.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 199
    Супер фен Аватара на someonerandom
    Нрав и инстинкт не знам,обаче не проумявам как вярвате,че кучета никога не нападат без провокация.Уличните кучета са опасни само на групи от по 2-3-4-е че те само така се срещат...а мен основното,от което ме е страх,когато изляза,особено по тъмно,са проклетите кучета.Не,че ще седна да ги избивам,аз съм леко добра душа,обаче трябва да се подберат в приюти.А тези,които само ги защитават,явно никога не са виждали истинско озлобено куче,или 2,или 3,които лаят пред теб и скачат да те хапят,и се разминават на 1-2 сантиметра с краката ти,а когато тръгнеп да ги риташ,нападат още по-настървено.Не е особено приятно .

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^Ок, това че се е случило точно във вашия случай да е така, не значи, че като цяло е така. Тъпо е да съдиш по един частен случай. Да и аз познавам един булдог, който е най-добродушното куче на света сигурно, ама това не значи, че всички са такива.

Плюс това у дома никой не си храни кучето със сурово месо, никой не би трябвало да си оставя кучето гладно и всеки би трябвало да си възпита кучето.

На улицата нито има кой да го възпита, нито кой да го нахрани винаги, нито топъл подслон, нито някой да му се кара да не яде сурово месо, нито някой да го отърве от глутниците. Точно така се озлобяват кучетата, а станат ли на глутници става трагично положението. И за това не са виновни те, а стопаните, които някога са ги изхвърлили на улицата. Те пост фактум са се размножили. Обаче, нито аз, нито останалите хора сме длъжни да търпим тази злоба. Аз нямам нищо против да се глобяват/съдят стопаните изхвърлили домашните си кучета навън. И не ги защитавам тях изобщо. Въпросът е, че идеята да ме нападат и хапят нагли кучета не ми допада също. Пак казвам има огромна разлика между нрава на две кучета, колкото и да не ти харесва. Не е нормално едно куче да гони, лае и хапе всички наред из квартала, а друго да ни се радва на всички, нали така? Има злоби/озлобени кучета.

Спорът е изцяло по темата, така че не виждам проблеми спрямо правилата на форума...

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Определено не може накой път да ти изглеждат милички но са мн свирепи

Този,който някога по някакъв начин е дразнил куче е виновен за раните на ухапания.Жалко е,че животното плаща,заради чужда вина.Ако бяхме по-хуманни към животните,ако майките не казваха на децата си "махни се от този бълхарник/помияр",ако у хората се възпитаваше любов към животните,това в голяма степен щеше да реши проблемът,който се дискутира.

както хората и животните са агресивни понякога ... замислете се защо са такива .. може би хората ги предизвикват ама не мисля че е необходимо да се убиват бедомни кучета

Ограничениии хораа какви сте вие да казвате кои трябва да умре и кои не .. щом тези кучета съществуват и ги има значи така трябва ..
    Много сте ми противни всички които разсъждавате по тоя начин .. все пак не всички кучета хапят хора ... И аз ги храняяя и кво ?
    аидеее ходете се гармете там .. Ограничени агресивнии комплексарчета .. и това ми било новото поколение на тъпата държава България ! уууууууу

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Цитирай Първоначално написано от slavito007

п.с. А запитвала ли си се защо на хлапетата им идва мерака да ги сритат?

Да, защото са комплексирани, защото кучетата са беззащитна срещу група малоумници.. Все едно да питаш защо ходят момчетата по мачове или на детски, или нормални дискотеки и защо се бият там..., защото са комплексари, защото освен да се сбият те друго не могат да правят ... Защото онова куче, което беше обесено пред блока ми, беше толкова бавно, мудно и спокойно куче, че няма накъде .. така че не ми намеквай, че ги сритват, защото пречат, лаят или нещо такова.., защото дори да е така, те така ги озлобяват повече и нещата стават по-зле.. нормално е куче да лае.. да не очакваш да говори? Нали все пак е куче? Защо същите тези малоумници, минавайки покрай някой наркоман, убиец или изнасилвач не му теглят по един шут? Защото животът им ще се скъси изведнъж...

