.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 199
    Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..
    +1 Подкрепям напълно!!

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от bebeemalko
    Цитирай Първоначално написано от Pepincetyy
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
    До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
    Или психически малтретиран човек от куче ?
    Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
    Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
    Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
    Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
    Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..
    +1 Подкрепям напълно!!
    А като видят човек,който си върви най-спокойно по улицата на 10 метра от тях,на какво им напомня?Вярно,че има олигофрени,които тормозят кучетата,но защо ние,които нищо не им правим,да го отнасяме?

Голям фен Аватара на dimi93
    РАЗБИРА СЕ! И те носят душа! Естествено, ако не вредят на хората... ДА
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    За подпомагането на бездомните кучета, както и за всички бездомни души в България.

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    РАЗБИРА СЕ! И те носят душа! Естествено, ако не вредят на хората... ДА
    Това е ключовият израз.Според мен трябва да се направи някаква служба,и ако някъде има куче,което постоянно показва признаци на агресия,звъниш един телефон,идват,прибират го,кастрират го,наблюдават го и ако още е агресивно,го приспиват.Безсмислено е да се надяваме в скоро време тук да има приюти за бездомни кучета.

Сигурен съм , че ако държавата построи приюти/които в момента дори се строят/ и прибере всички улични кучета, само за година - две безотговорните стопани - които взимат кученце, защото е малко и сладко или прилича на определена порода, а когато порасне се оказва, че май не е точно каквото са им казали в зоомагазина, го изхвърлят няколко месеца след това, защото вече им е омръзнало да се занимават с него, ще доведат нещата до сегашното им състояние. Уличните кучета рядко са агресивни поотделно, но когато се съберат на глутница наистина могат да са опасни. Важно е да си зададем въпроса"Защо са такива?". И вие, ако сте вечно гладни, болни, хапани от паразити, подритвани, плюти, стреляни, нарочно блъскани от автомобили, с отрязани крайници или уши, а защо не и с извадени очи за кеф на някой изрод, гонени с камъни и т.н. съм сигурен, че няма да сте добри и великодушни. Винаги съм се учудвала, как можеш да обичаш само своето куче - "моето куче е важно то e породисто и трябва да е сито и здраво, а уличните - *** ** майката". Много сме лоши хората, а тук в България освен лоши сме и хора, които обичат някой друг да им свърши работата и не обичаме да поемаме отговорност - за мен това е причината да има озверели улични кучета. И накрая думите на един умен човек

„Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните”

Махатма Ганди

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=423976

сега никой не обръща внимание, но утре същия този изверг ще накълца и някое дете или възрастна жена, и тогава всички ще викнат и ще ревнат..."ама той беше добър човек, никой не е очаквал такова нещо"...такъв индивид е потенциална заплаха за обществото, той не е с нормално мислене, не е с нормално поведение, това е психопат, бомба със закъснител, в лудницата му е мястото!!!
    "Но каза, че знае кой го е направил. С този човек имаме стара вражда, но не можем да го докажем, затова ще спестя името му”- е как така няма да каже кой е, това си е прикриване, трябва да го разкрият и да си получи заслуженото! Направо ми се повръща от "хората" в тоя свят!

снимките няма да ги прилагам

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    insomania94 , това е ужасно и потресаващо , и извергът заслужава не наказание ами не знам какво , наистина.
    Но нали не мислиш , че като си разменяме снимки и статии за агресия ту от страна на хора , ту от страна на кучета , някак поддържаме градивен спор и защитаваме тезите си? Защото аз мога да отвърна с това , http://www.dnes.bg/crime/2010/03/25/...v-pleven.88328 Не че го оправдавам този психопат , заслужава да бъде затворен доживот. Но жестокостта заради комшийска свада няма нищо общо с уличните кучета.

Цитирай Първоначално написано от insomania94
    http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=423976

сега никой не обръща внимание, но утре същия този изверг ще накълца и някое дете или възрастна жена, и тогава всички ще викнат и ще ревнат..."ама той беше добър човек, никой не е очаквал такова нещо"...такъв индивид е потенциална заплаха за обществото, той не е с нормално мислене, не е с нормално поведение, това е психопат, бомба със закъснител, в лудницата му е мястото!!!
    "Но каза, че знае кой го е направил. С този човек имаме стара вражда, но не можем да го докажем, затова ще спестя името му”- е как така няма да каже кой е, това си е прикриване, трябва да го разкрият и да си получи заслуженото! Направо ми се повръща от "хората" в тоя свят!

снимките няма да ги прилагам
    Това е отвратително.Този е някакъв пълен психопат И за това съм съгласен с теб.И може би точно затова човекът не иска да казва името му.Оня е побъркан психопат,а собственикът няма доказателства-знае ли дали лудият няма да се озлоби и да го нападне?

