.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

А нима е възможно?!

Това е 1вата тема,която пускам в форума,поради факта,че не съм била в подобно положение и ми е прекалено трудно да си представя развитието на ситуацията..а тя е следната-
    Наскоро бях в съседен град до моя,който не е много далеч,но не е и много близък.... та там видях едно момче,което ми махна и аз не знам защо,но непрекъснато ме гледаше,както и аз него и усетих прословутите пепруди в стомаха.. И никой от нас 2мата не предприе нищо и никой никого не заговори...просто се гледахме!Тъпото в ситуацията е,че аз си заминах за моя си град,а той дори си имал приятелка
    Дайте някакво съветче,защото ми е много объркано и не знам какво да правя-дали да подтисна породилото се в мен или има някаква друга алтернатива?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Няма друга алтернатива! .. Гадно е,но е така.Живота е несправедлив! Намери си друг =)

Голям фен Аватара на beb4yy
    Има приятелка,ти дали имаш шанс !?!! Хм не го познаваш как да знаем ние какво да ти кажем като вие само сте се виждали

Мега фен
    винаги има и друга алтернатива ;] ти откъде разбра, че си има приятелка? щом си се сдобила с тази информация, значи имаш все откъде да разпитваш за него, т.е. има как да се запознаете, нали?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Любовта му е майката.. Ако си има приятелка, а ти го кефиш ясно.. Ще става тя каквато трябва.. Така че не се отчайвай.. Винаги може да хареса теб повече, да не обича приятелката си или да е скъсал с нея.. Нали ти е махнал, запознайте се.. Давай де..!!! Няма да чакаш 1-2 години я.. Успех, мила..

ММм.. Не си ли чувала че момчета късат с момичета заради други момичета??
    Та Така... Обаче В тоя случай..
    1-во ..Вие сте от различни градове
    2-ро не знаеш каде живее само някаде сте се срещнали
    3-то Може да се е припознал ..ама само едно гледане...

Давай напред с друг град

Щом си има приятелка няма смисъл да се занимаваш.

не е хубаво да разделяш двама души когато са заедно ,не е правилно просто
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    ... още повече човек, който дори не познаваш и не знаеш дали е за теб ...

Град
    В думите на хората ;)
    Един древногръцки мислител беше казал "Ташаци!" .... това описва твоята ситуация.Не го познаваш от мн дълго че да си лудо влюбена в него така че давай следващия...

Голям фен
    Махай се от него щом си има приятелка !!!

Айде, айде ... и аз имах подобен случай, но бях в по-неизгодно положение, защото той беше МНОГО по-голям от мен и от моя гряд, което адски ме дразнеше. Както и да е .. Зарежи го и се огледай за друг
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от rosko_bosko
    ... още повече човек, който дори не познаваш и не знаеш дали е за теб ...
    +1 !
    Обичам те <3 !!!

Ей,как хубаво ме подсети за едно момче така.Той си беше от моя град де и на един празник на града го засекох.Цяла вечер се гледахме,усмихвахме се и накрая всеки по пътя си.Странното е че още го помня...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Случи ми се нещо подобно на една олимпяда във Враца се запознах с едно момче от София (аз съм от Пловдив).Бяхме заедно няколко часа но когото ме прегърна когато бяхме в автобуса на връщане от Враца се почувствах уникално и какво?! Тъпата ми глава забрави да го попита за скайп или за телефонен номер да знам Това е да си тъп..И какво направих аз.. Няколко седмици.. И мерака ми мина.. Ще го забрваиш

Колко още такива моменти ще имаш не е истина Не се захващай за него, давай смело напред
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Колко още такива моменти ще имаш не е истина Не се захващай за него, давай смело напред
    ммм Дааа

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Нямаш шанс,според мен .Щом сте се видяли,веднъж нито си имате скайповете,нито адресите,как ще се видите пак.Забрави и толкова,след 1-2 месеца няма и да се сещащ за него,от личен опит ти го казвам..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Замисли се над факта,че по някакъв начин се е опитал да флиртува с теб,но си е имал приятелка.Ако ти беше на нейно място как щеше да се чувстваш?
    Намери си друг.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си