- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Писна ми...
Писна ми аз да съм търпеливата,аз да съм тази,чиято е инециетивата.Писна ми да се стремя да не наранявам никого,когато мен ме нараняват.Писна ми да плача за него,като си отиде без да каже даже "Чао!"Писна ми ... от всичко ... най-вече от шибаната любов ...
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Писна ми:
да прикривам чувствата си
да се съобразявам със всеки
да помагам на приятелите си когато имат нужда,а когато аз се нуждая от помощ никой не ми помага
от завистливи хора,които очакват дори и най-малкия ми провал
от хората,които са недружелюбни
да се доказвам на всеки
да съм заобиколена от използвачи и предатели
да ме разиграват
да ме подценяват
Напоследък ми е писнало от много неща и все повече се замислям за хората ,които ме заобикалят... и гледам да не ги допускам до себе си![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Уау тук определено си личи колко са изтормозени повечето момичета. Няколко отговора, не се прави на силна, плачи, не се сдържай, а показвай чувствата си, не ги потискайте, защото така боли и ставате безчувствени. По темата писна ми искам и аз най-накрая да бъда щастлив като другите и да си върна моето момиче![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
+1Първоначално написано от slim__shadygirl
И добавям, че ми е писнало от хора, които си мислят, че светът се върти около тях![]()
Писна ми от това хората да продължават да се надяват,че някога все нещо ще отиде към добро ,но това едва ли става.Затъваш повече и повече![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ПИСНА МИ да чакам 832948932 минути да се освободи "слот" за Алфа радио![]()
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!