Добре .. Ако ние не защитим животните кой ? Те сами ще си направят лозунги и ще направят протест пртив избиването им ли ? .. Ето те сами се опитват да се защитят от тормоза на който са подложени (не говоря само за кучетата) и веднага биват убити .. Какви ли не случай има .. Най са ми интересни тея дето са нападнати от лъвове или тигри .. и веднга бива убивано животното .. Защо ? Защото някой кретен решава че може да си се разхожда до тоя дето е най-великия хищник.. Се едно до мене да се разхожда пържола .. Както и да е просто искам да кажа че неможе да си правим каквото знаем и после да обвиняваме само животното ...
    Всички които се изразиха с гениални мисли от рода на "Всички под ножа" , могат да се шибнат в някоя стена та дано им дойде акъла..! Абе хора вие мислите ли ? .. Добре щом трябва да взимаме мерки за спокойствието ни .. аз искам КОЛИТЕ да бъдат премахнати и спряни от производство.. Няма да има милиони смъртни случай на година.. няма да има глобално затопляне(впрочем заради него хиляди животни страдат, а за причиняването му сме виновни НИЕ).Извинявате но неможе да убием всичко което нарушава нашето спокойствие в 3 часа да се преберем .. Има си закони на природата ..Да аз обичам животните имам 2 кучета.Винаги ги даржа вързани дори и на разходка по простата причина че има хора страхуващи се от тях и като цяло от кучета и дори виждайки ги пуснати могат да започнат да бягат което за едно 7 месечно куче означава игра следователно гонитба и на някой човек може да му се искара акъла от нищо(говоря специално за моите кучета).Не ме разбираите погрешно аз твърдо подкрепям кастрацията,затварането на кучетата в приюти,но не сегашните приюти а Нормални такива ,чисти и с работещи в тях специалисти и обичащи животните хора .Вие виждали ли сте снимка (ако не наживо) на куче в прют в страната ни? .. Мъката в очите му е покартителна .. И ВИЕ ще ми обеснявате че тва са просто някакви си кучета.. Това се живи същества забога .. боли ги ,радват се ,тъжни са,самотни са,,дори мноого по добри от хората като цяло..Първични ,но добри ..И знаете ли като видя накои келешчета на по 10 г как са наобиколили кученце слабо и изнемощяло ..как го бият и т.н. идва ми да ги пребия.. и не за друго.. просто от тези пиклиовци хора няма да стане ! После няма да хапят .. ще хапят и то всички .. Затова трябва да се вземат мерки и от наша страна .. За болните и избеслени кучета наистина трябват крайни мерки .. !
    Аз също искам като убият кучето ухапало дете.. да убият и Изверга инасилил и убил дете .. не да е в затвора 10 г и да го пуснат..
    И другото гениални хрумване.. Хората са Разумни неможе да бъдат сравнявани с животните.. Да съгласна сам човешкия живот е по-ценен от този на кучето особено ако е детски !.. Но никой неможе да отрече,че има и такиха хора дето немогат да се сравняват с едно добро куче.. .. Ама че хората били Разумните същества ?! .. Кое им е разумното това че могат да съсипят всичко ? Или пак това че се избиваме по всевъзможно брутални начини .. Какви ли не убииства има ..това не са разчленявания мъчения .. неискам да се сещам какви неща сам чела .. Да разумни сме сигурно ..! Особено тези изнасилващи 1 г дете или 100 г баба .. или пак тези убиващи децата си.. тея да си се разхождат по улиците .. На мен ме е страх от хората не от кучетата .. Вечерта като вървим сама ме е страх да не ми се яви някой психопат не куче чесно казано.. За кучетата има много лесни и ефикасни решения изисква се малко труд и желание

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Възраждам темата.
    Както знаете, куче уби 6-годишно момиченце. Стопанката, която "само го храни", получава 1 година затвор, а кучето няма да бъде подложено на евтаназия.

Честито, България. Дано държавата и песозащитниците се чувстват задоволени.

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Възраждам темата.
    Както знаете, куче уби 6-годишно момиченце. Стопанката, която "само го храни", получава 1 година затвор, а кучето няма да бъде подложено на евтаназия.

Честито, България. Дано държавата и песозащитниците се чувстват задоволени.
    Без коментар...едно нормално нещо няма в тая новина
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    кучето няма да бъде подложено на евтаназия.
    ??!?!?!? Това сигурно ли е , от какъв източник го взе , покажи ако обичаш как е възможно???

Абсурдно е да се обвиняват бездомните кучета. Във 100% от случаите когато се разгласи някой случай ухапан от куче човек, се установява рано или късно, че това е домашно куче. Няма нужда да убиваме всички кучета, защото има безотговорни стопани.

