.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Голям фен Аватара на beb4yy

Радвам се !?!

Това е тема весела, защото не виждам една хубава а и има "писна ми" нека има и такава пък споделяйте за какво сте щастливи и така ! Аз се радвам за малкото което имам и което имах хубавите спомени защотото някой хора и това нямат...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Радвам се,че живея .. и,че има с кого да се смея

Аз се радвам на всичко живо!Обичам много неща и с гордост мога да кажа че съм щастливо момиче без неразрешими проблеми и заобиколена с хора,които ме обичат и обичАМ.....готино е да знаеш защо си жив!

Радвам се на това което съм, на какво повече да се радвам?
    What if.. ?

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Радвам се че съм човек
    Радвам се че имам прекрасно семейство
    Радвам се че имам човек който ме обича
    Радвам се че имам приятели
    Радвам се че виждам слънцето всеки ден
    Радвам се на миговете в хората който обичам
    Радвам се че обичам и че ме обичат
    Радвам се че има кои да ми помага и на кого да помагам
    Радвам се че хора който знаят какво искат и правят всичко възможно за да го постигнат
    Радвам се на всичко което ме заобикаля
    Радвам се че съм жива ...
    Радвам се на това че имам подкрепа
    Радвам се че ме уважават
    Радвам се на всичко което ме радва...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен
    хаха, аз писах в ''писна ми'', сега ще се отчета и тука ;д

радвам се, защото винаги може да е и по- зле това ми дава някакво успокоение. айде дано нещата се наредят за всички и все повече хора от ''писна ми'' да се пренесат тука
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    хаха, аз писах в ''писна ми'', сега ще се отчета и тука ;д

радвам се, защото винаги може да е и по- зле това ми дава някакво успокоение. айде дано нещата се наредят за всички и все повече хора от ''писна ми'' да се пренесат тука
    Не случайно направих темата защотото и аз съм в трайна депресия и ми писна да се сривам

Радвам се на всяка красива подробност в голяма част от живота си

Радвам се че завърших с 5 по химия (sun)

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от fatal4o
    Радвам се на това което съм, на какво повече да се радвам?
    Me Too..

Град
    В думите на хората ;)
    радвам се че остана само седмица да чакам...само ако мжоеше времето да се движи по-бързо....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Радвам се за това, което имам .. и това, което предстои ... освен моренцето де ..

Кхъм. Да почнем сега:
    Радвам се, защото:
    - впрегнах адските усилия, за да завърша с успеха, който имам сега, но си струваше. Всичкия стрес, напрежение, нерви, безсънни нощи и безкрайни часове - нищо НЕ беше напразно!
    - имам страхотен баща! Той е цялото ми семейство и толкова много го обичам..! Подкрепя ме, изслушва ме, съветва ме..
    - имам приятели. Колкото и да се държа като задник на моменти, винаги ми прощават. Винаги мога да поговоря с тях, да ми мине мъката, или пък още по-весело да ми стане. И се радвам, че ги имам!
    - ГО срещнах. Въпреки, че не нещата не завършиха така, както очаквах(ме), въпреки, че много думи останаха недоизказани, все пак успяхме да си кажем толкова много неща.. И не знам дали и за НЕГО е било така, но наистина ТОЙ ми стопли сърцето, озари ми деня и т.н. Присъстваше в една част от моя живот и се радвам, че се случи така. Остават ми спомените, както и носталгията към онези чувства, които ме връхлитаха винаги, щом само си помислех за НЕГО.
    - станах по-силна с времето.
    - умея да намирам големи радости и в малките неща.
    - има едно мъничко русоляво момченце, което ме обича и въпреки грешките ми, никога не е и не би ме съдило.
    - аз, семейството ми, роднините ми и всичките ми близки същества са живи и здрави!
    - познавах невероятен човек като баба ми, която ме подкрепяше във всеки един момент, развеселяваше ме и ме успокояваше, когато имах нужда! Заемаше и още заема голямо значение в живота ми, макар вече да не е с мен. Но аз винаги ще я помня и ще свързвам всеки един спомен от детството си с нея, защото може би, заради това днес съм такъв човек - заради съветите й, заради напътствията й, заради това, че ми показваше нагледно какъв човек трябва да съм, а не говореше само празни приказки.
    - животинките ми са с мен(топката а.k.а морското свинче и папагала ми) и са живи и здрави.
    - съм свободна.
    - срещнах всякакви хора в живота си: лоши, добри; такива, които ме нараняваха и други, които ме подкрепяха. Важни уроци научих от действията им, спрямо мен, от думите им - също.

