Първото нещо, което гледа всяко момче е външният вид. Няма какво да се лъжем. Аз също съм момче и за мен това си важи също. Но това е само първото впечатление. Вярно е, че характера има значение, но честно казано предпочитам гаджето ми да е тъпа и не с особен чувство за хумор, но много красива. Не съм съгласен с Tempest и the_best_fr, но това, което got2Bthe1 беше уникално тъпо. Не трябва да се обезличаваш и да губиш истинската си същност за сметка на курварщина и т.н., но не може и да стваш момче. Промени се, но не тотално. И не го прави заради разни приятелки и момичета, а го направи заради човека, с когото ще си, защото на всеки му е кеф човекът го него/нея да се поддържа и да полага някакви грижи за себе си, да изглежда добре. Това не значи, че не трябва да играеш баскетбол, футбол, да гледаш мачове, просто не прекалявай, защото наистина може да изпуснеш границата. Ходи повече а приятелки по кафета, или каквото правите, но винаги помни, че ти си си ТИ и наистина не си губи положителнте качества за сметка на някакви момичешки изгъзици. И какво значи много си грозна. Красотата е субективно осезание и всеки човек я възприема различно. За едни Адриана Лима е страхотна, за други грозна... Разни хора, разни идеали, разни разбирания и виждания. Освен това красотата е много субективна като измерение във различните си форми - физическа, душевна и т.н. Бъди момиче, но не курва и не за сметка на добрите ти качества.