.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Проблем с еякулация

Начи пробглема ми е следният. Не мога да свурша когато масторбирам всмисъл такъв че може и цял ден да си го мачкам и да не свърша, докато не почна да си търкам пениса някаде( всмисъл тъпо звучи) обаче е така. Немога да свърша докато не тръгна да търкам пениса си някаде примерно лягам по корем на дивана и почвам кажетге какво да направя ако имате идеи НЕ Е Базик

Град
    varna
    тва наситина колкото и да се опитвам немога да го изкоментирам
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

yep ... u have a problem tva sig e nqkaf vid fetish ^^
    eto savet ot men .. fani go tarkai v nqkoq macka ve4e a ? 4e v legloto ne e nogo sexy (sorry za latineca .. nqmam instalirana kirelica)

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Проблем с еякулация

Цитирай Първоначално написано от zlato
    Начи пробглема ми е следният. Не мога да свурша когато масторбирам всмисъл такъв че може и цял ден да си го мачкам и да не свърша, докато не почна да си търкам пениса някаде( всмисъл тъпо звучи) обаче е така. Немога да свърша докато не тръгна да търкам пениса си някаде примерно лягам по корем на дивана и почвам кажетге какво да направя ако имате идеи НЕ Е Базик
    Развий си въображението ... А можеш да сложиш и кърпичка на ръката си - така пак ще го търкаш ...

да де ама проблема е че даже и с приятелката ми като сме пак свършвам с търкане всмисъл много кофти тя си мисли че немога да свърша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си