.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

SMS за Рожден Ден ?

Видях доста предложения,но мисля че не отркрих такова което подхожда да моята ситуация.Та ..писал съм в тема малко по дадолу какъв е случая но пак нактратко.Хлътнал съм по едно момиче,на което съм на рожден ден скоро.Засега не е нищо сериозно..просто излизаме заедно от време на време.Исках да я поздравя точно в 00:01 за да съм първи (това воабще добра идея ли е?).Иска ми се да е нещо което и показва че не съм безразличен,но не нещо от онези изтръркани пожелания по сайтовете .Може би нещо по семпло с лека закачка От 1 час мисля,и съм стигнал само до Честит Рожден Ден ...малко помощ ?

Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. И понеже само късметлиите получават това което искат ти пожелавам да бъдеш най-голямата късметлийка какъвто съм аз защото те имам...

Пожелавам ти едно утро в което да тръгнеш усмихната, едно рамо на което да стихват тревогите, една обич да носиш в сърцето си, един път да те води към хората, една цел да те води в живота - за да бъдеш истински щастлива...

Стига ти от мен

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не е тъпа идеята даже е супер яка ..
    Колкото до смс-а .. защо ние тярбва да ти го мислим след като ти си я познаваш ..? Пък и самата идея много ще я зарадва супер много ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от eHoT4e
    Пожелавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. И понеже само късметлиите получават това което искат ти пожелавам да бъдеш най-голямата късметлийка какъвто съм аз защото те имам...

Пожелавам ти едно утро в което да тръгнеш усмихната, едно рамо на което да стихват тревогите, една обич да носиш в сърцето си, един път да те води към хората, една цел да те води в живота - за да бъдеш истински щастлива...

Стига ти от мен
    Без да се обиждаш,ама тия са изтъркани леко скучни и нямат закачка

Цитирай Първоначално написано от eHoT4e

Стига ти от мен
    Мерси,макар че не беше точно това което трърся.Може би да задам въпроса си така ...00:01 имате рожден ден ...ставате на 18 примерно.Какъв смс би ви зарадвал

Голям фен Аватара на eminemfenka
    *Седя в едно кафе и пиша името ти със солети по масата ! И знаеш ли защо го правя ?! Защото днес имаш Рожден Ден и аз искам да те схрускам !!!

*Слънчице прекрасно,
    искам те ужасно.
    Как до тебе да се гушна,
    нежни думи да ти шушна:
    ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

*Честит рожден ден!
    Ако си нямаш усмивка,
    ще ти подаря една от моите : )

*Нека първите минути от твоя Рожден Ден,
    да те прегърнат и целунат вместо мен!

Не са кой знае к'во амаа,нека има

Това със солетите ми хареса ..макар че сигурно няма да го ползвам точно за този случай.

-------

Ем оправяй се

Град
    В думите на хората ;)
    брат ти си познаваш мацката ти си го измисли така ше е по-добре

П.П. Внимавай с тоя смс в 00.01 че може да те обеси после на панделката на подаръка ти щото си я събудил

Re: -------

"eminemfenka"
    харесват ми твоите предложения и надявам се нямаш нищо против да ги използвам
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Re: -------

Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    "eminemfenka"
    харесват ми твоите предложения и надявам се нямаш нищо против да ги използвам
    Ползвай на воля

---

Нощта преминава, светлината ще освети всичко наоколо… нека моята мисъл като пеперуда да долети до теб и на възглавницата ти да кацне, и да ти честити Рожденият ден от мен…

Забеляза ли, че тази вечер небето е по-красиво, защото най-красивата му звезда има Рожден ден!
    Честит Рожден ден, звездичке, моя!

Сигурно вече спиш, след малко и аз ще си легна, но преди това искам да ти кажа нещо:
    „Честит Рожден ден и сладки сънища”!

Между завивките ти пожелавам само сладки сънища... и така до сутринта... Честит Рожден Ден, съкровище и много сладки, сладки сънища!

Честит рожден ден на най-сладкото нещо на света... Ч.Р.Д. на най-ярката звезда на небосклона...Ч.Р.Д. на теб мило, което със всеки изминал ден ме караш да се влюбвам все повече и повече... Обичам те!!!

Има образ любовта, Зная, че пред мен е тя, Чувства, че това си ти, Затова - до мене ти бъди! Честит Рд. /Мило/ !

Айде още малко от мен

Голям фен Аватара на beb4yy
    Мен лично най-много ме кефи нека тази година бъде последната на пожелание и първата на сбъднатите мечти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си