Подкрепям. Защо са озлобени ами замисли се кой ги тормози въздухали ?!? Стопаните ги изхвърлят като пораснат и им омръзват бият ги не им пука. Как да се защитават озлобяват се и почват да набадат. Не съм против кучетата.

Ако ще убиваме агресивните кучета, защо да не започнем да убиваме и агресивните хора?

Да и те носят душа

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Оф, ако не сте имали някакво отрицателно преживяване с куче(та), нямате право да пишете по темата. Комплексарчета като вика. Комплексарчета са тези, които ги хранят пред блоковете, защото така не само се настанява кучето за постоянно, ами води и други помияри с него. Щом толкова ти е жал си го вземи у вас и му дай цица да суче. Днес пред блока имаше едно огромно куче, което тършуваше остатъците на кучката, която я хранят пред блока. От кучета не ме е страх по принцип, но това беше голямо като теле и гледаше така злобно. В България трябва да разберете, че няма пари за приюти за кучета, камоли да ги гледат там. Затова избиването им е решението засега (въпреки че абсолютно нито едното от двете не се прави в момента). Точка.
    Всички мазни кучезащитници получават безплатна тениска от мен "Спаси помияр - приюти го у дома си!"

п.с. И момченцето, което беше нападнато в града ми, има душа, ама помиярите го обезобразиха и май никой не го е питал
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Оф, ако не сте имали някакво отрицателно преживяване с куче(та), нямате право да пишете по темата. Комплексарчета като вика. Комплексарчета са тези, които ги хранят пред блоковете, защото така не само се настанява кучето за постоянно, ами води и други помияри с него. Щом толкова ти е жал си го вземи у вас и му дай цица да суче. Днес пред блока имаше едно огромно куче, което тършуваше остатъците на кучката, която я хранят пред блока. От кучета не ме е страх по принцип, но това беше голямо като теле и гледаше така злобно. В България трябва да разберете, че няма пари за приюти за кучета, камоли да ги гледат там. Затова избиването им е решението засега (въпреки че абсолютно нито едното от двете не се прави в момента). Точка.
    Всички мазни кучезащитници получават безплатна тениска от мен "Спаси помияр - приюти го у дома си!"

п.с. И момченцето, което беше нападнато в града ми, има душа, ама помиярите го обезобразиха и май никой не го е питал
    Един човек да разбира за какво става въпрос.

Днеска за пореден път се натъкнах на 3 кучета, които гониха мен преди 2 месеца, да гонят друг човек и пак безпричинно. Куршуми и това е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    беше голямо като теле и гледаше така злобно.
    Това няма как да не бъде отбелязано.
    Жалкото е, че такива фантасмагории дори не са смешни...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Rousse
    И кучетата и хората имат плусове и минуси .... До няква степен неса за подценяване след като се видя какво правят на клипа .... Или мерки траат или сами да се оправят хората както си знаят от тях зависи
    There's no sunshine in the city
    That's the way it's going down
    People kill and people dyin

Виж Ме :P

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да , и аз абсолютно съм сигурна , че тези които ревностно защитават бездомните кучета никога не са имали лошо преживяване с тях и не ги е ръмжала и гонила глутница , не са били хапани и нападани. Не са се почувствали те самите беззащитни , пред иначе така беззащитните животинки.

Факт е че някой бездомни кучета са безобидни и не проявяват агресия. Факт е че животното не напада без да има никаква причина.
    Но ти , както и едно малко дете , както и един възрастен човек , не знаеш дали ходейки си спокойно по тротоара както всеки ден , случайно не пресичаш някаква граница възприета от някоя глутница като тяхна територия , и тогава САМО това твое спокойно ходене по тротоара може да стане причина ти да бъдеш нападнат. Само това че си носиш салама в пазарската торба навръщане от магазина може да стане причина ти да бъдеш нападнат. Без да си ги замервал с камъни , без да си ги подритвал , малтретирал , да си ги дразнил , да си ги настървявал.