радвам се, че явно съм оригинална и за отрицателно време видях поне 2 теми "копиращи" мойта..

как да е .. хубаво е наистина не само да се оплакваме.

П.п. а сега наистина - радвам се защото скоро станах леля, радвам се защото и първа братовчедка ми се роди, радвам се защото все още има хора на които им пука за мен.

Голям фен Аватара на Aicken
    радвам се че правя страхотен секс всеки ден
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Радвам се за много неща. Радвам се на себе си, на приятелите, на хубавото време...
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Радвам се ...
    -че имам страхотно семейство, което винаги би ми подало ръка в лош момент; което винаги ще ме обича и търпи
    -на приятелте си, които никога не ме забравят и във всеки един момент могат да ме накарат да се усмихна и развеселя
    -на спомените, които са се запечатали в съзнанието ми - щастливи, а и дори тъжни, защото точно те са ме научили да преодолявам трудности
    -радвам се на домашния си любимец ... това е уникално гальовно, палаво и изпълнено с любов, която постоянно раздава котенце
    -че съм изпитвала истинска, чиста любов и се надявам, че пак ще я изпитам
    -че нито съм боса, нито съм гола; че имам дом; че изобщо съм родена в семейство, което ме е научило да съм амбициозна и внимателна
    -на заобикалящия ме свят, радвам се, че съществувам ... радвам се, че животът ми е прекрасен и ЩЕ се радвам, ако и другите започнат да ценят, това което имат, защото ми ПИСНА от хора, които не могат да го правят ... РАДВАМ СЕ, че написах какво мисля :P

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Радвам се защото:
    -живея
    -имам за кого да искам да живея (приятелите ми)
    -имам невероятни приятели,за които всичко бих дала
    -въпреки всичко аз още мога да обичам
    -въпреки,че той си отиде без да каже "Сбогом",аз успях да продължа напред и да стигна до тук
    -съм силна (психически)
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Супер фен Аватара на fenasf
    Радвам се, защото:

• имам добри приятели
    • отслабнах
    • почти изтрезнях (не говорим за алкохол)
    • се преборих за прилични оценки
    • дойде лятото
    • няма да виждам тия смешници цели два месеца и половина

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Изключително се радвам ,че вече слушам Алфа радио
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

радвам се , защото днес ще го гушна ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на sladkalady
    Радвам се ,защото:
    -имам до себе си човек,който винаги е на моя страна и винаги ме подкрепя...Моята най-добра приятелка-Мама
    -доказвам на всички,че съм мн по силна и упорита,отколкото изглеждам
    -винаги съм усмихната и ако видя някой без умивка му давам моята
    -умея да прощавам
    -дори най-малките неща ме карат да се усмихвам
    -имам мечти,които ме карат да се боря все повече и повече,за да ги постигна
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Радвам се че си създала такава тема !
    Иии Радвам се че дори приятелството ми с един човек изчезва заради завистливи хора имам спомена от случилото се ..,,

ЩАСТИЕТО НЕ ЗАВИСИ ОТ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА,А ОТ НАЧИНА,ПО КОЙТО ГИ ВЪЗПРИЕМАШ.

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Радвам се,че имам най-прекрасното момче на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си