.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Ебаси не е честно! :@

Ами значи явно съм луда сметнете ме за такава ама не ми дреме по- весело е да си кретен Добре сега по темата: момчетата на моята възраст ме отвръщават.... падам си само по баткуфци мамка му .... май никога няма да си фана гадже ..... няма момче над 15 дет да се навие на такъф мъник като мен казват ми да забраа големите и да си харесам некой на мойта тъпа 13 годишна възраст... щото по-големите няма да се навият ... МИ НЯМА МНОО ЯСНО КАТО НЕ СЪМ РОДЕНА ПРЕДИ ТЪПИЯ МИ БРАТ той си е хепи сега на 19 а.... само дето напоследък май не му се удава с мацките нека му е хелп хораааа как да забия някой баткууууу??!?!?!?! илиии.... как да изтърпя толко мноо време (години,векове,хилядолетия) за да фана пичоветее а не олигофреняците на мойта възраст толко са смотани.... тея от моя клас се грозни откаченяци... обречена съм да въздишам по по-големите и да псувам шибаните момчета на мойта възраст... не се обиждайте 13 годишни момчета ама в мойто даскало и в моя квартал един свестен 13 годишен няма
    Fuck Off

Голям фен Аватара на Aicken
    разбрахме че те са грозни откаченяци , а ти някоя принцеса ли си ? дай да видиме ?

ако си такава аз ща зема , на 20 съм с кола и пари , аиде чекам снимки
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз съм момиче, но пак се обидих.. Не го приемай лично
    Ем като за начало не пиши баткуууу... защото никой баткУ не иска "бебчинцЕеЕеЕ"... схвана ли ми мисълта ?
    Таа.. момчетата съзряват малко по-бавно от момичетата, тъй че няма нищо чудно, че харесваш по-големи.
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    `In Hell`
    Ще търпиш .. такова е

не точно ве хора аз не търса тоо за който си мислите... а просто са ... хмм по-красиви по-печени иии... просто ... нз по-яко се държат с момичетата щото имаше един на 13 дет го беше срам да си гушне гаджето а гадже ми се пише... и и предложи като накара един негов фр да прати бележка на момичето егаси тъпака честно
    Fuck Off

изчакай да попораснеш малко, а дотогава пий един валериан щото като те гледам кво пишеш май се взимаш много насериозно

Град
    bLagoewgraD
    Чесно да ти кажа визията определя всичко Ам.. няма как някой батко да те хареса ако си ниска, нямаш цици и не можеш да се гримираш.. просто за момчетата не е толкова важно момичето с тях да ги обича, колкото да забият някоя ку**а и да се фукат пред приятелите си , колко е хубаво гаджето им!

P.S. Не търси някой прекалено голям..

Голям фен Аватара на Aicken
    тя вече не е девствена ти я питаш за езици...
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

аххахаха ти 7ми клас имаш ли ве?

Цитирай Първоначално написано от yoLLi
    Чесно да ти кажа визията определя всичко Ам.. няма как някой батко да те хареса ако си ниска, нямаш цици и не можеш да се гримираш.. просто за момчетата не е толкова важно момичето с тях да ги обича, колкото да забият някоя ку**а и да се фукат пред приятелите си , колко е хубаво гаджето им!

мноо тенкс... то маййй верно момчетата само за тфа мислът.... обаче нз.... оф абеее...... нещо се оплетох са се замислих тъпия ми брат (19) всъщност никога не е казвал на на някоя обичам те... ( или поне така си мисла ...) ебаси о.О сички ли са такива курвари...
    Fuck Off

опп... тряя да бягам мс на вс нормални айде бай
    Fuck Off

Хаха, като станеш на 15 той на 19 години примерно.. като те бодне, няма да може да си поемеш въздух..

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    изчакай да попораснеш малко, а дотогава пий един валериан щото като те гледам кво пишеш май се взимаш много насериозно
    +1

П.С. - Имаш време, колкото щеш за "батковци" ама порасни малко, защото "батковците" не търсят 13-годишни, щото ще ядът "бой" от баща ти...

Град
    varna
    да ве не е оферта момичетата да се развиват толкова по бързо ми тряабва да почакаш гУлям и нУрмален баткУууууУУ едвали ти би те взел
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ааа стига е .. и хубави 13-14годишни имА И с тях можеш да си начешеш путката

Град
    Някъде по вятъра разпилян

Че

С такова младо поколение бъдещето на България е меко казано мрачно.Честно не мога да разбера как може все повече и повече олигофренясали да израстват децата
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Hueco Mundo

Re: Че

Цитирай Първоначално написано от Faces
    С такова младо поколение бъдещето на България е меко казано мрачно.Честно не мога да разбера как може все повече и повече олигофренясали да израстват децата

+1

Po4ti vsi4ki sa taka.

sorka 4e nqqm kirilica, na noviq laptop sum i v momenta si tursq

Град
    По балкана някъде..

