.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от cmexotepanuq
    оня ми вика да се нау4а да пиша аз просто сьм толко обьркан какво се слу4ва в момента....ако и кажа "майка ти да умре " тя ще се смее но тая нощ нещо май се е слу4ило с нея и ....
    Ти сериозно ли? Честно иди се прегледай някъде.

Марихуаната не е виновна 4е 4овек може да се обьрка толко за една нощ...но не искаш и да се извиниш ти пьрви защото няма за какво а и искаш да провериш дали на нея вьобще и пука за теб ... и си мислиш 4е дори тя да се сети за теб да ти целува краката в знак на извинение никога нищо няма да е както преди...Най - гадно е да разбереш 4е си ненужен , там кьдето си бил незаменим или беше нещо от сорта так4е не намесвайте някакво растение с психоактивно вещество наре4ено thc в един толко сериозен вьпрос моляви ( :
    Именно марихуаната ти прави въпроса сериозен.

Пи4ага , виж сега мене не ми е проблема да се извина за това нещо .. но просто знам 4е няма смисьл да се извинявам...според мен е заради това което казах 4е приятелакта и ме кефи пове4е от нея а сьм си писал 2-3 пьти с нея .......тя не е като тия кифлите да се праат на ***** заради една шега ...но не бих се извинил , защото знам 4е няма да промени нещо от вьтре ще знам 4е се извинявам а няма закакво .. от кога хората трябва да се извиняват когато кажат истината ?
    Реално е просто едно нищо. Скайп простотии, чудесии и така нататък. Филма е страшен, трагедията пълна. Викаш няма проблем да се извиниш ама не искаш и не виждаш смисъла. Пък и дай да видим колко и пука за мен. Ако наистина я имаш за такава приятелка, за каквато твърдиш - идеята за проверка дори и в сънищата не би се появила.

мизерници скапани...мьрзеливи копеленца...изкурубляци...ма мини син4енца такива...не ми обвинявайте неква трева...комплексирани от нея...позиор4е...деградета
    Ам...все цветисти думички използвани от нормален човек.
    И кво викаш егото ти си е наред, правописа и той, агресията е в норма. Да каеш на някого "майка ти да умре" е в реда на нещата?

Бе ти имаш повече комплекси от трикрак мопс на кучешка изложба, когато му се пикае. http://www.mops.ru/netcat_files/Image/mops1(2).jpg

Направо се чудя как се занимавам с теб още.

Номерче, и на опашката.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Общак , ратай ..... може, може Пак казвам.. вместо да пелтечиш тук, вземи един учебник и седни малко да се образоваш.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Спри да пушиш
    Абсолютно нищо не ти се разбира и вземи се образовай малко, некадърник такъв!
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    оффф пич не разбрах
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си