.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

поредния отчаян човек

Знам че не ви е приятно,съфорумници,някакв и олигофрени да ви се оплакват,че не им се живее и да си мислят,че е дошъл края на света след като момчето/момичето,което харесват няма дори и минимални чувства към него ..
    Аз явно съм поредния човек, който ще ви надува главата с простотиите си ,но просто много ме боли, а той не се интересува от мен.
    Нямам намерение да ви разказвам цялата история, но ще ви кажа накратко, че момчето което отчаяно харесвам днес тръгна с момиче, което аз мразя.Няма думи, с които да опиша състоянието си вмомента.Болката е убийствена, а най лошото, е че го виждам всеки Божи ден и се побърквам, че не мога да го имам, а толкова много го искам.Той е едно от малкото момчета, които са наистина достойни да бъдат нарекани момчета.Не е някое фешънче..гъзарче..абее не е вманиачен в стремежа си да бъде като другите т.нар. момчета.Много е хубав.Мечтата на всяко обикновено момиче.Харесват го дори тъпите лигли и курви, но за такива той е недостъпен и си мислех, че никога няма да падне на това ниво,да тръгне с момиче, което не го заслужава, и която няма никакви чувства към него. Искам го повече от всичко на тоя свят, но повече желая той да бъде щастлив, а когато той е щастлив и аз съм щастлива.Когато видя прелестната му усмивка..Когато отново пусне някой бъзик..Дори когато се уригва ..това ме прави щастлива. Във всеки един момент той е в мислите ми. Сигурно ще ме помислите за отчаяна.Аз сама ще си призная, че съм такава.Отчаяна.Дори надеждата в мен умря.Колкото и да мразя това момиче,ако той е щастлив с нея се радвам за него.И единственото, което мога да направя е да се моля тя да не го нарани, защото той не заслужава да бъде наранен.Дано тя да го обича поне наполовина колкото аз го обичам!
    Целта на тази тема - няма цел
    Не направих темата, за да се оплаквам или още по-малко, за да бъда съжалена.Надявах се, че ще ми олекне но майй не се получи.
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на Hilary_
    След като той така е преценил нека прави каквото знае .. Той управлява живота си .. не ти ... кофти е да!! Но с нерви нищо няма да промениш .. а след като си убедена, че е такава просто изчакай и той сам да го разбере без да се намесваш ..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    И в крайна сметка никой не можа да намали болката ти,защото никой не може да я изтърпи вместо теб! Всичко зависи от теб колкото и глупаво да звучи .. трябва да си силна!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    След като той така е преценил нека прави каквото знае .. Той управлява живота си .. не ти ... кофти е да!! Но с нерви нищо няма да промениш .. а след като си убедена, че е такава просто изчакай и той сам да го разбере без да се намесваш ..
    Нямам намерение да се намесвам..както казах желая му доброто и се надявам да бъде щастлив с нея.
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от _mimi7y_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Нямам намерение да се намесвам..както казах желая му доброто и се надявам да бъде щастлив с нея.
    .. ти самата каза, че тя не си струва .. така че няма да бъде за дълго това "щастие" ..

да, ноо незнам дали той ще го осъзнае това, че тя не е достойна за него.Не казвам, че аз съм, но тя наистина не го заслужава.Абее здраве да е пъкк аз ще се опрая, а тойй много ще съжалява след време, че е допуснал тази грешка да тръгне с нея.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    И в крайна сметка никой не можа да намали болката ти,защото никой не може да я изтърпи вместо теб! Всичко зависи от теб колкото и глупаво да звучи .. трябва да си силна!
    +++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    В думите на хората ;)
    Такам едно нещо не разбрах ... начи той е най-гоелмия пич на света тва ясно не е фешън не е гъзар но пък е хубав и се уригва.... ясно....
    едно въпросче : неможа ли да опишеш някои други качества на двамата влюбени поне за да посхванем малко ситуацията???

Иначе сам съгласен както винаги със Hilary_ не тряа се впрягаш толкова...

На колко си години?
    Изобщо казвала ли си му, че го харесваш, показвала ли си му по някакъв начин?

