Кхъм. Да почнем сега:
Радвам се, защото:
- впрегнах адските усилия, за да завърша с успеха, който имам сега, но си струваше. Всичкия стрес, напрежение, нерви, безсънни нощи и безкрайни часове - нищо НЕ беше напразно!
- имам страхотен баща! Той е цялото ми семейство и толкова много го обичам..! Подкрепя ме, изслушва ме, съветва ме..
- имам приятели. Колкото и да се държа като задник на моменти, винаги ми прощават. Винаги мога да поговоря с тях, да ми мине мъката, или пък още по-весело да ми стане. И се радвам, че ги имам!
- ГО срещнах. Въпреки, че не нещата не завършиха така, както очаквах(ме), въпреки, че много думи останаха недоизказани, все пак успяхме да си кажем толкова много неща.. И не знам дали и за НЕГО е било така, но наистина ТОЙ ми стопли сърцето, озари ми деня и т.н. Присъстваше в една част от моя живот и се радвам, че се случи така. Остават ми спомените, както и носталгията към онези чувства, които ме връхлитаха винаги, щом само си помислех за НЕГО.
- станах по-силна с времето.
- умея да намирам големи радости и в малките неща.
- има едно мъничко русоляво момченце, което ме обича и въпреки грешките ми, никога не е и не би ме съдило.
- аз, семейството ми, роднините ми и всичките ми близки същества са живи и здрави!
- познавах невероятен човек като баба ми, която ме подкрепяше във всеки един момент, развеселяваше ме и ме успокояваше, когато имах нужда! Заемаше и още заема голямо значение в живота ми, макар вече да не е с мен. Но аз винаги ще я помня и ще свързвам всеки един спомен от детството си с нея, защото може би, заради това днес съм такъв човек - заради съветите й, заради напътствията й, заради това, че ми показваше нагледно какъв човек трябва да съм, а не говореше само празни приказки.
- животинките ми са с мен(топката а.k.а морското свинче и папагала ми) и са живи и здрави.
- съм свободна.
- срещнах всякакви хора в живота си: лоши, добри; такива, които ме нараняваха и други, които ме подкрепяха. Важни уроци научих от действията им, спрямо мен, от думите им - също.