- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Препоръчителна литература за 7ми клас =)
Значии знаете ли от къде можа да си намеря Крадецът на праскови от Емилиан Станев в нета, защото разпитах всички роднини, познати и подобни, и я нямат, а не ми се дават 4 лева за градската библеотека....
То аз тия дни ходих до книжарниците обиколих...и я видях в мола за 4 и 90 лв , но някакво се чудя дали има смисъл да я купувам, защото некво не ми се чете и не се знае дали ще я прочета цялата, пък дори и да я прочета после само ще събира прах....
Също така знаете ли какво още трябва да прочета?![]()
Моля без обиди.
Извинявам се за правописните и понктуационните грешки.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Крадецът на праскови в 7 клас не се учи![]()
Боса по асфалта минавам,
знам че няма мода такава -
просто детски навик още в мен живее.
Е крадецът на праскови е 60тина страници... за интернет не знам.. ама като ще даваш 4 лева за библиотеката по - добре да си я купиш.. А ти сега 8-ми клас ли ще бъдеш или 7-ми? Ако ще си 7-ми някъде имаше тема кво тряя да се прочете.
Ще бъда 8-ми...Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
за какво ще я четеш като не ти се чете...тка или иначе ше я изучавате в 8ми клас![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
еми то имаше тема... http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259331Първоначално написано от a1a2b3v