- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ебаси не е честно! :@
Ами значи явно съм луда сметнете ме за такава ама не ми дреме по- весело е да си кретенДобре сега по темата: момчетата на моята възраст ме отвръщават.... падам си само по баткуфци
мамка му .... май никога няма да си фана гадже .....
няма момче над 15 дет да се навие на такъф мъник като мен
казват ми да забраа големите и да си харесам некой на мойта тъпа 13 годишна възраст... щото по-големите няма да се навият ... МИ НЯМА МНОО ЯСНО КАТО НЕ СЪМ РОДЕНА ПРЕДИ ТЪПИЯ МИ БРАТ
той си е хепи сега на 19 а....
само дето напоследък май не му се удава с мацките нека му е
хелп хораааа как да забия някой баткууууу??!?!?!?! илиии.... как да изтърпя толко мноо време (години,векове,хилядолетия) за да фана пичоветее а не олигофреняците на мойта възраст
толко са смотани.... тея от моя клас се грозни откаченяци... обречена съм да въздишам по по-големите и да псувам шибаните момчета на мойта възраст... не се обиждайте 13 годишни момчета ама в мойто даскало и в моя квартал един свестен 13 годишен няма
![]()
Fuck Off
разбрахме че те са грозни откаченяци , а ти някоя принцеса ли си ? дай да видиме ?
ако си такава аз ща зема , на 20 съм с кола и пари, аиде чекам снимки
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Аз съм момиче, но пак се обидих.. Не го приемай лично![]()
Ем като за начало не пиши баткуууу... защото никой баткУ не иска "бебчинцЕеЕеЕ"... схвана ли ми мисълта ?
Таа.. момчетата съзряват малко по-бавно от момичетата, тъй че няма нищо чудно, че харесваш по-големи.
И спря да се върти за миг земята..
не точно ве хора аз не търса тоо за който си мислите... а просто са ... хмм по-красиви по-печени иии... просто ... нз по-яко се държат с момичетатащото имаше един на 13 дет го беше срам да си гушне гаджето а гадже ми се пише... и и предложи като накара един негов фр да прати бележка на момичето
егаси тъпака честно
Fuck Off
изчакай да попораснеш малко, а дотогава пий един валериан щото като те гледам кво пишеш май се взимаш много насериозно![]()
Чесно да ти кажа визията определя всичкоАм.. няма как някой батко да те хареса ако си ниска, нямаш цици и не можеш да се гримираш.. просто за момчетата не е толкова важно момичето с тях да ги обича, колкото да забият някоя ку**а и да се фукат пред приятелите си , колко е хубаво гаджето им!
![]()
P.S. Не търси някой прекалено голям..![]()
тя вече не е девствена ти я питаш за езици...
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
мноо тенкс...Първоначално написано от yoLLi
то маййй верно момчетата само за тфа мислът.... обаче нз.... оф абеее...... нещо се оплетох
са се замислих тъпия ми брат (19) всъщност никога не е казвал на на някоя обичам те... ( или поне така си мисла ...) ебаси о.О сички ли са такива курвари...
![]()
Fuck Off
опп... тряя да бягам мс на вс нормалниайде бай
Fuck Off
Хаха, като станеш на 15 той на 19 години примерно.. като те бодне, няма да може да си поемеш въздух..![]()
+1Първоначално написано от buntar90
П.С. - Имаш време, колкото щеш за "батковци" ама порасни малко, защото "батковците" не търсят 13-годишни, щото ще ядът "бой" от баща ти...![]()
да ве не е оферта момичетата да се развиват толкова по бързоми тряабва да почакаш гУлям и нУрмален баткУууууУУ едвали ти би те взел
![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Ааа стига е .. и хубави 13-14годишни имАИ с тях можеш да си начешеш путката
![]()
![]()
![]()
С такова младо поколение бъдещето на България е меко казано мрачно.Честно не мога да разбера как може все повече и повече олигофренясали да израстват децата![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Първоначално написано от Faces
+1
Po4ti vsi4ki sa taka.
sorka 4e nqqm kirilica, na noviq laptop sum i v momenta si tursq
http://zamunda.net/forums.php?action...&topicid=24846 заповядай включва и фонетика.Първоначално написано от jimei
ACϟDC
Абе момиче... много на сериозно се взимаш... Дай го по-кротко![]()
Къде си се забързала за баткУфци.
И ти на 13 да не мислиш,че имаш достатъчно акъл за някой 20 годишен например (предполагам такива ти се въртят в главата).
Така без да те познавам вече мога да преценя,че си баш на акъла на някой 13-14 годишен.Така че ше чакаш..няма къде да одиш.
ц ц ц пак сте се събрали на седянка да отчайвате по-малките, може да си хване някой на 15 стига да е фешън щото те са на по децките акъли.. ся и аз съм на 15 ма определено не мога да кажа ,че съм с акъл дето се чуди 10 години с коя ръка да си избърше дупенцето... (като се разлигава стигам и до 1 годишен ,но тва е друга тема)... и все пак към авторката на темата: в зависимост от истинския ти характер, зависи какво момче ще си хванеш, ако не си с кифленски характер ще имаш подобие на мен, ако си падаш далеч повече по лигавенето дири някой гъзар дето вече знае ,че може да отлепи 10 кила от лежанка без проблем пред 25 момичета и те да кажат "УУУУУУУУАААААААААААААААУ УУУУУУУУУ ю ар май херкулееееессс"
Поздрав за всички - Tracy Chapman - Give just one reason!
Също така успех на мацката! (авторката)
What if.. ?
Уж си на 15, пък като ти гледам коментара, май още си цъкаш Mortal Combat. И май и ти си от онези, които доста са ги тормозили. По-добре не се мисли за голяма работа, защото от коментара ти се разбират толкова много неща за теб, че не можеш да си представиш.Първоначално написано от fatal4o
А и тези газари, както ти казваш, не ходят с 13-годишни(извинявам се на авторката). Ние с труд и под си намираме момичета на нашата въсраст.
![]()
![]()
![]()
![]()
Моме не че аз съм кой знае колко голяма но ти си на 13 ! По- големите батковци си падат по малолетни пички който с удоволствие че им пуснат за едва нече и после ще им покажат
![]()
ако ме разбираш..
![]()
ей такива мнения като твойте много ги обичам... изпълнени с толкова смисъл, толкова вярни думи... наистина, но за повечето... ако мислиш, че всички сме такива, сори ама не си познала...Първоначално написано от yoLLi
на авторката мога да й кажа само: "дишай, момиче, дишай!" няа стане с едно щрак да ти се яви някъв баткуй, с който да се перчиш пред приятелките си и да съсипваш иначе нарушеното самочувствие на момчетата на твоята възраст... и без това компютъризираното поколение сега се интересува главно от игри и момчетата се съревновават кой е по-добър на някоя... а не кой с колк ое ходил, което пък не е фактор за сравнение... щото и да са 15 и да са 20, пак си зле...