За последно нахапаха една шивачка, която работи под нас и на жената и рязаха месо от други части на тялото за да и присадят на мястото. И какво стана? Обади се в общината и онези казаха, че кучетата били кастрирани. Е, и? Мен какво ме топли това? След като са нахапали така един възрастен човек без нищо да им прави, сещаш ли се как ще нахапят едно дете? Много им се "радвам" на такива природозащитници като теб. Като ще ми ги защитаваш си обърни къщата на кучкарник и си ги прибери у вас. Аз искам спокойствие, а не злобни псета!!!![]()
И да това с антифриза действа. Другото е, ако някой има татко ловец, да го помоли за стрихин, с което се тровят вълци. И то също действа.
Не ми мигва окото. Няма да търпя едни нахални, злбони псета да ми определят живота. Или общината да си ги прибира, или такива като теб да си ги прибират, или общината да ги избива, или сам ще си реша проблема. Това че са кастрирани не ме грее. И не ми обяснявай, че домашните кучета хапели, защото мен все улични ме гонят и все от улични кучета чувам и виждам да има нахапани хора. Тия вицове за лошите домашни любимци и добрите кастрирани помяри ходи ги разказвай на другите промити мозъци-природозащитници като теб...Не на мене тия. Аз има личен опит. И никога не съм плюл, ритал или дразнил куче, изрично подчертавам.
И около нас има бездомни кучета и то не 1-2, как така мен не ме гонят, не ме хапят, не ме лаят?! Редовно минавам покрай тях, даже ги галя и храня. Все някакви беззащитни момченца нападат
Много си украсяваш историите.
Повярвай ми ако можех, щях и 50 кучета да си гледам.
Както казах - смятам, че общината трябва да се погрижи за тях, НЕ КАТО ГИ ИЗБИВА, а като бъдат настанявани в приюти, където да бъдат полагани грижи за тях, а не да страдат заради нещастници с болни мозъци.
Нищо не украсявам и не ми пука дали ми вярваш или не. Специално тези тук са адски, ама адски злобни на 3 - 4 глутници от по 3-4 и общината нищо не прави. Като не прави аз ще ги довърша.Първоначално написано от Violenza
![]()
И не ми разправяй какво си измислям и какво украсявам. Това че при теб има 5 читави кучета не значи, че всички са така. Ти новини да си си пускала скоро? Май не?!
Редовно гледам новини. Сега ще кажеш, че всеки ден дават за злобните безомни кучета, с психика на сериен убиец, които чакат, дебнат, нападат...
Айде стига глупости.
По твоята логика, аз трябва ли да избия хората, които смятам за потенциална заплаха?
К'во ми викаш стига глупости? Аз ли вървя и нахпавам деца?Първоначално написано от Violenza
Като чета такива слепи хуманистчета и ми иде да се гръмна. Добре че не си кмет на София.![]()
Е на теб трябва да ти е достатъчно да се радваш, че не ме познаваш. Или че аз не те знам.Първоначално написано от amk933
Ма няма какво да се радвам или да не се. Просто не проумявам как някой може да защитава някакви зли псета. Не разбирам просто. Аз казах, че нямам против добрите улични кучета. В нашия квартал има 2 и се знаят и всички ги хранят. Но да тръгна аз да храня някакви кучета, които хапят и нападат, подесетям безпричинно, кое му е нехуманното да бъдат избивани такива уроди? Да се кастрират добрите кучета, да се избият злите и т'ва е решението. Какво ме топли мен, че едно куче е кастрирано? Питам те? Какво ме интересува мен това, като то продължава да напада? Да кастрират добрите, за да не се множат. Да изибият злите и това е. Ама общината не прави нито едно от двете. Аз нямам вина за това. Но нямам и намерения да търпя някакъв тормоз от нагли четириноги. Няма да стане просто.Първоначално написано от Violenza
Ей сега разбирам, защо преди време един минувач както го лаеха извадин един пистолет и им видя сметката на част от тогавашните.
![]()
"Зли" и "добри" кучета няма. Това са животни - те разчитат на инстинктите си. Във всеки един момент и най-кроткото куче, почувствало се застрашено, би нападнало. Няма какво да ти обяснявам обаче, защото ти си тъпчеш на едно място.Първоначално написано от amk933
И за мен доста хора не трябва да живеят, ама не ги тровя нали?
Не си прави труда да ми отговаряш, ще потретваш старите неща.
^А ти се подесетваш.
Кучетата имат нрав. Има зли и добри кучета и жалко, ако не си го разбрала. Нямало да нападне, ако не се почувства застрашено...Кой ти проми мозъка? Сигурно всички нахапани са лоши и гадни хора, нападащи добрите кученца...ще ревна от мъка.
![]()
Защо бъркаш нрава и инстинкта?Първоначално написано от amk933
Казах ти - не виждам смисъл да ти обяснявам, няма да схванеш, нито ще промениш моето мнение за нещата.
Иронията ти е неуместна, съмнява ме да си толкова корав, моето момче, щом толкова сериозно те плашат кучетата.
Ами, ако тя бяха нападали два пъти и теб щяха да те плашат.Първоначално написано от Violenza
И не не бъркам нрав с инстинкт, просто си личи колко си наясно. Аз за разлика от теб съм живял сред кучета в развъдник и сме гледали немски овчарки и съм наясно що е то нрав и инстинкт. Всички кучета имат инстинкт. И всяко си има собствен нрав, който до голяма степен се определя и от породата. Не можеш да ми сравняваш лабрадор с питбул. И двете имат инстинкт нали? Нравът им е леко различен, обаче. Същото и с озверените от студа и глада пумии, които се скитат по улицата и нападат деца, пенсионери, млади, стари и т.н.... Още повече, че много от тях са яли сурово месо, а това е пагубно при едно куче. Като си много осветлена ще си наясно защо...Защитавай си ги колкото искаш. Но като ги защитаваш и си ги храниш си ги прибери у вас милите кученца...Нормалните хора не сме длъжни да ги търпим.![]()
Последното нещо, от което ще ме е страх, докато се прибирам, са кучетата.Първоначално написано от amk933
Браво за примера. Сега имам женски лабрадор, приятелят ми има женски питбул. Моята е по-злобна и лоша от неговата и по-често се хвърля на бой (ако ще ми кажеш, че не е чистокръвна, мога да ти покажа родословие). Още да ми говориш за нрава? Кучето е такова, каквото го възпиташ.
И ще го кажа пак - бездомните кучета не са виновни, че са на улицата и са обречени да страдат. За приспиването на болни кучета съм, за които няма шанс да живеят. Всички други имат правото да живеят и трябва да се полагат грижи за тях.
Нямам намерение повече да ти отговарям, така или иначе нещата прерастнаха в личен спор, а такива не обичам да ги разрешавам пред компютъра.