Жал ми е от тази гледна точка , че това са животни - живи същества , които са принудени заради средата в която живеят да се превръщат в хищници дори убийци , за да живеят и да се хранят. Не са виновни , защото така подсказва инстинкта им за самосъхранение.
    Но не може разумен човек да ми изтъква това като оправдание за нахапаните до смърт деца и възрастни хора по улиците и жилищните квартали , и да си завира умно главата в пясъка - направо е смешно и трагично. Защото безопасността , здравето и спокойствието на ХОРАТА и най вече на децата , е по-важно и е преди всичко .И е абсурдно с репликата "Ние сме си виновни" да се толерира и оправдава агресията , и живота на един човек да се приравнява с този на кучето.

Град
    Ивагакуре
    Прочетох отначало темата и съм съгласна с miloto_girl_4e
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Голям фен Аватара на sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Ей ти си онова момиче с което си чатя в Спамери Аз щото си мислех че се казваш Biggy Jeezy

Сестра ми са я нахапали кучета пред блока и в студентски .. така че в момента мнението ми е само едно - Да умрат сите дано !!! Супер кеф ше ми достави да мина по улицата с една пушка и къде вида куче да му надупча черепа и да го гледам как се гърчи и квичка ...... Нищо друго не искам в момента просто искам възмездие !!!!!
    the game

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от sifon4o
    Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Ей ти си онова момиче с което си чатя в Спамери Аз щото си мислех че се казваш Biggy Jeezy

Сестра ми са я нахапали кучета пред блока и в студентски .. така че в момента мнението ми е само едно - Да умрат сите дано !!! Супер кеф ше ми достави да мина по улицата с една пушка и къде вида куче да му надупча черепа и да го гледам как се гърчи и квичка ...... Нищо друго не искам в момента просто искам възмездие !!!!!
    clever разпространява грешна информация
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    Ако ще убиваме агресивните кучета, защо да не започнем да убиваме и агресивните хора?
    Ами то това се прави по света... Това, че България е изключение е друга работа. В доста страни съществува "смъртна присъда"...

По темата - Първо искам да кажа, че обичам животните (котки, кучета и всякакви други "животинчета").

Въпреки това, когато гледам по новините, как глутница бездомни кучета са нападнали някого, а на скоро дори имаше случай на разкъсано и убито дете... еми извинявам се много, но аз лично предпочитам да започнем умъртвяването на агресивните кучета, от колкото да погребваме "нашите" деца!

Все пак не живеем в "джунглата" за да позволяваме на глутници кучета да заплашват здравето и живота на всички граждани! - Това си е моето лично мнение по този въпрос!

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от nerealnasmart
    Ами то това се прави по света... Това, че България е изключение е друга работа. В доста страни съществува "смъртна присъда"...

По темата - Първо искам да кажа, че обичам животните (котки, кучета и всякакви други "животинчета").

Въпреки това, когато гледам по новините, как глутница бездомни кучета са нападнали някого, а на скоро дори имаше случай на разкъсано и убито дете... еми извинявам се много, но аз лично предпочитам да започнем умъртвяването на агресивните кучета, от колкото да погребваме "нашите" деца!

Съгласна съм с теб и си прав

Все пак не живеем в "джунглата" за да позволяваме на глутници кучета да заплашват здравето и живота на всички граждани! - Това си е моето лично мнение по този въпрос!

Хората са виновни за това да има бездомни животни! Найстина , що не вземат да направят такива клиники и институции , както в предаването ЗООПОЛИЦАИ по Animal planet !!!

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Щото нема пари, затова.

Не съм съгласен!!! В държавата има пари, но просто те отиват при управляващите и връзкарите ! Гледай репортажите по нова телевизия и само се увери!!!

http://www.teenproblem.net/news/s/18096.html

Ето и поредното доказателство, за това какъв проблем са бездомните кучета! Ако нещата зависеха от мен, до сега проблема да е решен, независимо, че част от обществото (доста малка част) няма да са съгласни с методите, които аз бих удобрил!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Влязох в темата с цел да публикувам същия линк^^
    Не знам за вас, но щом стигнах до "счупването на гръбначния стълб" ме побиха тръпки. Тя щом не е останала на място пак е добре. Дано се оправи.
    Нека българските деца да ходят голи, боси и Гладни, а "добродушните" съседи да хранят кученценцата пред блока с топла попарка, застоял бекон и сух суджук.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си