Не съм някой фанатичен природозащитник, но обичам животните и не смятам за редно да се убиват стотици и хиляди кучета, защото има 0,00000001 % някое бездомно куче да ухапе човек. Кучетата са живи същества и това което се налага като теза масово по медиите е похват, характерен за Средновековието.

Винаги има злополуки в живота, ако избием всички кучета, няма всичко да стане розово. Защо нещата се прехвърлят от болната на здравата глава - из страната масово карат пияни шофьори с купени книжки и мафиоти, които прогнилата съдебна система, а ние се тревожим от кучетата. Срам и позор!
    "Националист - това е естественото ми агрегатно състояние" (Н.Хайтов)

Голям фен Аватара на dimi93
    Кучетата не могат да бъдат избити! И те носяд душа! НО, могат да бъдат сабрани в кучешки приюти, кадето да бъдат кастрирани и отглеждани! Всъщност като се замисля, могат да бъдат дресирани и използвани за нещо полезно, но на кого ли му пука? В България има 1 000 други по-важни и належащи проблеми!... Това е държава, която дрградира...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Случайно се натъкнах на едно клипче по обсъжаната тема:

[vbox7]http://vbox7.com/play:4a12f288[/vbox7]

Не помня, кой точно казваше в темата, че кучетата не са опасни и нападат само, ако някой ги закача... - От клипчето става пределно ясно, че това изобщо не е така!

^^Това от колко страници го повтарям...
    Става ясно и че има идиоти,дето вместо да идат да помогнат на жената,тръгват да снимат.И какво,ако пича не се беше появил,оня ще е да снима как разкъсват жената?
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Случайно се натъкнах на едно клипче по обсъжаната тема:

[vbox7]http://vbox7.com/play:4a12f288[/vbox7]

Не помня, кой точно казваше в темата, че кучетата не са опасни и нападат само, ако някой ги закача... - От клипчето става пределно ясно, че това изобщо не е така!
    И аз мога да ти извадя клипчета с катастрофи, хайде да избием всеки който някога е влизал в кола.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Според зависи... Много са ме гонили кучета и са ме хапали и не съм им фен.. Но нямам нищо против животните ..

Цитирай Първоначално написано от Patriot
    И аз мога да ти извадя клипчета с катастрофи, хайде да избием всеки който някога е влизал в кола.
    Не - при катастрофите проблема се решава много лесно, като всички спрем да караме с 200 километра в час в насрещното с 3-4 промила алкохол в кръвта, без колан с "москвича" на дядо...

П.С. - Съжалявам, че пиша излишни неща, но просто не се стърпях...

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Не - при катастрофите проблема се решава много лесно, като всички спрем да караме с 200 километра в час в насрещното с 3-4 промила алкохол в кръвта, без колан с "москвича" на дядо...

П.С. - Съжалявам, че пиша излишни неща, но просто не се стърпях...
    Хахахахахах

Интересна теза, чакам предложения как да стане това

С по-голям успех можеш да призовеш кучетата на дебат "За или против хапането"

Колкото и да ми е неприятно на го кажа - трябва положението в България да стане в малка част, както е и в САЩ.

Относно катастрофите - камери на всеки ъгъл, солени глоби за всички нарушители (примерно за без колан 500 лв. глоба, а не като сега 50 лв.) и т.н. Също така трябва да се увеличат заплатите на полицайта, за да се намали корупцията на пътя, като и да се оборудват с по съвременна техника за контрол на превозните средства.

Относно кучетата и другите животни - До колкото знам в САЩ, ако видиш, че съседа ти убие дори домашния си хамстер или го наранява (тормози) можеш спокойно да го докладваш - идва полицията и го арестува за тези си действия.

П.С. - То е пределно ясно, че българина единствено може да промени своя манталитет, ако го заплишиш със солени глоби за нарушенията, които извършва или със затвор!

Това са глупости.

Когато някой е пиян и две не вижда, да не мислиш че ще му пука колко е глобата. Освен това той дори и не допуска такъв сценарий, тъй като е убеден, че алкохола не му пречи да шофира.

А това за полицаите също не е вярно. Колкото и високи да са заплатите им това няма ги накара да се откажат от подкупите.

Това са глупости.

Когато някой е пиян и две не вижда, да не мислиш че ще му пука колко е глобата. Освен това той дори и не допуска такъв сценарий, тъй като е убеден, че алкохола не му пречи да шофира.

А това за полицаите също не е вярно. Колкото и високи да са заплатите им това няма ги накара да се откажат от подкупите.
    А ти какво предлагаш в такъв случай - защото да кажеш "това са пълни глупости" не е решение на проблема! Аз поне предлагам някакви действия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си