Айдееее пак се започна .. да почна ли аз сега да ти търся клипове, в които се казва как син е убил баща си, брат е заколил сестра си, мъж е прострелял братовчед си в пиянска свада, син уби майка си след скандал за пари, еди кой си разфасова трупа на момиче след като брутално го и изнасилил и се е гаврил с него.. Да ти ги покажа ли тези клипчета ?
До сега да си чувала за изнасилен или грабен човек от куче ?
Или психически малтретиран човек от куче ?
Сега почти всички, може и всички хора ще ме нападнат как може да съм толкова коравосърдечна.. еми мога
Защото знаеш ли първо от къде са се появили бездомните кучета ? От хората Защото хората за нищо не стават, вземат си куче, то порасне, вече не е малко и сладко, почва да им тежи, да им писва да се грижат за него и хоп на улицата.. така няколко изхвърлени кучета, които се размножават и е станала бройката, която е в днешно време ..
Защо са така агресивни и злобни? Пак заради хората .. Колко келемета съм виждала по улиците, комплексирани момчета предимно, които минавайки покрай някое куче го сритват, плюят отгоре му, да не кажа, че съм виждала пред блока ми ОБЕСЕНЕО куче.. за какво си говорим ? Как очакваш при такива отношения кучетата да не са озлобени, да не ги е страх и да не бранят живота си с зъби и нокти? Видят ли кучетата пиян човек - лаят, защото го свързват с лоши спомени, с бой.. видят ли пръчка - пак лаят, защото си спомнят как без да има причина са били бити с пръчки и прътове.. Ако нямаше такава агресия у хората, нямаше да я има и при кучетата .. те са отражение на нашето държание, на нашата психика ... те са животни и попиват малко или много, нашето поведение моделира тяхното държание..
Кофти за бабичката, не е заслужавала такова нещо, вярно е, но се случва ... Защото ако се беше случило да я изнасилят или ограбят, или убият.. нямаше да има такава тема тук, защото вече сме свикнали, за съжаление, на такива неща ...
Кучетата не са ви виновни с нищо, докато продължавате да се държите така с тях .. и мен са ме хапали кучета, да, две домашни и едно полудомашно.. и продължавам да ги защитавам, защото вече обясних, че за всяко тяхно дайствие, седи по едно предишно човешко гадно деяние..