Супер фен Аватара на fenasf

Re: поредния отчаян човек

Знам че не ви е приятно,съфорумници,някакв и олигофрени да ви се оплакват,че не им се живее и да си мислят,че е дошъл края на света след като момчето/момичето,което харесват няма дори и минимални чувства към него ..
    Аз явно съм поредния човек, който ще ви надува главата с простотиите си ,но просто много ме боли, а той не се интересува от мен.
    Нямам намерение да ви разказвам цялата история, но ще ви кажа накратко, че момчето което отчаяно харесвам днес тръгна с момиче, което аз мразя.Няма думи, с които да опиша състоянието си вмомента.Болката е убийствена, а най лошото, е че го виждам всеки Божи ден и се побърквам, че не мога да го имам, а толкова много го искам.Той е едно от малкото момчета, които са наистина достойни да бъдат нарекани момчета.Не е някое фешънче..гъзарче..абее не е вманиачен в стремежа си да бъде като другите т.нар. момчета.Много е хубав.Мечтата на всяко обикновено момиче.Харесват го дори тъпите лигли и к**ви, но за такива той е недостъпен и си мислех, че никога няма да падне на това ниво,да тръгне с момиче, което не го заслужава, и която няма никакви чувства към него. Искам го повече от всичко на тоя свят, но повече желая той да бъде щастлив, а когато той е щастлив и аз съм щастлива.Когато видя прелестната му усмивка..Когато отново пусне някой бъзик..Дори когато се уригва ..това ме прави щастлива. Във всеки един момент той е в мислите ми. Сигурно ще ме помислите за отчаяна.Аз сама ще си призная, че съм такава.Отчаяна.Дори надеждата в мен умря.Колкото и да мразя това момиче,ако той е щастлив с нея се радвам за него.И единственото, което мога да направя е да се моля тя да не го нарани, защото той не заслужава да бъде наранен.Дано тя да го обича поне наполовина колкото аз го обичам!
    Целта на тази тема - няма цел
    Не направих темата, за да се оплаквам или още по-малко, за да бъда съжалена.Надявах се, че ще ми олекне но майй не се получи.

това е най-страшното...не знам какво мога да те посъветвам защото съм в сходна ситуация...просто опитай, колкото и болезнено да е, да се откъснеш от спомените и мислите за него...бори се - няма да е лесно, но не се оставяй на болката

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Такам едно нещо не разбрах ... начи той е най-гоелмия пич на света тва ясно не е фешън не е гъзар но пък е хубав и се уригва.... ясно....
    едно въпросче : неможа ли да опишеш някои други качества на двамата влюбени поне за да посхванем малко ситуацията???

от това, което написа си помислих, че това което ти разбираш, е че харесвам само външния му вид в него.Момичето е като всяка лигла, която си мисли, че света и е в краката, и че понеже познава 1-2 човека с връзки и вече никой няма да я барне.Адското самочувствие без никакво покритие, не е кой знае колко хубава, иска да е център на внимание, а той е толкова добричък и толкова много е нараняван, но когато прави нещо няма задни мисли.. смисъл да го прави ,за да постигне някоя своя цел.Той я харесва, а тя него не или поне така си мисля, че стоят нещата, защото не ми споделя много.

Мислиш ли да отговориш на моите въпроси?

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1

от това, което написа си помислих, че това което ти разбираш, е че харесвам само външния му вид в него.Момичето е като всяка лигла, която си мисли, че света и е в краката, и че понеже познава 1-2 човека с връзки и вече никой няма да я барне.Адското самочувствие без никакво покритие, не е кой знае колко хубава, иска да е център на внимание, а той е толкова добричък и толкова много е нараняван, но когато прави нещо няма задни мисли.. смисъл да го прави ,за да постигне някоя своя цел.Той я харесва, а тя него не или поне така си мисля, че стоят нещата, защото не ми споделя много.

това исках да чуя....тоест да видя но както и да е....

Продължавай.. бори се. Ще боли, но ще го преживееш.
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Мега фен
    спокойно, мила, все някога ще скъсат а докато са заедно, можеш пак да си общуваш с него, да се сближаваш с него, и когато скъсат, да си там и да го утешиш... само не почвай да си мислиш някакви крайни неща, все пак.. той е просто едно момче. ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от oasis
    Мислиш ли да отговориш на моите въпроси?
    да разбира се..
    не мисля че годините ми много ви интересуват но както и да е ..на 14 съм

и да казах му в очите че го харесвам преди седмица някъде

На 14 ти е доста рано да се отчайваш-колко още момчета ще срещаш просто не е истина

Голям фен Аватара на beb4yy
    Ох толко ли е гаден живота че отчаяните и тъжните хора са повече от щастливите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си