- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпроси за бикче
Добър ден.
Имам няколко въпроса относно бикчетата:
1. Бихте ли ми дали снимка на бикче?
2. Какви са долу-горе цените им?
3. При използването му, трябва ли да се ползва пяна, крем, афтършейф и пр.?
4. За кои части на тялото може да се използва?
5. Долу-горе какъв е ефекта (е, вярно е че при всеки е различен, но дали е по-зле от нормалното бръснене, или е по-добре откъм дълготраен ефект)?
Ще съм ви благодарен ако ми помогнете, тъй като Google не дава почти никаква информация относно тези технологии.
Първоначално написано от xterm
![]()
![]()
![]()
![]()
Снимка на бикче, ти до са не си ли виждал бикче, че даже и снимка искаш![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ама айде може да си още малък и да не разбираш![]()
![]()
1. http://www.bicworld.com/images_uploa...s/Classic0.jpg
2.Цените им са различни зависи на коя марка искаш.Има и от 0.90 има и от 1.00 лв.
3.Зависи, за къде ти треа.
4.Може да се използва за всички части на тялото.
5.Ефекта е 3-4 дена, ако не и по-малко.
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
най-обикновено ножче за бръснене има с 2 и 3 ножчета зависи от модела, казва се бикче понеже марката е бик, и в началото е нямало жилет и затова им викат бикчетатова е като ксерокс, това е марка а не машина
![]()
We are Pein, We are God!
Аа... Пък на мен един дето искаше да се изкара голямата работа ми вика - специална машинка, на батерии и на ток, било се казвало тъй заради това че в края завършвало като на кравата задните части и пр.Благодаря все пак. Иначе сега за пяната - нужно ли е да се слага - примерно - крака, подмишници, чатал, лице, или не?
Тогава как по-точно се казва машината? Копирна машина? Неслучайно има термин, наречен "ксерография".Първоначално написано от Rinnegan
ебахти монитора :О и монитор и ксероксПървоначално написано от EarthShaker
![]()
аз казах че в българия е наложено ксерокс понеже това е била марката на машините, правилно е да се каже копирна машинамного ми е смешно като прочета някъде на предлагани услуги ксерокс
![]()
We are Pein, We are God!
Да, обаче името на машината се е утвърдило вече отделно от марката.Първоначално написано от EarthShaker
Всъщност марката е такава заради самата машина. А в последствие са почнали да произвеждат и монитори, etc.
![]()
Така...
Xerox == копирна машина,
BiC == бръсначка,
Windows == PC
А сега може ли да ми отговорите![]()
пяната би трябвало да има съставки който се грижат за кожата така че не би било зле да ползваш![]()
We are Pein, We are God!
вече ти отговорихПървоначално написано от xterm
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Не. Марката е такава, защото това си е името на марката (като Самсунг или Филипс). Тя произвежда и монитори и какви ли не други неща. Името на ксерокс в българския език е копирна машина, ксерокс е дошло от името на фирмата, защото е по-лесно и едно време е било единствено. Мога и друг пример да дам - памперси. Ние ги наричаме така, но те всъщност се казват пелени, а Памперс е име на фирма, също както Хъджис.Първоначално написано от Bianca