Re: Че

Цитирай Първоначално написано от jimei
    Цитирай Първоначално написано от Faces

+1

Po4ti vsi4ki sa taka.

sorka 4e nqqm kirilica, na noviq laptop sum i v momenta si tursq
    http://zamunda.net/forums.php?action...&topicid=24846 заповядай включва и фонетика.
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    направо ме разби! просто незнам какъв съвет да ти дам
    ти имаш огромно желание да си с "дърт" батко и се питаш Защо нямаш гадже на... за какво ти е? заради колата? заради опита в секса? да ти имам проблема, честно!
    +1
    LoVe iS tHe aNsWeR

Супер фен
    Абе момиче... много на сериозно се взимаш... Дай го по-кротко
    Къде си се забързала за баткУфци.
    И ти на 13 да не мислиш,че имаш достатъчно акъл за някой 20 годишен например (предполагам такива ти се въртят в главата).
    Така без да те познавам вече мога да преценя,че си баш на акъла на някой 13-14 годишен. Така че ше чакаш..няма къде да одиш.

ц ц ц пак сте се събрали на седянка да отчайвате по-малките, може да си хване някой на 15 стига да е фешън щото те са на по децките акъли.. ся и аз съм на 15 ма определено не мога да кажа ,че съм с акъл дето се чуди 10 години с коя ръка да си избърше дупенцето... (като се разлигава стигам и до 1 годишен ,но тва е друга тема)... и все пак към авторката на темата: в зависимост от истинския ти характер, зависи какво момче ще си хванеш, ако не си с кифленски характер ще имаш подобие на мен, ако си падаш далеч повече по лигавенето дири някой гъзар дето вече знае ,че може да отлепи 10 кила от лежанка без проблем пред 25 момичета и те да кажат "УУУУУУУУАААААААААААААААУ УУУУУУУУУ ю ар май херкулееееессс"

Поздрав за всички - Tracy Chapman - Give just one reason!

Също така успех на мацката! (авторката)
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    ц ц ц пак сте се събрали на седянка да отчайвате по-малките, може да си хване някой на 15 стига да е фешън щото те са на по децките акъли.. ся и аз съм на 15 ма определено не мога да кажа ,че съм с акъл дето се чуди 10 години с коя ръка да си избърше дупенцето... (като се разлигава стигам и до 1 годишен ,но тва е друга тема)... и все пак към авторката на темата: в зависимост от истинския ти характер, зависи какво момче ще си хванеш, ако не си с кифленски характер ще имаш подобие на мен, ако си падаш далеч повече по лигавенето дири някой гъзар дето вече знае ,че може да отлепи 10 кила от лежанка без проблем пред 25 момичета и те да кажат "УУУУУУУУАААААААААААААААУ УУУУУУУУУ ю ар май херкулееееессс"

Поздрав за всички - Tracy Chapman - Give just one reason!

Също така успех на мацката! (авторката)
    Уж си на 15, пък като ти гледам коментара, май още си цъкаш Mortal Combat. И май и ти си от онези, които доста са ги тормозили. По-добре не се мисли за голяма работа, защото от коментара ти се разбират толкова много неща за теб, че не можеш да си представиш.
    А и тези газари, както ти казваш, не ходят с 13-годишни(извинявам се на авторката). Ние с труд и под си намираме момичета на нашата въсраст.

Моме не че аз съм кой знае колко голяма но ти си на 13 ! По- големите батковци си падат по малолетни пички който с удоволствие че им пуснат за едва нече и после ще им покажат ако ме разбираш..

Нормално е никой над 15 да не ти върже ,ти си лапе в тяхните очи

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от yoLLi

ей такива мнения като твойте много ги обичам... изпълнени с толкова смисъл, толкова вярни думи... наистина, но за повечето... ако мислиш, че всички сме такива, сори ама не си познала...

на авторката мога да й кажа само: "дишай, момиче, дишай!" няа стане с едно щрак да ти се яви някъв баткуй, с който да се перчиш пред приятелките си и да съсипваш иначе нарушеното самочувствие на момчетата на твоята възраст... и без това компютъризираното поколение сега се интересува главно от игри и момчетата се съревновават кой е по-добър на някоя... а не кой с колк ое ходил, което пък не е фактор за сравнение... щото и да са 15 и да са 20, пак си зле...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си