Чудя се,дали да се променя или да остана такава каквато съм. Аз съм на 12,мъжко момиче, много рядко движа с момичета,просто защото не ги считам за добри приятелки. Винаги има интрига и клюки,а и тези от моят квартал са курви мен ако питате- кафета,деветокласници...- 5 и 6 клас.Обичам и да играя футбол и баскетбол,на което момичетата ми се чуудят и маят. Казват ми, промени се- стани като нас - МОМИЧЕ,такива като теб никое момче няма да хареса,ще си останеш сама. Казвали са ми да отслабвам,защото пък и дебели момичета не харесвали. Е да - не съм слаба - 5 клас а съм 47-8 кила,но това е друг въпрос. Ако е вярно- не ги разбирам тея момчета дето гледат как изглежда момичето,за мен е важно единствено да се обичаме. Е, моля дайте ми съвет дали да се променя или да остана такава,каквато съм.![]()
![]()
I held on your promise that you'll be around.It's crazy but I'm falling apart,It's crazy how you're leaving me scared.It's crazy but I'm gonna insane,feeling lost,confused and ashamed.It's crazy,hope you're feeling my pain!