- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странно...
С приятеля ми когато опитахме за първи път не влизаше...Снощи пак опитахме и влезе до половина, правехме секс така, щото когато опитваше да ми го пъхне повече ме болеше мн. Имаше кърв, но химена ми още не е скъсан изцяло, има малки промени, но още си стои, на следващия път сигурно че пак ще има кърв, докато се скъса...и сега, дали съм девствена и мога ли да кажа че съм правила секс?
да правила си секс, но не е протекъл както сте очаквали, спокойно и успех другите пъти, и не си детсвена вече.
Отпусни се и стискай зъби.Така са първите 2-3 пъти![]()
Какво не е ?Първоначално написано от chicho
![]()
Първоначално написано от chrz
![]()
Спокойно вече можеш да се похвалиш! ;д
Честито!
Вече не си детсвена![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
не си девствена можеш да се хвалиш вече
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Защо се пускат безброй такива теми.. ДЕВСТВЕНА ли съм.. дрън дрън... ние да не сме ясновидци тука...![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Химена се намира на няколко сантиметра от входа на вагината.Нямам как да не се е скъсала при положение,че пениса на приятеля ти е влязъл до половина.
Нормално е и да те боли,дължи се може би и на неумението ти да се отпуснеш,което се оправдава впредвид това,че ти е за първи път и си доста притеснена.Както ти казваш,отначало не се е получило и сте опитвали пак и пак.Сега влиза до половината,утре ще влиза целия ("утре" го давам като пример).
Кръвотечението също е нормално.Първите няколко пъти може да ти тече,или по скоро да има по няколко капки кръв.Не е фатално и не бива да се плашиш.
Всичко е до време,скоро ще отмине и ще имаш пълноценен сексуален живот.
Ми естествено че го правихме с кондом, кво, луди да не сме?!?! А иначе химена се вижда на входа на влагалището и така ако се разшириш малко и гледаш на огледало от долу ще видиш ( недейте да ми се смеете, но тва е)... Но той може и да не се скъса изцяло, (имам предвид ако е мн еластичен) все докато не родиш...Е тогава вече нищо не остава от него...
тук има нещо по темата http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BC%D0%B5%D0%BD
En algunas mujeres el himen se rompe en m
и забравих да споделя че откато го направих, не спира да ми капе кърв...ето един ден мина и още има по някоя капка...май не е страшно?
Spokoino,pri men prodylji 2 dni.Po-dobre e taka,za6toto edin vid se 4isti6Първоначално написано от xit_ss
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
хахаПървоначално написано от juSt0
ми добре тогава
![]()
Освен ако пениса на приятеля й не е дълъг 2 см.Първоначално написано от x3eme
Да обичаш значи да страдаш!
...НЕ СИ ДЕВСТВЕНА ВЕЧЕ, ЩОМ СИ ПРАВИЛА СЕКС.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Мисля че съм дължна да разкажа кво стана нататък...кървотечението продължи 2 дни и когато го направихме за пореден път нямаше кърв...в началото боли , докато се отпусна, но след тва е добре, когато направи опит да го вкара по-дълбоко, боли...а, още не влиза целия, повече от половината е...не съм го мерила де...хаха..., но зная...
![]()
Ама я чакай малко..... Целия ли искаш да влезе?! Да не си бездънна? "Дълбока" си около 8 см, не повече.. Не очаквай да ти го вкара целия, та и с ташаците......
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Хаххахъ, абе ще влезе целия, освен ако наистина нее много голям, ама не чакай и ташацитеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!